Autor |
Zpráva |
viktůrek
Jeho Veličenstvo
|
Brno.. |
|
ahoj všichni členové i nečlenové..
mám jednu velikou prozbu..
nevím jistě jesi se dostanu do Brna a moc bych se tam chtěl podívat..
Tak jesi někdo máte přebytečný místo, a nervy na moje kecy tak mi pls dejte vědět ju? díky moc..
Viktůrek...
_________________ 5 z 12ti ptakopysků leknou kvůli nedostatku informací od svých rodičů.. Chraňte se!!!! Pepinos |
|
čt Bře 22, 2007 1:51 pm |
|
|
m
Anonymní
|
.. |
|
Nezná´někdo nějakého martina, hokejistu? JVM
|
|
po Bře 26, 2007 7:54 am |
|
|
Anonymní
|
Re: .. |
|
|
|
Nezná´někdo nějakého martina, hokejistu? JVM |
Čau, taky mám rád hokej.......
|
|
po Bře 26, 2007 11:07 pm |
|
|
Drag
Prezident N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
Tak Renocar v Brně je za námi a bez naší účasti, resp. účast avizoval jen TornadoPepa.....
A takhle to taky může dopadnout...
|
|
út Dub 10, 2007 11:44 am |
|
|
TornadoPepa
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
TAk v Brně jsem byl.Dojel jsem okolo 10 hod a už mě nechtěli pustit dovnitř,že prý je to plné a snad až se to uvolní.Nakonec se povedlo.Volné jízdy byli také téměř vyprodány a tak na mne došla řada až na předposlední jízdu asi kolem 16 hod.Když jsem viděl některé Kamikadze v předešlích jízdách,tak jsem dostal docela bobana o auto.To buchlé Z jelo ve stejné jízdě se mno a ještě bylo celé.Zřejmě k tomu došlo ve stejné rozjížďce.Výletů mimo trať bylo plno,spousta šutrů z kačírku na trati,mnoho žlutých vlajek, avšak toho zetka jsem si nějak nevšiml.Možná se to stalo až v poslední jízdě.To auto už jsem tam viděl i v minulích ročnících,mám pocit,že je na sloveských SPZ. .Potkal jsem tam ještě čtyři jiná Zetka a dva z nich jsem upozornil na klub,tak se třeba přidají.
|
|
út Dub 10, 2007 12:51 pm |
|
|
Drag
Prezident N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
|
|
TAk v Brně jsem byl.Dojel jsem okolo 10 hod a už mě nechtěli pustit dovnitř,že prý je to plné a snad až se to uvolní.Nakonec se povedlo.Volné jízdy byli také téměř vyprodány a tak na mne došla řada až na předposlední jízdu asi kolem 16 hod.Když jsem viděl některé Kamikadze v předešlích jízdách,tak jsem dostal docela bobana o auto.To buchlé Z jelo ve stejné jízdě se mno a ještě bylo celé.Zřejmě k tomu došlo ve stejné rozjížďce.Výletů mimo trať bylo plno,spousta šutrů z kačírku na trati,mnoho žlutých vlajek, avšak toho zetka jsem si nějak nevšiml.Možná se to stalo až v poslední jízdě.To auto už jsem tam viděl i v minulích ročnících,mám pocit,že je na sloveských SPZ. .Potkal jsem tam ještě čtyři jiná Zetka a dva z nich jsem upozornil na klub,tak se třeba přidají. |
Pepo, přesně tohle jsem čekal, já se o své auto trochu bojím a proto do Brna pojedu, spolu s kolegy, s Klubem sportovních aut. Oni mají limit cca 10 aut na trati, a dobře to organizují....
Dám Ti vědět v předstihu, abys mohl taky přijet, bude to v půli května.
Toho Slováka už jsem viděl loni na Renoc..., a měl tam být se Zetkem asi budoucí člen s karbonovou kapotou - byl i v Mimoni apod....
Díky, žes o klubu mluvil...
