Autor |
Zpráva |
tomm
vojín
|
|
|
|
|
|
|
|
Lidičky,DÍky. Akorát ,že jsem si toho tady nevšiml a založil jsem téma Tomm. Tak snad to nebude vadit. Ale jinak jsem celkem normální. No snad to ti,co mě znají i potvrdí. Tedy pokud si některé mé ,,šílené" kamarádky nehrají s počítačem... Viď Sluniku. |
Fakt seš krásněj, docela mě to vzalo, trochu sem lapal po dechu, ale fakt hodně dobrej. Zase mám konkurenci, do pr..... práce. čověk nemůže mít chvilku klidu , Eště, že to Sluník vylepčil, dědku |
Takhle nějak by vypadal ten krtek,co jsi ho trefil. Akorát,že ty místo toho,abys ho vzal na pohotovost,tak jsi ho nechal odejít do věčných lovišť... Jinak je jen otázkou času,než Slunik začne vylepšovat fotky i zde na fóru. Tak jen aby jste na to byli duševně připravení.
|
|
pá Srp 31, 2007 3:19 pm |
|
|
Drag
Prezident N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lidičky,DÍky. Akorát ,že jsem si toho tady nevšiml a založil jsem téma Tomm. Tak snad to nebude vadit. Ale jinak jsem celkem normální. No snad to ti,co mě znají i potvrdí. Tedy pokud si některé mé ,,šílené" kamarádky nehrají s počítačem... Viď Sluniku. |
Fakt seš krásněj, docela mě to vzalo, trochu sem lapal po dechu, ale fakt hodně dobrej. Zase mám konkurenci, do pr..... práce. čověk nemůže mít chvilku klidu , Eště, že to Sluník vylepčil, dědku |
Takhle nějak by vypadal ten krtek,co jsi ho trefil. Akorát,že ty místo toho,abys ho vzal na pohotovost,tak jsi ho nechal odejít do věčných lovišť... Jinak je jen otázkou času,než Slunik začne vylepšovat fotky i zde na fóru. Tak jen aby jste na to byli duševně připravení. |
Milý Tome, myslím, že tady Sluníkovi pšenka nepokvete, protože mám pár fotek, které by ho zcela zkompromitovaly.....
Říkejte mi paparazi
|
|
pá Srp 31, 2007 3:59 pm |
|
|
tomm
vojín
|
|
|
|
Myslím,že se pohybuješ na velmi ostré hraně. Raději ještě pozařizuj vše důležité,než přijde Sluník z odpolední. Myslím,že po přečtení nenápadné poznámky o Bárbíně v tematu Relax bude mít paparazi značnej problém...
|
|
pá Srp 31, 2007 6:37 pm |
|
|
sluník
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
|
|
Myslím,že se pohybuješ na velmi ostré hraně. Raději ještě pozařizuj vše důležité,než přijde Sluník z odpolední. Myslím,že po přečtení nenápadné poznámky o Bárbíně v tematu Relax bude mít paparazi značnej problém... |
paparazi už má problém dávno. Nebo mám ten problém já?tak nevím,jsem z toho akási zmetěná
|
|
so Zář 01, 2007 8:44 pm |
|
|
Drag
Prezident N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
|
|
|
|
Myslím,že se pohybuješ na velmi ostré hraně. Raději ještě pozařizuj vše důležité,než přijde Sluník z odpolední. Myslím,že po přečtení nenápadné poznámky o Bárbíně v tematu Relax bude mít paparazi značnej problém... |
paparazi už má problém dávno. Nebo mám ten problém já?tak nevím,jsem z toho akási zmetěná |
Paparazi si vzhledem ke svému věku pamatuje akorát, jak se jmenuje, občas zapomene, kde parkuje.....
Ale problém nemá!!!
To víte, za pár mi bude 38....
Jo, je to v prdeli
|
|
so Zář 01, 2007 8:47 pm |
|
|
tomm
vojín
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
paparazi už má problém dávno. Nebo mám ten problém já?tak nevím,jsem z toho akási zmetěná |
Paparazi si vzhledem ke svému věku pamatuje akorát, jak se jmenuje, občas zapomene, kde parkuje.....
Ale problém nemá!!!
Jo, je to v prdeli |
38?? Zelenáč. Do důchodu daleko,na sklerózu brzo.
|
|
so Zář 01, 2007 9:06 pm |
|
|
mobileus
Člen FanClubu 350Z
Založen: 14.1.2007 Příspěvky: 607 Bydliště: Prague, to je město moje |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ale problém nemá!!!
Jo, je to v prdeli |
za chvili to bude 40 a to uz budes dost starej na to aby si mi dal zetko
_________________ NISSAN FOREVER |
|
so Zář 01, 2007 9:18 pm |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Můžete k příspěvkům připojovat soubory Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
|
|
|