Autor |
Zpráva |
mobileus
Člen FanClubu 350Z
Založen: 14.1.2007 Příspěvky: 607 Bydliště: Prague, to je město moje |
|
|
|
|
|
to je f-f-f-ftipný p-p-pánové |
asi to je pravda kojaku o tom uchylovi? nebo ty by sses snad rozkoktal nad necim co neni pravda???? ja teda ne?
_________________ NISSAN FOREVER |
|
ne Srp 26, 2007 1:08 pm |
|
|
Drag
Prezident N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
V Mimoni byl nový člen Zdeny, byl na sprintech, a dorazil i Santy....
Až najdu kabel od fotáku, dám sem kompromitující fotky - sice si začal mýt auto osobně, ale dodělat to musela jeho slečna, a bylo vidět že to má v ruce a že jí to baví
Budou fotky...
|
|
ne Srp 26, 2007 1:33 pm |
|
|
sluník
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
Jooooooo,já mám taky super drb z Mimoně.Dostala jsem veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelikananánskou pusu od báječného chlapa!
|
|
ne Srp 26, 2007 3:05 pm |
|
|
vlastik.vitek
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
|
|
Až najdu kabel od fotáku, dám sem kompromitující fotky - sice si začal mýt auto osobně, ale dodělat to musela jeho slečna, a bylo vidět že to má v ruce a že jí to baví
Budou fotky... |
Takže Zdeny měl to stříbrné zetko, a zdá se mi, že santyho zetko jsem tam někde taky zahlédl (podívej se na SPZ, jestli to je jeho)
[img=http://www.ukazto.com/img/ResizeofXII.Mimoskvlky360.jpg]
|
|
ne Srp 26, 2007 3:06 pm |
|
|
mobileus
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
|
|
Jooooooo,já mám taky super drb z Mimoně.Dostala jsem veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelikananánskou pusu od báječného chlapa! |
dit ja tam nebyl
|
ne Srp 26, 2007 3:17 pm |
|
|
viktůrek
Jeho Veličenstvo
|
|
|
|
|
Jooooooo,já mám taky super drb z Mimoně.Dostala jsem veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelikananánskou pusu od báječného chlapa! |
předpokládam že to byll kojak nebo drag?
_________________ 5 z 12ti ptakopysků leknou kvůli nedostatku informací od svých rodičů.. Chraňte se!!!! Pepinos |
|
ne Srp 26, 2007 3:36 pm |
|
|
sluník
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
|
|
|
|
předpokládam že to byll kojak nebo drag? |
Nooo,to nemusím komentovat,že ne? Důležité je,že vím já!
|
|
ne Srp 26, 2007 3:47 pm |
|
|
viktůrek
Jeho Veličenstvo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nooo,to nemusím komentovat,že ne? Důležité je,že vím já! |
no pokud vím tak jsi jjí dostala i ode mě..ale asi nelíbam jako kojak
_________________ 5 z 12ti ptakopysků leknou kvůli nedostatku informací od svých rodičů.. Chraňte se!!!! Pepinos |
|
ne Srp 26, 2007 4:37 pm |
|
|
Drag
Prezident N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
|
|
|
|
Budou fotky... |
Takže Zdeny měl to stříbrné zetko, a zdá se mi, že santyho zetko jsem tam někde taky zahlédl (podívej se na SPZ, jestli to je jeho)
[img=http://www.ukazto.com/img/ResizeofXII.Mimoskvlky360.jpg] |
Jo, to je Santy.
|
|
ne Srp 26, 2007 4:37 pm |
|
|
mobileus
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
no pokud vím tak jsi jjí dostala i ode mě..ale asi nelíbam jako kojak |
kdyz nekomu líbáš špičku boty tak to se nepočítá
|
ne Srp 26, 2007 4:47 pm |
|
|
viktůrek
Jeho Veličenstvo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
no pokud vím tak jsi jjí dostala i ode mě..ale asi nelíbam jako kojak |
kdyz nekomu líbáš špičku boty tak to se nepočítá |
a když mi políbíš prdel tak se to počítá?
|
ne Srp 26, 2007 5:04 pm |
|
|
Kojak
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
|
|
|
|
asi to je pravda kojaku o tom uchylovi? nebo ty by sses snad rozkoktal nad necim co neni pravda???? ja teda ne? |
Jezuskote, čéčé, mě to taky nějak nesedělo, "KLADENSKEJ LESNÍ FANTOM", že by Viki ? No tě pic. Hlavně to nikomu neříkej, nebo budou blbý keci. Ale fakt je divnej. No a eště ty bukvice Taky sem slyšel,že tam courá po lese se psem, ale na toho úchyla je jinej popis. Prej je dlouhej jako hůl, hloupej jako v.. Tak to náš Viki nejni. Nějak se pozeptám, krindapána Ježíš, to by byla ostuda pro klub. Proto von s těma holčinama..., mankote, to sou věci Tttakovej mmladej..
_________________ Máme rádi modré ptáky. Jsme "Jedničky".... |
|
ne Srp 26, 2007 5:21 pm |
|
|
Kojak
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
|
|
_________________ Máme rádi modré ptáky. Jsme "Jedničky".... |
|
ne Srp 26, 2007 5:29 pm |
|
|
mobileus
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
|
|
|
|
|
|
asi to je pravda kojaku o tom uchylovi? nebo ty by sses snad rozkoktal nad necim co neni pravda???? ja teda ne? |
Jezuskote, čéčé, mě to taky nějak nesedělo, "KLADENSKEJ LESNÍ FANTOM", že by Viki ? No tě pic. Hlavně to nikomu neříkej, nebo budou blbý keci. Ale fakt je divnej. No a eště ty bukvice Taky sem slyšel,že tam courá po lese se psem, ale na toho úchyla je jinej popis. Prej je dlouhej jako hůl, hloupej jako v.. Tak to náš Viki nejni. Nějak se pozeptám, krindapána Ježíš, to by byla ostuda pro klub. Proto von s těma holčinama..., mankote, to sou věci Tttakovej mmladej.. |
já a ty ani MUK,
jinak viki ani ŠUK.
|
ne Srp 26, 2007 5:37 pm |
|
|
viktůrek
Jeho Veličenstvo
|
|
|
|
|
|
|
|
tak pábové s váma dvouja já jsem skončil
|
ne Srp 26, 2007 5:39 pm |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Můžete k příspěvkům připojovat soubory Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
|
|
|