Autor |
Zpráva |
viktůrek
Jeho Veličenstvo
|
Re: pozor.. |
|
|
|
Tak to teda pozor...mého tmavovlasého chlapce s modrejma očima mi nevezmeš - to ani nezkoušej..nebo ti do té nemocnice..ještě ráda pomůžu žádný takový.... no a tos mi sliboval "tetlemechtle" na Sázavě co |
by mi neodolal:-)
_________________ 5 z 12ti ptakopysků leknou kvůli nedostatku informací od svých rodičů.. Chraňte se!!!! Pepinos |
|
st Kvě 16, 2007 7:36 pm |
|
|
mobileus
Člen FanClubu 350Z
Založen: 14.1.2007 Příspěvky: 607 Bydliště: Prague, to je město moje |
|
Re: ... |
|
|
|
|
|
jéééé.lidi..pište něco.. sedim tu.. mám dietu..tak tu žvácham už asi dvanáctý jabko a čekám až něco budete psát.. |
No čeče na ty japka moc nechlastej, nebo bouchneš. No, je to blbý, ale bude líp. Se mnou a Miřetínem taky není moc jasný, čekám na zadní šprcky a zatím nic. Když tak místo Miř přijedu na kafe. |
to se jako opovaž nepřijet
_________________ NISSAN FOREVER |
|
st Kvě 16, 2007 7:38 pm |
|
|
Sabajka
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
|
|
|
|
Tak to teda pozor...mého tmavovlasého chlapce s modrejma očima mi nevezmeš - to ani nezkoušej..nebo ti do té nemocnice..ještě ráda pomůžu žádný takový.... no a tos mi sliboval "tetlemechtle" na Sázavě co |
by mi neodolal:-) |
Bacha na to...jestli mi ho přeberš...tak já si vezmu Haničku
_________________ IN OMNIA PARATUS |
|
st Kvě 16, 2007 7:42 pm |
|
|
viktůrek
Jeho Veličenstvo
|
|
|
|
|
|
|
|
by mi neodolal:-) |
Bacha na to...jestli mi ho přeberš...tak já si vezmu Haničku |
tak si toho svýho tmavovlasýho blondáka nech.. haničku nevyměnim.. a nebo co takhle na týden change?
_________________ 5 z 12ti ptakopysků leknou kvůli nedostatku informací od svých rodičů.. Chraňte se!!!! Pepinos |
|
st Kvě 16, 2007 7:43 pm |
|
|
Sabajka
Člen FanClubu 350Z
|
|
heh.. |
|
Upřímně si myslím, že bychom si s haničkou vystačily ale co ty s tím mým.... ani si to raději nepředstavuju
|
st Kvě 16, 2007 7:48 pm |
|
|
viktůrek
Jeho Veličenstvo
|
Re: heh.. |
|
|
|
Upřímně si myslím, že bychom si s haničkou vystačily ale co ty s tím mým.... ani si to raději nepředstavuju |
no to by ste si teda nevystačili.. a vůbec.. běž si za svym zrzkem:-) a mojí haničku mi nehc:-)))))
|
st Kvě 16, 2007 7:50 pm |
|
|
Kojak
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
Re: ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jéééé.lidi..pište něco.. sedim tu.. mám dietu..tak tu žvácham už asi dvanáctý jabko a čekám až něco budete psát.. |
a čabajku si nedáš...ne-e promiň..to bylo podlý to mě mrzí, že do toho Miřetína nemůžeš..ale vážně těšila jsem se na tebe..ale tak hlavní je zdraví..doufám, že budeš v pořádku..a když budu mít čas..přijedu se na tebe juknout - slibuju |
to bylo samozdřejmě i pro tebe.. uspořádáme jablíčko-pyškotovou párty... |
Velká akce to bude a samozřejmě budeme píti - vodu z okapů já mám na jablka alergii ) tak se mě asponň rychleji zbavíte |
hm.. no.. nevm proč tu plánujeme když dneska večer můžu ject do nemocnice.. a bejt tam v karanténě dva měsíce..
všecko mě sere.. škola, doma, zdraví, občas i klub, no a hanička i když je zlatíčko tak taky občas dokáže zježit vlasy..
ale jen občas..nemůžu jí tu pomlouvat když mě ted pomáhá.. jinak prej to máš čabajko ke mě nejblíž jo?? |
Hele nestraš chlape, jó´jó ? Na choroby jsem tu já, sem nárokovej a vopotřebovanej. |
hele kojaku.. vim že si měl nákej kašel..jinak simuluješ ted je kolečko starostlivých lidí kolem mě a ty mi závidíš mojí slávu:-) |
Sakra, kápnuls na to,musím si dávat většího majzla.
