Autor |
Zpráva |
Drag
Prezident N.O.C. - 350Z
|
|
Sobota |
|
V sobotu se Z club projede a s ním můžou jet někteří z Vás, já už mám v autě jednoho člena Fan klubu, ale ještě se nějaké místečko najde...
|
|
st Dub 04, 2007 1:19 pm |
|
|
mobileus
Člen FanClubu 350Z
Založen: 14.1.2007 Příspěvky: 607 Bydliště: Prague, to je město moje |
|
Re: Sobota |
|
|
|
V sobotu se Z club projede a s ním můžou jet někteří z Vás, já už mám v autě jednoho člena Fan klubu, ale ještě se nějaké místečko najde... |
hmm to zní zajímavě, ale newim jestli budu mit cas a s cim jet????
a kdyby to bylo tak na jak dlouho je to zdržení???? myslim tim jak dlouho tam chcete být a jestli planujete jet jeste nekam nebo alou domů
_________________ NISSAN FOREVER |
|
st Dub 04, 2007 2:50 pm |
|
|
linda350z
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
já jsem v sobotu jako každý rok na jaře (vlastně i na podzim) na masarykově okruhu v brně na renocaru, je to vlastně takový přivítání tuningový sezony a navíc mám náš okruh moc ráda takže chápete....a nvíc by nebylo zřejmně čím přijet, teda kdyby mi někdo neposkytl azyl v nějakém tom Z doufám že j to dostečná výmluva, jnak bych velmi ráda jela, ale však srazů ještě bude....
|
|
st Dub 04, 2007 9:13 pm |
|
|
komar
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
Já se předem omlouvám, dorazil bych rád, ale jedu očíhnout nový vůz takže určitě nedorazím, bohužel :-/
|
|
čt Dub 05, 2007 10:50 pm |
|
|
viktůrek
Jeho Veličenstvo
|
:-) |
|
no já jedu s tím kaojakem jak sme se domluvili.. těšim se úplně nejvíc!!! bude to bomba..
Linak lidi.. mám super brigádu.. řídím tam zetko, Imprezu, Alfu R. Breru, Octavii RS a pod..
je to dokonalost....
mějte se krásně..
_________________ 5 z 12ti ptakopysků leknou kvůli nedostatku informací od svých rodičů.. Chraňte se!!!! Pepinos |
|
pá Dub 06, 2007 4:03 pm |
|
|
linda350z
Člen FanClubu 350Z
|
Re: :-) |
|
|
|
no já jedu s tím kaojakem jak sme se domluvili.. těšim se úplně nejvíc!!! bude to bomba..
Linak lidi.. mám super brigádu.. řídím tam zetko, Imprezu, Alfu R. Breru, Octavii RS a pod..
je to dokonalost....
mějte se krásně.. |
viktore ty jsi dvojnásobnej hajzlík !!! zapvý za tu tvou brigádičku a zadruhý za to že máš tu čest svíst se s kojakem....
|
|
pá Dub 06, 2007 5:20 pm |
|
|
mobileus
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
|
|
|
je to dokonalost....
mějte se krásně.. |
viktore ty jsi dvojnásobnej hajzlík !!! zapvý za tu tvou brigádičku a zadruhý za to že máš tu čest svíst se s kojakem.... |
lidičkové já se omlouvám ale nedorazim, já to fakt nedělam naschval, ale proste to nejde
|
pá Dub 06, 2007 5:37 pm |
|
|
Kojak
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
|
|
|
je to dokonalost....
mějte se krásně.. |
viktore ty jsi dvojnásobnej hajzlík !!! zapvý za tu tvou brigádičku a zadruhý za to že máš tu čest svíst se s kojakem.... |
Ahoj Lindo, těší mě, že svezení považuješ za čest, ale tak to není. Nerad jezdím sám a tak třeba příšte. A klapky na uši, je v tom hroznej mechan kravál. Užij si hezky Brno...............
|
|
pá Dub 06, 2007 5:41 pm |
|
|
linda350z
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
|
|
|
|
|
je to dokonalost....
