Autor |
Zpráva |
viktůrek
Jeho Veličenstvo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Můj názor na tohle je:
Jak tu psal krtek, že 240, 280 a 300 - by meli mit členství plné už jen protože jsou to také zetka i když ze starším rv, furt to jsou super sportacky ... muj nazor ... pokud tedy prijimat další typ vozu než 350Z ... |
Souhlas s tím, že jsou to supr auta.
Ale vemte v úvahu toto: při plném členství čehokoliv jiného než Z350,se bude muset měnit ve Stanovách, případně název.
A pozor, čistě formálně, 240ka a 280ka nejsou Nissany, ale Datsuny....Datsun byl název Niss pro pro emerický pitomce
Po zralé úvaze bych byl pro přidružené členství - vypíšeme typy aut a je to v klidu. Práva by byly jako při plné členství, povinnosti bych umenšil - myslím tím poplatek za členství..... (max. litr, možná míň) |
|
Definitivní verze úprav členství:
Vzhledem k tomu, že jsme Z club, budeme příjímat 240Z, 260Z (což je 4místné 240Z), 350Z a 4místné 350Z - tedy G35 Infinity.
Tyto auta budou mít právo na plné členství. Plné členství bude dál vázáno na vlastnictví výše uvedeného vozu a souhlas Výkonné rady.
Přidružené členství bude pro ostatní auta, např pro naše kamarády, kteří zrovna nebudou mít Zetko, ale měli ho, nebo ho mít chtějí, a nebo pro jednotlivce, které prostě chceme pravidelně vídat.
Přidružené členství bude schvalovat Výkonná rada - tj. Předseda a místopředsedové klubu.
Upravené Stanovy budou zveřejněny do konce tohoto týdne a pak budou schváleny Valnou Hromadou, kterou posléze svolám. |
hm, a co tříkila, jsou to generačně přímí předchůdci 350ky.... |
má pravdu přecedo:-)
_________________ 5 z 12ti ptakopysků leknou kvůli nedostatku informací od svých rodičů.. Chraňte se!!!! Pepinos |
|
pá Čer 08, 2007 10:44 am |
|
|
Kojak
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Můj názor na tohle je:
Jak tu psal krtek, že 240, 280 a 300 - by meli mit členství plné už jen protože jsou to také zetka i když ze starším rv, furt to jsou super sportacky ... muj nazor ... pokud tedy prijimat další typ vozu než 350Z ... |
Souhlas s tím, že jsou to supr auta.
Ale vemte v úvahu toto: při plném členství čehokoliv jiného než Z350,se bude muset měnit ve Stanovách, případně název.
A pozor, čistě formálně, 240ka a 280ka nejsou Nissany, ale Datsuny....Datsun byl název Niss pro pro emerický pitomce
Po zralé úvaze bych byl pro přidružené členství - vypíšeme typy aut a je to v klidu. Práva by byly jako při plné členství, povinnosti bych umenšil - myslím tím poplatek za členství..... (max. litr, možná míň) |
|
Definitivní verze úprav členství:
Vzhledem k tomu, že jsme Z club, budeme příjímat 240Z, 260Z (což je 4místné 240Z), 350Z a 4místné 350Z - tedy G35 Infinity.
Tyto auta budou mít právo na plné členství. Plné členství bude dál vázáno na vlastnictví výše uvedeného vozu a souhlas Výkonné rady.
Přidružené členství bude pro ostatní auta, např pro naše kamarády, kteří zrovna nebudou mít Zetko, ale měli ho, nebo ho mít chtějí, a nebo pro jednotlivce, které prostě chceme pravidelně vídat.
Přidružené členství bude schvalovat Výkonná rada - tj. Předseda a místopředsedové klubu.
Upravené Stanovy budou zveřejněny do konce tohoto týdne a pak budou schváleny Valnou Hromadou, kterou posléze svolám. |
hm, a co tříkila, jsou to generačně přímí předchůdci 350ky.... |
Díž praudu dífko
_________________ Máme rádi modré ptáky. Jsme "Jedničky".... |
|
pá Čer 08, 2007 1:37 pm |
|
|
Drag
Prezident N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
Nechtěl bych měnit název, Ideu..... Z CLUB
A 240, 260, 350 jsou podle názvů Zetka - tím plníme formální stránku věci.
Co se týče G35ky, tak tu budeme muset na Zetko přejmenovat
Znaky Nissanu už mám připraveny a Z mu tam klidně nastříkám sprejem, aby někdo nešťoural
Proti 300ZX, 280ZX a jiným autům typu 200ZX nic nemám, ale holt jen přidružené členství.....
Nebo chcete udělat open club?
|
|
pá Čer 08, 2007 2:51 pm |
|
|
viktůrek
Jeho Veličenstvo
|
|
|
|
|
Znaky Nissanu už mám připraveny a Z mu tam klidně nastříkám sprejem, aby někdo nešťoural
Proti 300ZX, 280ZX a jiným autům typu 200ZX nic nemám, ale holt jen přidružené členství.....
