Autor |
Zpráva |
Drag
Prezident N.O.C. - 350Z
|
|
Re: :-( |
|
|
|
teda dragu.. tobě zase někdy něco poradím..
vím že jsem ošklivý, oslizlý, mám kopyto a chlupatý uši.. ale nemusíš mi to říkat tak moc narovinu
dělam si srandu.. už sem si u hovada na to zvykl.. tak to beru jako každodení potřbu slyšet že sem ošklivej:-)
jinak jsm rád že uznáváš můj skvělý nápad.. taky si ymslim že je dokonalej, fenomenální a grandiózní..
děkuju |
Sám jsi tady napsal, že jsi blbý, ošklivý a mladý..........
No a ostatní to říkaj taky
Já tě beru za slovo, beru tě vážně .
Nápad je to dobrý.
|
|
st Bře 21, 2007 7:44 pm |
|
|
viktůrek
Jeho Veličenstvo
|
:-) |
|
téééda.. to až řeknu ve třídě že sem měl nápad kterej se ujal..
no.. budu přemejšlet dál..třeba se to ujme..
jinak hele.. můžu tady ted sledovat náký změny když sem ten moderátor? že žádný nevidím
_________________ 5 z 12ti ptakopysků leknou kvůli nedostatku informací od svých rodičů.. Chraňte se!!!! Pepinos |
|
st Bře 21, 2007 8:43 pm |
|
|
viktůrek
Jeho Veličenstvo
|
|
hele dragu.. netušíš jesi někdo tady z členů jede na tuning do brna?
nebo kdokoli kdo má hodné srdce a vzal by jendoho krásného klučinu sebou? moc bych se tam chtěl podívat a nevím jistě jeis pavel pojede.. nemá ted zrovna moc dobrý dny...
zatíííím...ahoj
_________________ 5 z 12ti ptakopysků leknou kvůli nedostatku informací od svých rodičů.. Chraňte se!!!! Pepinos |
|
st Bře 21, 2007 10:07 pm |
|
|
Drag
Prezident N.O.C. - 350Z
|
|
Re: :-) |
|
|
|
hele dragu.. netušíš jesi někdo tady z členů jede na tuning do brna?
nebo kdokoli kdo má hodné srdce a vzal by jendoho krásného klučinu sebou? moc bych se tam chtěl podívat a nevím jistě jeis pavel pojede.. nemá ted zrovna moc dobrý dny...
zatíííím...ahoj |
Nejlíp uděláš, když se na Open foru zeptáš....
Já myslím, že nikdo nejede.....
|
|
st Bře 21, 2007 10:38 pm |
|
|
linda350z
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
|
|
|
|
to jako dragu dokazou i treba ten balzám na rty, svítilnu, kratasy se znakem Z-clubu????
ptam se jenom orintacne jestli to jde fakt na vsechno co maj v katalogu |
Když jdou kalhotky.... (doufám, že si to Linda nerozmyslí, to bude trhák, ty fotky )
Ano, všechno, coje v tom katalogu, se dá potisknout logem klubu. Jen se to asi nevyplatí....
U kraťasů je to v poho, ale svítilna může být dražší o 100%. |
ale neboj nerozmyslím.... jo a tev vršek pokud pujde tak černý též, tak mam dojem 80B
|
|
čt Bře 22, 2007 4:32 pm |
|
|
komar
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
No já pro mladou taky objednaam ale koukat na to a kochat se tim budu jen ja, leda ze by se tim dali potisknout treba plavky
|
|
čt Bře 22, 2007 4:33 pm |
|
|
viktůrek
Jeho Veličenstvo
|
|
já se přidím a nechám si potisknout moje tanga..
a budu s nima machrovat v Pinokio baru:-)
teda tady padaj návrhy:-)
|
čt Bře 22, 2007 4:37 pm |
|
|
Drag
Prezident N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
|
|
No já pro mladou taky objednaam ale koukat na to a kochat se tim budu jen ja, leda ze by se tim dali potisknout treba plavky |
Pokud budeš chtít kalhotky pro mladou, ok, ale musí se nechat nafotit....
Neboj, já jí neukousnu, ale musíme mít materiál na to DVD, a kočky v klubových tangách bude absolutní bomba. Klidně i s Viktorem.....
|
|
čt Bře 22, 2007 6:15 pm |
|
|
Kojak
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
Kurna Nacelniku, ty furt co to stoji. Vis, ze se musi dorost podporovat a koor zetackej dorost. Stejne na tech fotkach neco trhnes. Este nejakej klubovej snuptichl. Jezis, von by setril na katatkach.
|
|
čt Bře 22, 2007 6:17 pm |
|
|
viktůrek
Jeho Veličenstvo
|
|
ale já to nemyslel tak že je koupim svojí holce..ale sobě ne..dělam si srandu.. bych si připadal jak jeden z 4% můžů v naší republice... E!E
Teda ty jsi to VDD vzal nák moc fofrem a hodně sportovně co?
no to je dobře.. dám si na ten nápad patent.. a nebo rači dva kdyby se jeden patent utrhnul..
a co všecko tam chceš dávat?
|
čt Bře 22, 2007 6:18 pm |
|
|
mobileus
Člen FanClubu 350Z
Založen: 14.1.2007 Příspěvky: 607 Bydliště: Prague, to je město moje |
|
|
|
|
ale já to nemyslel tak že je koupim svojí holce..ale sobě ne..dělam si srandu.. bych si připadal jak jeden z 4% můžů v naší republice... E!E
Teda ty jsi to VDD vzal nák moc fofrem a hodně sportovně co?
no to je dobře.. dám si na ten nápad patent.. a nebo rači dva kdyby se jeden patent utrhnul..
a co všecko tam chceš dávat? |
řikal že tam dá i tvoje hlášky viktůrku prej at neremcas
_________________ NISSAN FOREVER |
|
čt Bře 22, 2007 6:30 pm |
|
|
viktůrek
Jeho Veličenstvo
|
|
teda kojaku ta poznámka s tim snuptichlem se it fakt povedla
jinak je to rpavda.. smrzak do zetackýho kapesníku by bylo sice snobácký ale hustý,,
|
čt Bře 22, 2007 6:30 pm |
|
|
viktůrek
Jeho Veličenstvo
|
|
moje hlášky???
ježiš... já si nák nevzpomínam že bch prohlásil něco důležitýho..natož něco co by se hodilo k autu jako je zetko:-)))
|
čt Bře 22, 2007 6:33 pm |
|
|
mobileus
Člen FanClubu 350Z
Založen: 14.1.2007 Příspěvky: 607 Bydliště: Prague, to je město moje |
|
|
|
|
moje hlášky???
ježiš... já si nák nevzpomínam že bch prohlásil něco důležitýho..natož něco co by se hodilo k autu jako je zetko:-))) |
no jako vobčas s tebe padaj dobrý perly no jako pobavení proc ne ale musel by si je namluvit
_________________ NISSAN FOREVER |
|
čt Bře 22, 2007 7:00 pm |
|
|
viktůrek
Jeho Veličenstvo
|
|
je sice pěkný že je to sranda ale nevím co přesně za hlášky máš namysly..
a ještě ke všemu ráčkuju takže kdyby mě někdo slyšel tak si asi o mě pomyslí svoje..)))))))
|
čt Bře 22, 2007 7:04 pm |
|
|
|