mějte se krásně.. |
Ahoj Lindo, těší mě, že svezení považuješ za čest, ale tak to není. Nerad jezdím sám a tak třeba příšte. A klapky na uši, je v tom hroznej mechan kravál. Užij si hezky Brno............... |
díky
|
|
pá Dub 06, 2007 6:16 pm |
|
|
mobileus
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
|
|
|
|
|
je to dokonalost....
mějte se krásně.. |
Ahoj Lindo, těší mě, že svezení považuješ za čest, ale tak to není. Nerad jezdím sám a tak třeba příšte. A klapky na uši, je v tom hroznej mechan kravál. Užij si hezky Brno............... |
kojaku ja bych rek ze by to byla cest pro kazdyho fanclubáka to tvoje zetko, a myslim ze nejen pro ně.
|
pá Dub 06, 2007 7:16 pm |
|
|
TornadoPepa
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
Ahoj všem.Je škoda,že nikdo nejedete do Brna.Mohl jsem konečně někoho osobně pozvat.No snad na nějaké jiné akci.Dle mého názoru je zablbnutí po okruhu zajímavější,než-li sraz amerik.Momentálně řeším ,jestli protáhnu Zetko nebo GSXR.Asi to nechám na ráno podle počasí.Jina vám všem přeji at si to zítra užijete.
|
|
pá Dub 06, 2007 7:29 pm |
|
|
mobileus
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
|
|
Ahoj všem.Je škoda,že nikdo nejedete do Brna.Mohl jsem konečně někoho osobně pozvat.No snad na nějaké jiné akci.Dle mého názoru je zablbnutí po okruhu zajímavější,než-li sraz amerik.Momentálně řeším ,jestli protáhnu Zetko nebo GSXR.Asi to nechám na ráno podle počasí.Jina vám všem přeji at si to zítra užijete. |
to neni pravda dva členové do brna jedou teda spis clenky
|
pá Dub 06, 2007 7:33 pm |
|
|
mobileus
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
|
|
|
|
|
je to dokonalost....
mějte se krásně.. |
jeste sem ti chtel kojaku rict ze se mi nezobrazuje tvuj awatar
|
pá Dub 06, 2007 7:33 pm |
|
|
Kojak
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
Čau chlape, můj otoman je ve výměně, jenom tam jěště není. Dnes jsem vyjel z dílny a náčelník udělal pár fotek se stranickym pozdravem " JSME JEDNIČKY ", jen se s tím s..., trvá mu to prostě dlouho. Se Zetkem určítě zašmějdíme, už dnes z něj lítaly h..., teda saze, h..dně sazí. Prej se tu má psát slušně. A jinak prd čest, mladež se má podporovat a ne jí blbnout hlavy. Držím palce k matuře, hodně důležitá záležitost. Jinak ty fleky nebyly od zubů, chudák holka.
|
|
pá Dub 06, 2007 7:55 pm |
|
|
mobileus
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
|
|
Čau chlape, můj otoman je ve výměně, jenom tam jěště není. Dnes jsem vyjel z dílny a náčelník udělal pár fotek se stranickym pozdravem " JSME JEDNIČKY ", jen se s tím s..., trvá mu to prostě dlouho. Se Zetkem určítě zašmějdíme, už dnes z něj lítaly h..., teda saze, h..dně sazí. Prej se tu má psát slušně. A jinak prd čest, mladež se má podporovat a ne jí blbnout hlavy. Držím palce k matuře, hodně důležitá záležitost. Jinak ty fleky nebyly od zubů, chudák holka. |
tak to sem rád ze tvuj awatar je ve výstavbě a ne zadna chyba na mem prijimaci nebo tvem vysilaci
tak sup sem s fotkama.
nedelali ti to nahodou v lexani racing na kutnohorsky????? ja tam obcas jezdim a videl sem jednou fotku tvyho "Z".....abijáka pred jejich dilnou.
Dík za ty palce asi je budu k tý matuře potřebovat.
a kdyz nebyli od zubu tak od ceho
nedavno davali film a tam znackovali krávy tak si nechat udelat znacku "Z" a pak si to kazdej muzete nechat vyrazit na přítelkyni (akorat pak nesmíte prodat auto )
|
pá Dub 06, 2007 8:10 pm |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Můžete k příspěvkům připojovat soubory Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
|
|
|