_________________ Máme rádi modré ptáky. Jsme "Jedničky".... |
|
st Kvě 16, 2007 7:51 pm |
|
|
Sabajka
Člen FanClubu 350Z
|
|
chichi. |
|
Ok... nebo já radši půjdu za Dragem, či za KOjakem, za kým ještě můžu?
|
st Kvě 16, 2007 7:51 pm |
|
|
viktůrek
Jeho Veličenstvo
|
:-) |
|
no..s dragem bych to moc nezkoušel.. asi bude na sado maso:-)
jinak jardo.. jednou se to provalit muselo..
stejně jako já ted doufam že nepříjdete na to že se tu ted rvu opečenym kuřátkem , a že mi nic neni..
ted doufam že mi to nikdo nevěří.. už vidim jak mi za chvíli zavoláš že sem hajzl že si z vás dělam prdel:-)
|
st Kvě 16, 2007 7:54 pm |
|
|
mobileus
Člen FanClubu 350Z
|
Re: :-) |
|
|
|
no..s dragem bych to moc nezkoušel.. asi bude na sado maso:-)
jinak jardo.. jednou se to provalit muselo..
stejně jako já ted doufam že nepříjdete na to že se tu ted rvu opečenym kuřátkem , a že mi nic neni..
ted doufam že mi to nikdo nevěří.. už vidim jak mi za chvíli zavoláš že sem hajzl že si z vás dělam prdel:-) |
neboj me nenasseres ja mam vepřo-knedlo-zelo
|
st Kvě 16, 2007 7:55 pm |
|
|
Sabajka
Člen FanClubu 350Z
|
|
heh.. |
|
'')
Drag a sado maso?? No tak to je jasné ..jdu do Draga a nějakej modrookej tmavovlasej kluk mě nezajímá
_________________ IN OMNIA PARATUS
Naposledy upravil Sabajka dne st Kvě 16, 2007 8:01 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
st Kvě 16, 2007 7:56 pm |
|
|
Kojak
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
Re: chichi. |
|
|
|
Ok... nebo já radši půjdu za Dragem, či za KOjakem, za kým ještě můžu? |
Na Draga se vyprdi, sem lepčí. A mam vyhřejvanej bazén, von ne. I v zimě. Heč. Jo a taky mám rybičky v jezírku. A von má jen Mojmíra. No, ale zase je náčelník.
_________________ Máme rádi modré ptáky. Jsme "Jedničky".... |
|
st Kvě 16, 2007 7:56 pm |
|
|
viktůrek
Jeho Veličenstvo
|
|
|
|
Djavascript:emoticon('')
Laughingrag a sado maso?? No tak to je jasné ..jdu do Draga a nějakej modrookej tmavovlasej kluk mě nezajímá |
ale dit drag je modrookej ne? a tmavovlasej taky
|
st Kvě 16, 2007 7:58 pm |
|
|
viktůrek
Jeho Veličenstvo
|
Re: chichi. |
|
|
|
|
|
Ok... nebo já radši půjdu za Dragem, či za KOjakem, za kým ještě můžu? |
Na Draga se vyprdi, sem lepčí. A mam vyhřejvanej bazén, von ne. I v zimě. Heč. Jo a taky mám rybičky v jezírku. A von má jen Mojmíra. No, ale zase je náčelník. |
ty voe..jardo..to byla hláška jako svině..já mám rybičky a von jen mojimíra... máš 10bodů..
|
st Kvě 16, 2007 7:59 pm |
|
|
mobileus
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
|
|
|
Djavascript:emoticon('')
Laughingrag a sado maso?? No tak to je jasné ..jdu do Draga a nějakej modrookej tmavovlasej kluk mě nezajímá |
ale dit drag je modrookej ne? a tmavovlasej taky |
tmavovlasej
|
st Kvě 16, 2007 8:02 pm |
|
|
|