Doufám, že se brzo spolu svezeme.
|
|
út Dub 10, 2007 1:03 pm |
|
|
linda350z
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
|
|
TAk v Brně jsem byl.Dojel jsem okolo 10 hod a už mě nechtěli pustit dovnitř,že prý je to plné a snad až se to uvolní.Nakonec se povedlo.Volné jízdy byli také téměř vyprodány a tak na mne došla řada až na předposlední jízdu asi kolem 16 hod.Když jsem viděl některé Kamikadze v předešlích jízdách,tak jsem dostal docela bobana o auto.To buchlé Z jelo ve stejné jízdě se mno a ještě bylo celé.Zřejmě k tomu došlo ve stejné rozjížďce.Výletů mimo trať bylo plno,spousta šutrů z kačírku na trati,mnoho žlutých vlajek, avšak toho zetka jsem si nějak nevšiml.Možná se to stalo až v poslední jízdě.To auto už jsem tam viděl i v minulích ročnících,mám pocit,že je na sloveských SPZ. .Potkal jsem tam ještě čtyři jiná Zetka a dva z nich jsem upozornil na klub,tak se třeba přidají. |
jo, musím potvrdit že tohle Z má slovenské spz a že majitel navštevuje renocar pravidelně....boužel jsem si také nevšimla jak se to stalo...mnoo uvidíme jestli sebere odvahu na podzim a opět se ukáže !!!
|
|
út Dub 10, 2007 1:05 pm |
|
|
TornadoPepa
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
To Zetko s karbovou kapotou tam bylo,bohužel jsem u něj nikoho nezastihl.A na té květnové akci se určitě potkáme.Po okruhu jsem jezdil vždy jen na motorce.Autem to bylo teď prvně.Zcela mně to dostalo,je to nářez.
|
|
út Dub 10, 2007 1:18 pm |
|
|
linda350z
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
|
|
To Zetko s karbovou kapotou tam bylo,bohužel jsem u něj nikoho nezastihl.A na té květnové akci se určitě potkáme.Po okruhu jsem jezdil vždy jen na motorce.Autem to bylo teď prvně.Zcela mně to dostalo,je to nářez. |
jestli zase mužu rejpat, tak s panem majitelem toho zetka s karbonovou kapotou jsem na srazu chvíli mluvila, a jestli se jedná o jeho případný členství v klubu tak newím jestli se to vyplatí když zekto chce prodat a pořídit si infiniti FX35 ale prý o členství uvažuje, snad i souhlasí
|
|
út Dub 10, 2007 1:37 pm |
|
|
mobileus
Člen FanClubu 350Z
Založen: 14.1.2007 Příspěvky: 607 Bydliště: Prague, to je město moje |
|
|
|
|
|
|
|
To Zetko s karbovou kapotou tam bylo,bohužel jsem u něj nikoho nezastihl.A na té květnové akci se určitě potkáme.Po okruhu jsem jezdil vždy jen na motorce.Autem to bylo teď prvně.Zcela mně to dostalo,je to nářez. |
jestli zase mužu rejpat, tak s panem majitelem toho zetka s karbonovou kapotou jsem na srazu chvíli mluvila, a jestli se jedná o jeho případný členství v klubu tak newím jestli se to vyplatí když zekto chce prodat a pořídit si infiniti FX35 ale prý o členství uvažuje, snad i souhlasí |
ja jsem na fotkách zahléel i černé zetko
_________________ NISSAN FOREVER |
|
út Dub 10, 2007 2:07 pm |
|
|
Drag
Prezident N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
|
|
|
|
jestli zase mužu rejpat, tak s panem majitelem toho zetka s karbonovou kapotou jsem na srazu chvíli mluvila, a jestli se jedná o jeho případný členství v klubu tak newím jestli se to vyplatí když zekto chce prodat a pořídit si infiniti FX35 ale prý o členství uvažuje, snad i souhlasí |
Jsem s ním v kontaktu, a vzhledem k tomu, že I FX35 je v podstatě 4místné Zetko, do klubu ho vezmeme i s FX......
Navíc Zetko prodat nechce, ale musí a to je trochu rozdíl - třeba mu ten prodej při troše dobré vůle bude ještě rok trvat
|
|
út Dub 10, 2007 4:34 pm |
|
|
Anonymní
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jsem s ním v kontaktu, a vzhledem k tomu, že I FX35 je v podstatě 4místné Zetko, do klubu ho vezmeme i s FX......
Navíc Zetko prodat nechce, ale musí a to je trochu rozdíl - třeba mu ten prodej při troše dobré vůle bude ještě rok trvat |
koukam dragu ze chces najmout odstrelovace aby odstrelovali zájemce na zetko
|
|
út Dub 10, 2007 4:38 pm |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
|
|
|