Autor |
Zpráva |
wooffy
vojín
|
|
|
Gratuluju wresling slunéčkovi
|
|
ne Zář 02, 2007 5:10 pm |
|
|
sluník
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
|
|
Gratuluju wresling slunéčkovi |
Velice děkuji!
|
|
ne Zář 02, 2007 5:13 pm |
|
|
Anonymní
|
|
po Zář 03, 2007 7:21 pm |
|
|
Anonymní
|
|
po Zář 03, 2007 7:23 pm |
|
|
tomm
vojín
|
|
|
|
Je tuhle xsaru jsem viděl vloni na Řásný,když jsme tam měli Nissan sraz.
|
|
út Zář 04, 2007 5:46 am |
|
|
sluník
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
Loni to bylo SUPER!Letos jedeme určo taky.Srazík můžu jen doporučit!
|
|
út Zář 04, 2007 3:08 pm |
|
|
Kojak
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Barbína?Já se tak těším až tě potkám! |
Dragu,jen chci podotknout,že Sluník se dnes stal na Seči vítězem klání v páce. |
V životě jsem na sebe nebyla tak pyšná jako dnes.fakt masakr! |
Taky jsem pyšnej, že mám takovou kámošku
_________________ Máme rádi modré ptáky. Jsme "Jedničky".... |
|
út Zář 04, 2007 4:28 pm |
|
|
sluník
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Barbína?Já se tak těším až tě potkám! |
Dragu,jen chci podotknout,že Sluník se dnes stal na Seči vítězem klání v páce. |
V životě jsem na sebe nebyla tak pyšná jako dnes.fakt masakr! |
Taky jsem pyšnej, že mám takovou kámošku |
|
|
st Zář 05, 2007 1:27 pm |
|
|
sluník
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
Takže info z Relaxu:Zase to byl báječný srazík,spousta pohody,pokecu,kamarádů-no prostě srazík takový jaký má být! Největší radost mi udělal Kojak svou účastí (a nejen tím)-bylo to báječné zase vidět fajn človíčka,který nás bavil báječnýma historkama.Zkrátka s Kojakem jsme strávili fajn příjemné odpoledne! Až budou los fotos-hodím sem odkaz.
|
|
ne Zář 16, 2007 4:37 pm |
|
|
sluník
Člen FanClubu 350Z
|
|
ne Zář 16, 2007 7:09 pm |
|
|
Kojak
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
Ahojíky, dífky a kucí, zdravím všechny, které jsem potkal na Relaxu v H.Městci. Bylo to tam moc pima, určitě budu na tyto srázky jezdit. Prima přijetí, prima lidi, pohoda, prostě relax. Byl jsem jen v sobotu a býval bych rád zůstal přes noc. Tak tedy příště, jo a gril.masíčko bylo super
_________________ Máme rádi modré ptáky. Jsme "Jedničky".... |
|
ne Zář 16, 2007 8:04 pm |
|
|
tomm
vojín
|
|
|
|
|
|
Ahojíky, dífky a kucí, zdravím všechny, které jsem potkal na Relaxu v H.Městci. Bylo to tam moc pima, určitě budu na tyto srázky jezdit. Prima přijetí, prima lidi, pohoda, prostě relax. Byl jsem jen v sobotu a býval bych rád zůstal přes noc. Tak tedy příště, jo a gril.masíčko bylo super |
I tvůj příjezd byl impozantní. Ta pořadatelka hledala spadlou bradu ještě pěknou chvíli po tom,co jsi odfrčel.
|
|
po Zář 17, 2007 4:37 pm |
|
|
mobileus
Člen FanClubu 350Z
Založen: 14.1.2007 Příspěvky: 607 Bydliště: Prague, to je město moje |
|
|
|
|
|
|
|
Ahojíky, dífky a kucí, zdravím všechny, které jsem potkal na Relaxu v H.Městci. Bylo to tam moc pima, určitě budu na tyto srázky jezdit. Prima přijetí, prima lidi, pohoda, prostě relax. Byl jsem jen v sobotu a býval bych rád zůstal přes noc. Tak tedy příště, jo a gril.masíčko bylo super |
I tvůj příjezd byl impozantní. Ta pořadatelka hledala spadlou bradu ještě pěknou chvíli po tom,co jsi odfrčel. |
tak příjezd nebo odjjezd
_________________ NISSAN FOREVER |
|
po Zář 17, 2007 8:27 pm |
|
|
sluník
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
|
|
|
|
|
|
I tvůj příjezd byl impozantní. Ta pořadatelka hledala spadlou bradu ještě pěknou chvíli po tom,co jsi odfrčel. |
tak příjezd nebo odjjezd |
Příjezd a pak odfrčel směrem k magorům! No jako uznej,že když někdo někam přijede a vybafne hned u vrátnice:,,Kde tady parkují Magoři?"No,a slečna asi fakt nechápala.
|
|
po Zář 17, 2007 10:34 pm |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
|
|
|