Autor |
Zpráva |
Kojak
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
tydýt |
|
|
|
Kojak: jo, tak to bude mít maminka radost... A ona by si ani nemusela prázdnit kapsy, protože se mi už kolikrát stalo, že si cizí lidi mysleli, že je to moje žena... A to je už průser, pač neváím, jestli tak hrozně vypadám já nebo ona tak dobře... už se těšíme
Sluník: hele tím líp, budeš dělat TAXI, aby si se mnou Tom mohl dát zase panáka... Ubytování totiž asi nebudu schopen zajistit... Proto - mimopražští budou v nevýhodě... |
_________________ Máme rádi modré ptáky. Jsme "Jedničky".... |
|
ne Lis 18, 2007 7:40 pm |
|
|
sluník
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
|
|
Kojak: jo, tak to bude mít maminka radost... A ona by si ani nemusela prázdnit kapsy, protože se mi už kolikrát stalo, že si cizí lidi mysleli, že je to moje žena... A to je už průser, pač neváím, jestli tak hrozně vypadám já nebo ona tak dobře...
Sluník: hele tím líp, budeš dělat TAXI, aby si se mnou Tom mohl dát zase panáka... Ubytování totiž asi nebudu schopen zajistit... Proto - mimopražští budou v nevýhodě... |
Oki,na to jsem zvyklá,že dělám řidiče.takže když si to domluvíš s Tomem,já se přizpůsobím.jak taky jinak,že?
|
|
ne Lis 18, 2007 10:33 pm |
|
|
Wally
zobák
|
|
|
Kojak: no to bude mít radost, že se na ní někdo bude těšit... Tak jí hold přivezu ukázat!
Sluník: ale já to tak nemyslel... Sežeňte si pak třetího - řidiče, ať je prdel... Alexxx bude mít radost!
|
|
ne Lis 18, 2007 11:32 pm |
|
|
mobileus
Člen FanClubu 350Z
Založen: 14.1.2007 Příspěvky: 607 Bydliště: Prague, to je město moje |
|
|
|
|
|
A to je už průser, pač neváím, jestli tak hrozně vypadám já nebo ona tak dobře... |
ja bych ti to řek ty ...... ale ty by si mi to akorat odsouhlasil takze to nema cenu
_________________ NISSAN FOREVER |
|
po Lis 19, 2007 11:41 am |
|
|
viktůrek
Jeho Veličenstvo
|
|
|
|
|
|
|
A to je už průser, pač neváím, jestli tak hrozně vypadám já nebo ona tak dobře... |
ja bych ti to řek ty ...... ale ty by si mi to akorat odsouhlasil takze to nema cenu |
teda pan mobileus se taky ozval jo? co zase potřebuješ že tu píšeš? my už se bez tebe obejdeme ty jeden vlezdoprdelko... udělali jsme si vlastní klub "antimobiovců" tak se sem nepokoušej znova srát
_________________ 5 z 12ti ptakopysků leknou kvůli nedostatku informací od svých rodičů.. Chraňte se!!!! Pepinos |
|
po Lis 19, 2007 10:19 pm |
|
|
sluník
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
|
|
Kojak: no to bude mít radost, že se na ní někdo bude těšit... Tak jí hold přivezu ukázat!
Sluník: ale já to tak nemyslel... Sežeňte si pak třetího - řidiče, ať je prdel... Alexxx bude mít radost! |
Já vážně nepiju,takže další řidič netřeba.
|
|
po Lis 19, 2007 11:23 pm |
|
|
Hanička
Člen FanClubu 350Z
|
|
út Lis 20, 2007 6:53 pm |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Můžete k příspěvkům připojovat soubory Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
|
|
|