Autor |
Zpráva |
espem
Anonymní
|
kde nejvýhodněji koupit z-tko???? |
|
Kluci poraďte, chci si koupit zetko, neraději 2007 ročník.Kde sehnat výhodně??
|
|
ne Lis 04, 2007 6:15 pm |
|
|
espem
Anonymní
|
tak teď nevím |
|
Delší dobu uvažuju o koupi zetka,ale jak to tady pročítám, co se týče kvality tohoto vozu, tak teda nevím....Uklidní mě někdo?? Jsem dost překvapená
|
|
ne Lis 04, 2007 6:55 pm |
|
|
Drag
Prezident N.O.C. - 350Z
|
|
Re: tak teď nevím |
|
|
|
Delší dobu uvažuju o koupi zetka,ale jak to tady pročítám, co se týče kvality tohoto vozu, tak teda nevím....Uklidní mě někdo?? Jsem dost překvapená |
Já bych to tak černě neviděl, mám najeto 75tis km, a nejezdit na okruhy, nebyl by problém....
Jinak pro členy klubu je systém slev a akcí: Nissan měl pro nás fungl nové zetko v nejvyšší výbavě za 990tis, vč. dph., navigace, atd....
|
|
ne Lis 04, 2007 9:52 pm |
|
|
viktůrek
Jeho Veličenstvo
|
Re: tak teď nevím |
|
|
|
|
|
Delší dobu uvažuju o koupi zetka,ale jak to tady pročítám, co se týče kvality tohoto vozu, tak teda nevím....Uklidní mě někdo?? Jsem dost překvapená |
Já bych to tak černě neviděl, mám najeto 75tis km, a nejezdit na okruhy, nebyl by problém....
Jinak pro členy klubu je systém slev a akcí: Nissan měl pro nás fungl nové zetko v nejvyšší výbavě za 990tis, vč. dph., navigace, atd.... |
hele martine.. zima se blíží a ještě si tu nic neprozradil o svym plánu:)
co takhle aspon něco o tom kompresoru??
_________________ 5 z 12ti ptakopysků leknou kvůli nedostatku informací od svých rodičů.. Chraňte se!!!! Pepinos |
|
ne Lis 04, 2007 11:22 pm |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
|
|
|