Autor |
Zpráva |
Drag
Prezident N.O.C. - 350Z
|
|
Nové forum |
|
Včera zahájilo testovací provoz Nové forum.
Najdete ho na: http://zclub.magori.net/
Čekám podněty, komentáře, kritiku......
|
|
čt Lis 22, 2007 12:10 am |
|
|
Kojak
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
Re: Nové forum |
|
|
|
Čekám podněty, komentáře, kritiku...... |
Je to lepčejší Mělo by být F na akce pro členy ZC a FC společné
_________________ Máme rádi modré ptáky. Jsme "Jedničky".... |
|
čt Lis 22, 2007 6:58 pm |
|
|
viktůrek
Jeho Veličenstvo
|
|
|
|
|
|
Čekám podněty, komentáře, kritiku...... |
Je to lepčejší Mělo by být F na akce pro členy ZC a FC společné |
jj..stejně víme všecko co si píšete protože se to pak řeší i normálně
jinak fešáku jak je možný že se nedokážu přihlásit na svoje jméno?
jinak je to pěkný ale na mě je to až mco tmavá barva...tohle mi přijde lepčí tim že se tu líp vyznam....jako barevně... tamto je takový moc křiklavý... nevim no.. čekal jsem že to bude lepčejší..
_________________ 5 z 12ti ptakopysků leknou kvůli nedostatku informací od svých rodičů.. Chraňte se!!!! Pepinos |
|
čt Lis 22, 2007 7:08 pm |
|
|
Hanička
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
Vypadá to hezky, ae je fakt, že to je tmavý, ae svým zbůsobem takový ,,drsný" což k autí patří...Takže to je fajn!
|
|
čt Lis 22, 2007 8:45 pm |
|
|
viktůrek
Jeho Veličenstvo
|
|
|
|
|
Vypadá to hezky, ae je fakt, že to je tmavý, ae svým zbůsobem takový ,,drsný" což k autí patří...Takže to je fajn! |
drsný? no nevim jestli se to k nám hodí.. představim si draga v drsných kožených bikinách s bičíkem a bílym pruhem přez hlavu a moc drsný mi to nepřijde:-D
_________________ 5 z 12ti ptakopysků leknou kvůli nedostatku informací od svých rodičů.. Chraňte se!!!! Pepinos |
|
čt Lis 22, 2007 9:05 pm |
|
|
Kojak
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
|
|
|
|
Vypadá to hezky, ae je fakt, že to je tmavý, ae svým zbůsobem takový ,,drsný" což k autí patří...Takže to je fajn! |
drsný? no nevim jestli se to k nám hodí.. představim si draga v drsných kožených bikinách s bičíkem a bílym pruhem přez hlavu a moc drsný mi to nepřijde:-D |
Náhodou mi barvy ladí k autu. Černá a modrý vnitřky......
_________________ Máme rádi modré ptáky. Jsme "Jedničky".... |
|
čt Lis 22, 2007 9:09 pm |
|
|
viktůrek
Jeho Veličenstvo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
drsný? no nevim jestli se to k nám hodí.. představim si draga v drsných kožených bikinách s bičíkem a bílym pruhem přez hlavu a moc drsný mi to nepřijde:-D |
Náhodou mi barvy ladí k autu. Černá a modrý vnitřky...... |
nemachruj.. mě se to nehodí k ničemu tka protestuju.. myslim že forum v desingu červený fiesty by neuškodil:-D
|
čt Lis 22, 2007 9:29 pm |
|
|
petas
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
|
funkčnost dobrá, ale ty barvy nic moc, připadám si slepej
|
|
po Led 07, 2008 11:32 am |
|
|
Drag
Prezident N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
Hlas lidu, hlas Boží
Musím přiznat, že mě tyto barvy nevadí, ale vzhledem k názoru většiny pracuje Alexxx na vyladění barev podkladu a barev textu.
Až bude jiná varianta k nahlédnutí, dám zde vědět. Varianty budou na zclub.magori.net.
Osobně jsem spokojen s logokou rozdělení témat a jejich přehledností. Právě se dokončuje instrument, který umožní vkládat fotky přímo, bez programu"Ukažto" - který nás vypekl a měsíc nefungoval
Jsem rád, že reagujete a diskutujete podobu nového fora. Pomáháte mě i Alexxxovi k dotvoření tohoto fora. Tak jen dál, pokračujte v "kritice"
|
|
po Led 07, 2008 6:37 pm |
|
|
|