Nebo chcete udělat open club? |
přecedo.. když se podívám na tu ikonku nahoře..tak mi nepříjde že je tam název Zlub.. ale club-350Z ..to je jen pro přesnost..
jinak myslim že vzít tříkila a pod by bylo jen pěkný oživení klubu.. a myslim že je jedno jesi to bude přidružený nebo úplný členství..na to se nikdo ptát nebude....přidruženym bych dal vlezný pětikilo a bylo by..
zatim se měj starosto..nebo přecedo..to je jedno...
_________________ 5 z 12ti ptakopysků leknou kvůli nedostatku informací od svých rodičů.. Chraňte se!!!! Pepinos |
|
pá Čer 08, 2007 3:07 pm |
|
|
Kojak
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
|
|
|
|
přecedo.. když se podívám na tu ikonku nahoře..tak mi nepříjde že je tam název Zlub.. ale club-350Z ..to je jen pro přesnost..
jinak myslim že vzít tříkila a pod by bylo jen pěkný oživení klubu.. a myslim že je jedno jesi to bude přidružený nebo úplný členství..na to se nikdo ptát nebude....přidruženym bych dal vlezný pětikilo a bylo by..
zatim se měj starosto..nebo přecedo..to je jedno... |
Viki, 350Z je základní kámen klubu, je fakt, že za krátkou dobu tu zetek jak nasr.., myslím v ČR. Už se tahaj bouračky z EU vo sto šest. Mám už na cestě půl zetka vod nácků, jen agregáty za dobrou cenu. Asi to necháme jen na z a Infini.
_________________ Máme rádi modré ptáky. Jsme "Jedničky".... |
|
pá Čer 08, 2007 4:37 pm |
|
|
Drag
Prezident N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zatim se měj starosto..nebo přecedo..to je jedno... |
Viki, 350Z je základní kámen klubu, je fakt, že za krátkou dobu tu zetek jak nasr.., myslím v ČR. Už se tahaj bouračky z EU vo sto šest. Mám už na cestě půl zetka vod nácků, jen agregáty za dobrou cenu. Asi to necháme jen na z a Infini. |
Jen pro zajímavost, na základě týhle diskuze, se mě už 3 lidi ptali, jestli to přidružený členství bude limitovaný typem auta - mají zájem o info o nás, akcích a chtějí mít možnost projet se s námi....
|
|
pá Čer 08, 2007 4:49 pm |
|
|
cimboss
Člen N.O.C. - 350Z
|
hm |
|
sorry, ale jsi kuň, měl by jsi teda změnit nazev klubu. A když se změní název klubu tak potom nemam zajem, nakonec tam budou podle tohohle tempa všichi Audiňaři a BVMWčkaři a Škodovkaři a podobny plebs. Měj se předsedo.
|
|
pá Čer 08, 2007 10:01 pm |
|
|
Drag
Prezident N.O.C. - 350Z
|
|
Re: hm |
|
|
|
sorry, ale jsi kuň, měl by jsi teda změnit nazev klubu. A když se změní název klubu tak potom nemam zajem, nakonec tam budou podle tohohle tempa všichi Audiňaři a BVMWčkaři a Škodovkaři a podobny plebs. Měj se předsedo. |
Název se měnit nebude, Z club je Z club!
Jen nerozumím, proč opovrhovat ostatníma - podle tebe plebsem.
Minulý týden v Mostě jezdil frajer s okruhovou oktávkou a dal by nám všem na prdel.
Jeden z našich členů má Zetko crash, jezdí bávem - je to plebs?
Dva z našich členů mají a jezdí taky audinou - je to plebs?
Asi každý z nás má víc než jedno auto, a když teda sedím v něčem jiném než Zetko - jsem plebs?
Zetko je nadčasové, výjimečné auto, svými parametry i designem, má tradici (viz. 240Z).
Je srovnatelné s Porsche a dalšími sporťáky.
Ale nic z toho nám nedává právo pohrdat ostatníma.
Když jedeme za majiteli Nissanů - je to plebs?
Když se potkáme s majiteli amerik - to je taky plebs?
Ostatně většina akcí je pořádána pouze pro členy, ale to přece nevylučuje, že se chceme potkávat i s prima lidmi, kteří nemají Zetko.
Přidružené členství bude podmíněno souhlasem výkonné rady, takže sami rozhodneme, koho mezi sebou chceme.
A ještě poslední poučku si neodpustím, nemám pocit, že je někdo výjimečný jen pro to, že si koupil Zetko. Vždy rozhoduje osobnost šoféra,
nikoliv nástroj (tedy Zetko), výjimečné auto vyžaduje osobnost, a tou se člověk nestane koupí auta.......
|
|
pá Čer 08, 2007 11:25 pm |
|
|
cimboss
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
|
Sorry předsedo, zvolil jsem neuváženě silné slovo. Mám na mysli podstatu klubu s názvem z-club.
|
|
so Čer 09, 2007 8:22 am |
|
|
zdenickakrtkova
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
|
Sorry předsedo, zvolil jsem neuváženě silné slovo. Mám na mysli podstatu klubu s názvem z-club. |
Když jsem si přečetla výplod tvého mozku, souhlasím s tebou, asi by se ti v klubu nelíbilo.
