Autor |
Zpráva |
Kojak
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
[quote="Santy"]
|
|
|
|
|
|
Jo jeste jedna vec mam kamarada co tam leje Natural 95 a jede mu to normalne na sprintiku me i dal, ale nevim jestli to nemuze necemu uskodit? |
To si pis. Po nejake dobe to zacne podpalenymi ventily a na pruser je zadelano. Je to mozne nouzove namychat, ale umyslne snizovat okt cislo,9hmotnosti, užším pneu..... a ne díky 95 oct.
Já nechci nikoho poučovat, ale když mi odborník, neboli výrobce řekne, dávat 98 oct, tak nebudu diskutovat a dám 98 a víc
8-100
Nechtěl bych se dočkat situace, až se mu vysype motor, jak bude nadávat na "blbé" Zetko...... |
Vsak jsme take nehodnotili vyssi vykon dle benzinu, na 95ku prisla rec jen jestli to opravdu pacha nejake zlo a jestli vubec ze stojanu kde je npsano 98 tece opravdu 98 a ne 95 V dnesnim svete bych se ani nedivil ) Ale ja zatim verim ze benziny zas tolik nesidej, ale afer uz bylo hodne pajcovany benzin.....( |
Neverim, ze to michaj, hodne tankuji u PAP v Pruhonicich, maji rozummne ceny, maji hodne kontrol. Nejvice byly prusery s pacochy u ROBIN oil / Rusove/ a malych nezneackovych BC. Viz afery v televizi 2006-06. Ale stejne se jednalo o mot.naftu smichanou s top.oleji.. A jedna zkusenost, loni v Italii jsem musel vzit 2x 95 a jak uz to jede jen na 95, je to v motoru slyset. v nizsich ot cvrlikani predstihu. Vubec nechapu na co tam jezdi Fer a Mase, asi pridavaji nejaka aditiva,, protoze tam 95-100 vubec nemaji.Oprava 98-100 nemaji
|
|
ne Úno 11, 2007 12:22 pm |
|
|
Tuna
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
|
Přispěju do této už staré diskuze. Normálka jezdím kolem 13,5 průměr kombinace. Když to sypu přes 200 tak i 17. Naopak v klídku kolem 160 to klesá někam k 12ti.
V sobotu jsem tomu v Sosnové dával ale kotel a měl jsem tam 38
_________________ _________________
Všichni lidé jednou zemřou, ale jen někteří skutečně žijí... |
|
po Bře 24, 2008 5:35 pm |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
|
|
|