Autor |
Zpráva |
Anonymní
|
|
|
Jojo seda metla CTR jeli jsme ve 4 s klimoskou az sem cumel jak se to rozvasnilo
Kdyz jsi jel zamnou bylo videt ze stale sily melo Z nadbytek, ja jel max co to slo - vic uz to nedalo. Mel jsi taky zaslapnuto nebo jen lehtal
|
|
st Kvě 30, 2007 9:08 am |
|
|
LK7R
Anonymní
|
|
|
Anonym sem byl ja ... nejak sem zvyklej na zalogovani po vlezeni na PHPBB vsude kam lezu
|
|
st Kvě 30, 2007 9:12 am |
|
|
Kojak
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
|
|
Anonym sem byl ja ... nejak sem zvyklej na zalogovani po vlezeni na PHPBB vsude kam lezu |
Ty vodo, jede ti super, když jsi byl na max, tak mě to ukazovalo víc jak .40 kilo.Já ještě konec neměl, mám tam sadu biturbo GReddy. Jestli jezdíš často po Strakonický, tak se určitě potkáme a podrbeme. Na to, žejste jeli plný, klobouk dolů. K. Jo a ta původní karb kapota stála za h...
_________________ Máme rádi modré ptáky. Jsme "Jedničky"....
Naposledy upravil Kojak dne st Kvě 30, 2007 1:27 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
st Kvě 30, 2007 1:10 pm |
|
|
Marfi
Anonymní
|
Sraz |
|
No tak to by jsme mohli udělat nakej sprint sraz 350z vs budoucí type-r club
|
|
st Kvě 30, 2007 1:22 pm |
|
|
LK7R
Anonymní
|
|
|
No ja moc nemel cas koukat na tachac .53 cca ukazoval s tim ze promeruje cca 12~15km/h (dle GPS) v tomhe rychlostnim pasmu. Posledne na strakonicky nebylo sani a klepal mi motor (spatna mapa/benzin) - ted uz tam sani bylo a i mapa obstojna. Sem se pobavil, rikam kua ja to tady div nevylagruju a on si tam urcite svaci a kouka na TV ...
|
|
st Kvě 30, 2007 1:31 pm |
|
|
Kojak
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
Re: Sraz |
|
|
|
No tak to by jsme mohli udělat nakej sprint sraz 350z vs budoucí type-r club |
Jo jo, ale Z není na sprinty,v základu má víc jako 1600 kg, je moc těžký. Je to supr na okruhy a silnici. A spojky hoří jak papír. Mám27tkm, čtvrtou spojku, poslední dvě keramický. Prostě na rozjezd pod plynem na prd. K.
_________________ Máme rádi modré ptáky. Jsme "Jedničky".... |
|
st Kvě 30, 2007 1:34 pm |
|
|
Marfi
Anonymní
|
. |
|
aha a máš nakej změřenej čas na 400m?at je to serie nebo tvoje třeba jen tak pro představu.dík
|
|
st Kvě 30, 2007 1:53 pm |
|
|
viktůrek
Jeho Veličenstvo
|
Re: . |
|
|
|
aha a máš nakej změřenej čas na 400m?at je to serie nebo tvoje třeba jen tak pro představu.dík |
myslim že u kojakovo zetka neni tak zajímavý zrychlení spíš jako maximálka..
_________________ 5 z 12ti ptakopysků leknou kvůli nedostatku informací od svých rodičů.. Chraňte se!!!! Pepinos |
|
st Kvě 30, 2007 2:03 pm |
|
|
marfi
Anonymní
|
|
|
A ta je?.80?
|
|
st Kvě 30, 2007 2:16 pm |
|
|
viktůrek
Jeho Veličenstvo
|
|
|
|
|
A ta je?.80? |
80? to myslíš vážně?
_________________ 5 z 12ti ptakopysků leknou kvůli nedostatku informací od svých rodičů.. Chraňte se!!!! Pepinos |
|
st Kvě 30, 2007 2:18 pm |
|
|
Marfi
Anonymní
|
|
|
jo ale i s tou tečkou.
|
|
st Kvě 30, 2007 2:24 pm |
|
|
Kojak
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
Re: . |
|
|
|
aha a máš nakej změřenej čas na 400m?at je to serie nebo tvoje třeba jen tak pro představu.dík |
Loni jsem to zkoušel ve Lhotě, rozhulil jsem to a už jsem nevyndal jedničku a spojku jsem přiškvařil na setrvák /celou/. Tak na to kašlu. Čekám na závod, setrvák a pak to změřím. Měřeno stopkami, 5,1 sek na100km/hod, snad to bude vo chlup lepši..Výrobce u serie uvádí 5,8 sek.
_________________ Máme rádi modré ptáky. Jsme "Jedničky".... |
|
st Kvě 30, 2007 3:55 pm |
|
|
komar
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
vikturku: pokud vim vcera si o necem mluvil, asi ti vazne sibe ... no neresim ... treba kdyz se zamyslis tak proc je tam ta tecka?
|
|
st Kvě 30, 2007 4:47 pm |
|
|
viktůrek
Jeho Veličenstvo
|
|
|
|
|
vikturku: pokud vim vcera si o necem mluvil, asi ti vazne sibe ... no neresim ... treba kdyz se zamyslis tak proc je tam ta tecka? |
masařko: vim že tak chytrý hmyz jako ty má velice vyvynuté IQ ale mě občas něco dochází trochu dýl...
|
st Kvě 30, 2007 5:03 pm |
|
|
Drag 1
Anonymní
|
|
|
|
|
Jo ale i s tou tečkou. |
Mě to ukazovalo na digitálu .97, takže když odečtu proměření, tak to bylo cca .75......
Na sprintech jsem nikdy nebyl, a asi nepujdu, ta spojka to prostě nevydrží....
Okruh jezdím a chtělo by to ještě asi 100hp, aby to bylo plně srovnatelné s Porschem, podvozek má Zetko skvělý...
|
|
st Kvě 30, 2007 5:28 pm |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
|
|
|