_________________ It´s better to burn out than fade away.... |
|
so Čer 09, 2007 9:47 am |
|
|
Anonymní
|
|
|
|
|
Sorry předsedo, zvolil jsem neuváženě silné slovo. Mám na mysli podstatu klubu s názvem z-club. |
Z club je zkratka, chráněný název Klubu. Základní myšlenkou je sdružení stejných aut, a to především pro to, abychom mohli jezdit a trávit čas srovnatelně rychlým autem.
Myšlenka vzít do klubu Veterány 240Z apod. koresponduje s názvem a ideou Zetka. Ale stejně jich v klubu moc nebude, max. pár kousků....
A že s námi na jízdě jela nadupaná audina nebo bávo, to mi problém nedělá, a mluvím za většinu klubu.
Přijed do Mostu a uvidíš, s kým se na okruhu setkáváme....
Naposledy jsem mluvil o autě, našem i jejich, s majiteli Hondy Civic, auta, který patří do nižší střední třídy.
Ale když se člověk podíval zblízka, viděl totálně překopané auto....
A jeho časy byly o 15 sec. lepší než naše.
Už bych značky aut neřešil.
|
|
so Čer 09, 2007 10:29 am |
|
|
cimboss
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
|
Ještě jednou se omlouvám, slovo "plebs" jsem nepoužil na lidi co auta řídí, ale na auta jiná než Z . Kdyby se nám všem zetko nelíbílo ze všech aut nejvíce, asi bychom tady na foru vůbec nebyli. Mám aut asi 6, včetně zvučných značek Audi, Renault i jiného Nisánka, ale Z vede. Myslím, že po technické a výkonové stránce jsou i lepší auta než Z, ale mě a určitě i vám všem se líbí nejvíc, proto jsme si ho pořídili. Idea " Z-club" by podle mě měla vyjádřit vztah právě k tomuto Zetku.
|
|
so Čer 09, 2007 11:53 am |
|
|
Drag
Prezident N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
|
|
Ještě jednou se omlouvám, slovo "plebs" jsem nepoužil na lidi co auta řídí, ale na auta jiná než Z . Kdyby se nám všem zetko nelíbílo ze všech aut nejvíce, asi bychom tady na foru vůbec nebyli. Mám aut asi 6, včetně zvučných značek Audi, Renault i jiného Nisánka, ale Z vede. Myslím, že po technické a výkonové stránce jsou i lepší auta než Z, ale mě a určitě i vám všem se líbí nejvíc, proto jsme si ho pořídili. Idea " Z-club" by podle mě měla vyjádřit vztah právě k tomuto Zetku. |
Vždyť to tak je.
for All: na www.datsun.cz je zřejmé, že se Datsuni pohnuli a organizují se po svém.
Z toho vyplývá, že jich moc k nám nevstoupí, tedy asi nikdo.....
Ale snažím se navázat spolupráce mezi námi a jimi.
|
|
so Čer 09, 2007 1:43 pm |
|
|
Petr
Člen FanClubu 350Z
Založen: 27.1.2007 Příspěvky: 78 Bydliště: Čistá v Krkonoších |
|
|
|
Sorry za takovou debilni otázku ale když nekdo byde mit Nissan Skyline tak bude poloviční nebo plné členství???
|
|
so Čer 09, 2007 6:28 pm |
|
|
mobileus
Člen FanClubu 350Z
Založen: 14.1.2007 Příspěvky: 607 Bydliště: Prague, to je město moje |
|
|
|
|
|
|
|
Ještě jednou se omlouvám, slovo "plebs" jsem nepoužil na lidi co auta řídí, ale na auta jiná než Z . Kdyby se nám všem zetko nelíbílo ze všech aut nejvíce, asi bychom tady na foru vůbec nebyli. Mám aut asi 6, včetně zvučných značek Audi, Renault i jiného Nisánka, ale Z vede. Myslím, že po technické a výkonové stránce jsou i lepší auta než Z, ale mě a určitě i vám všem se líbí nejvíc, proto jsme si ho pořídili. Idea " Z-club" by podle mě měla vyjádřit vztah právě k tomuto Zetku. |
Vždyť to tak je.
for All: na www.datsun.cz je zřejmé, že se Datsuni pohnuli a organizují se po svém.
Z toho vyplývá, že jich moc k nám nevstoupí, tedy asi nikdo.....
Ale snažím se navázat spolupráce mezi námi a jimi. |
ja bych řek že ani nemusí být v klubu, ale když by na nakej ten sraz přijeli tak by to bylo super, par sem jich videl a je to nádhera
_________________ NISSAN FOREVER |
|
čt Čer 14, 2007 10:44 am |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
|
|
|