Autor |
Zpráva |
Drag
Prezident N.O.C. - 350Z
|
|
Fan club - první člen |
|
Kolegové, členi, tímto oznamuji, že jsme zblbli první člena Fanclubu Zetka, což já osobně beru jako veliký úspěch
Jmenuje se Tomáš, nick Komár, má Nissana Sunny, kterého tvrdě tuní.
A snaží se pořádat sraz na letišti v Sokolově.
Buďte na něj hodní, ať se nelekne a neuteče
|
|
po Úno 19, 2007 11:24 pm |
|
|
Drag
Prezident N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
Pro vaši informaci:
Seznam členů ve Fan klubu: Komár, Viktůrek, Linda, Mobileus, Girlsforspeed.
Takže se nám to slušně rozjíždí
|
|
ne Bře 18, 2007 3:05 pm |
|
|
komar
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
Dragu ja bych neutekl, jen jde o to ze udaje sedi, na letisti akce poradam ale nema nissan sunny ale MICRAAAA to sem si mel precist driv to bys videl to toco
|
|
pá Úno 15, 2008 1:42 am |
|
|
sluník
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
|
|
Dragu ja bych neutekl, jen jde o to ze udaje sedi, na letisti akce poradam ale nema nissan sunny ale MICRAAAA to sem si mel precist driv to bys videl to toco |
Než jsem si přečetla datum,tak jsem myslela,že Komár opustil Micrušku a vrhl se na Sunníka.Uf..se mi ulevilo,že tomu tak není.
|
|
pá Úno 15, 2008 9:07 am |
|
|
komar
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
Slunik: nene, myslel sem ze micru prodam, dokonce tu byl clovek z Ceskych Budejek, a ze v ni klidne odjede, ja sem rel ze mu dam vedel, chtel platit hotove a navrhnul 30, no premyslel sem a nakonec sem rekl ze ne, ze mu dam za polovinu fiestu, tu ale nechtel ze prej se mu micrusa libi, rikam bohuzel moje zlato, proste nedam, ted mam znacky v depu a snazimse kdyz je chvilka vzdy neco udelat.
|
|
ne Úno 17, 2008 10:05 pm |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Můžete k příspěvkům připojovat soubory Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
|
|
|