Autor |
Zpráva |
Tuna
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
|
To jste mě pánové teda docela překvapili s těma Bridgema... Říkáte, že na Z nejsou teda nic moc, jo? Hmmm, tak to fakt čumím
_________________ _________________
Všichni lidé jednou zemřou, ale jen někteří skutečně žijí... |
|
so Úno 16, 2008 5:01 pm |
|
|
TornadoPepa
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
Tak já osobně jsem s Bridge. zcela spokojen.Mám už čtvrtou sadu.Měl jsem také Contiky a Falken.Ani jedny z nich nedoporučuji.Yokohamy jsem ještě neměl,tak nemůžu sloužit.Žádné gumy mi nevydrželi víc jak 13tis. km, a to negumuji a na okruhu jsem byl snad dvakrát,tak nevím jak to děláte?
|
|
so Úno 16, 2008 6:22 pm |
|
|
cimboss
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
|
Tak já osobně jsem s Bridge. zcela spokojen.Mám už čtvrtou sadu.Měl jsem také Contiky a Falken.Ani jedny z nich nedoporučuji.Yokohamy jsem ještě neměl,tak nemůžu sloužit.Žádné gumy mi nevydrželi víc jak 13tis. km, a to negumuji a na okruhu jsem byl snad dvakrát,tak nevím jak to děláte? |
Měl jsem před časem rozhovor s šéftechnologem Continentalu o pneumatikách, v kostce: čím déle chceme aby pneu vydržela, tím v podstatě musí být tvrdší směs a tím je horší přilnavost. Tzv. nezničitelné pneu vydrží sice i 80000 km ale stačí trošku vody a je průser. Naopak velmi přilnavé se rychle opotřebují, výrobci tudíž za ně nechtějí mnoho ale oblíbenost taky není. Celá soutěž výrobců v technologiích spočívá v podstatě v hledání kompromisů.
|
|
ne Úno 17, 2008 12:05 pm |
|
|
feferonka
vojín
|
|
|
Teda pánové, tak nevím jak se rozhodnout.Vaše názory na gumy se dost různí a já mám z toho v hlavě zmatek. Pochopila jsem, že nemůžu mít vše v jedné značce(tj.přilnavost+životnost).Proto hledám ten zlatej střed - v rámci možností - bezpečí s životností gumy.Tak jakou zvolit??
|
|
ne Úno 17, 2008 3:49 pm |
|
|
cimboss
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
|
Teda pánové, tak nevím jak se rozhodnout.Vaše názory na gumy se dost různí a já mám z toho v hlavě zmatek. Pochopila jsem, že nemůžu mít vše v jedné značce(tj.přilnavost+životnost).Proto hledám ten zlatej střed - v rámci možností - bezpečí s životností gumy.Tak jakou zvolit?? |
BRIDGESTONE Potenza RE 050A
|
|
ne Úno 17, 2008 8:05 pm |
|
|
feferonka
vojín
|
Co to může být?? |
|
Po dojezdu, při volnoběhu, po cca 2 minutách se začnou ozývat z podkufru rány.Nevíte někdo co to může být??
|
|
so Úno 23, 2008 7:08 pm |
|
|
Santy
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
Re: Co to může být?? |
|
|
|
Po dojezdu, při volnoběhu, po cca 2 minutách se začnou ozývat z podkufru rány.Nevíte někdo co to může být?? |
to muze byt cokoli treba jen nejaka blbostt uvolneny vyfuk... nebo mozna se ozva karda,,, jinak to by asi bylo lepsi se na to podivat na heveru,,, takhle se to neda rici, cim to muze byt )))
|
|
so Úno 23, 2008 8:29 pm |
|
|
centros
Člen N.O.C. - 350Z
|
Brzdy |
|
Taky mi pískaly brzdy. Vyměnil jsem destičky za EBC Yello Stuff a je po pískání. Brzdí lépe než originál (i za studena) a zvládají i vyšší zátěž na okruhu. Gumy mám Bridge RE050A a jsem plně spokojen. Na okruhu jsem se s nima "brodil" ve vodě a seděly jako přibyté.
|
|
út Úno 26, 2008 1:19 pm |
|
|
feferonka
vojín
|
Re: Brzdy |
|
|
|
Taky mi pískaly brzdy. Vyměnil jsem destičky za EBC Yello Stuff a je po pískání. Brzdí lépe než originál (i za studena) a zvládají i vyšší zátěž na okruhu. Gumy mám Bridge RE050A a jsem plně spokojen. Na okruhu jsem se s nima "brodil" ve vodě a seděly jako přibyté. |
Díky moc za cenné rady.Kolik ti vydrží ty Bridgestonky??
|
|
út Úno 26, 2008 1:36 pm |
|
|
cimboss
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
|
|
Taky mi pískaly brzdy. Vyměnil jsem destičky za EBC Yello Stuff a je po pískání. Brzdí lépe než originál (i za studena) a zvládají i vyšší zátěž na okruhu. Gumy mám Bridge RE050A a jsem plně spokojen. Na okruhu jsem se s nima "brodil" ve vodě a seděly jako přibyté. |
Díky moc za cenné rady.Kolik ti vydrží ty Bridgestonky?? |
Mě tyhlety Bridge vydržely cca 10 000 km. Nejezdím na okruhy a negumuju.
|
|
so Bře 01, 2008 9:28 am |
|
|
centros
Člen N.O.C. - 350Z
|
Uvařené EBC |
|
Jestli můj předchozí příspěvek přiměl někoho koupit kotouče a destičky od EBC, tak sorry. Po čerstvých zkušenostech z Alp, Mostu a Brna jsem zcela jiného názoru. Mám kotouče Turbo Groove i destičky Yello Stuf od EBC a totálně jsem je oddělal. Když říkám totálně, tak myslím totálně. Takové destičky jste ještě nikdo neviděl! Vydržely mi asi 14 dnů a jsou na prach. Opravdu se vysypaly. Kotouče od EBC se asi špatně chladí, desky se přehřejou, kapalina uvaří (i závodní) a destičky se rozpadnou. Fuj, už to nechci. Vše vrátím a objednávám brzdy AP Racing. Prodám originál přední i zadní brzdiče Brembo, kdyby někdo chtěl. Normálnímu řidiči budou stačit i na dost ostrou jízdu, ale já jsem asi zvíře. Přední brzdiče změnily barvu z oranžové na tmavě oranžovou a potřebují vyměnit těsnicí gumičky kolem pístků. Jinak jsou OK.
|
|
pá Kvě 23, 2008 9:26 pm |
|
|
centros
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
Díky moc za cenné rady.Kolik ti vydrží ty Bridgestonky?? |
Na Bridge jsem najel cca 6.000 km a dnes jsem je sundal. Ještě si je nechám na drifty. Byl jsem na nich několikrát v Mostě na okruhu, jinak negumuju.
|
|
pá Kvě 23, 2008 9:29 pm |
|
|
|