Autor |
Zpráva |
viktůrek
Jeho Veličenstvo
|
akce 2007 |
|
ahoj všichni.. je ještě náká akcička než bude padat to hnusný bílý bláto?
někam bych ještě vyrazil..co vy na to? a nebo aspon malej sraz fan klubu... hm??
pište a navrhujte:)
Viktůrek II. Z boží vůle moderátor..
_________________ 5 z 12ti ptakopysků leknou kvůli nedostatku informací od svých rodičů.. Chraňte se!!!! Pepinos |
|
ne Říj 28, 2007 2:03 am |
|
|
Sabajka
Člen FanClubu 350Z
|
|
Re: akce 2007 |
|
|
|
ahoj všichni.. je ještě náká akcička než bude padat to hnusný bílý bláto?
někam bych ještě vyrazil..co vy na to? a nebo aspon malej sraz fan klubu... hm??
pište a navrhujte:)
Viktůrek II. Z boží vůle moderátor.. |
Ahooj Zlato bylo by to fajn - tak kladno a praha jsou blízko - ale co ti ostatní - hlavně to naplánujte nějak rozumně - jsem doma nemocná...tak na mě hlavně nezapomeňte
_________________ IN OMNIA PARATUS |
|
ne Říj 28, 2007 4:31 pm |
|
|
Hanička
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
tak kdyby to bylo někdy v rozumnej den a tak:o)tak bych nějak dorazila, určitě bych vás chtěla vidět!!!Ae myslím si, že by se to mělo udělat co nejdříve, pač ten sníh tu bude brzy:(
|
|
ne Říj 28, 2007 7:26 pm |
|
|
Kojak
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
tydýt |
|
Je mi divný,že se Viki nepochlubil. Už si pořídil kárku,tak své holubičky může objíždět
_________________ Máme rádi modré ptáky. Jsme "Jedničky".... |
|
po Říj 29, 2007 6:24 pm |
|
|
Hanička
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
no to se nepochlubil!Copak to je???
|
|
po Říj 29, 2007 9:10 pm |
|
|
viktůrek
Jeho Veličenstvo
|
|
|
no, jak se to vezme pořídil.... ale prostě mám autíčko:)
Jardík s nim má hodně co dočinění a moc mu za to děkuju..
kapku sem na to zapoměl ty víš proč jardí..tak Ti před nastoupenou jednotkou děkuju za úplně všecko..
je to Ford Fiesta 1.8 v naftičce takže si jedu za parádních 5litrů a docela to i jede... jel jsem do Benešova a na takový dlouhý rovince sem tam měl 170..a nák sem to ani nevnímal.. až pak sem se kouknul a docela sem se podivil..na dálnici s tim ted jezdit nebudu.. nemam dálničku a pokutu fakt riskovat v mojí finanční situaci nemínim.. tak si počkam na novej rok a koupim si jíí..doufam..
ale jinak sem s nim moc spokojenej.. brzdí to, jede to a prostě fajn autíčko.. ještě si do toho seženu nákej ten reprák a rádio, náký kola a bude to fešák..ale to až na jaře.. blíží se vánoce a nerad bych doma nadělil ostatnim oloupaný brambory...
Hodil bych sem fotku ale stále nás zúžuje ten samý problém..
mějte se všichni moc fajn..
_________________ 5 z 12ti ptakopysků leknou kvůli nedostatku informací od svých rodičů.. Chraňte se!!!! Pepinos |
|
po Říj 29, 2007 10:08 pm |
|
|
sluník
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
|
|
no, jak se to vezme pořídil.... ale prostě mám autíčko:)
Jardík s nim má hodně co dočinění a moc mu za to děkuju..
kapku sem na to zapoměl ty víš proč jardí..tak Ti před nastoupenou jednotkou děkuju za úplně všecko..
je to Ford Fiesta 1.8 v naftičce takže si jedu za parádních 5litrů a docela to i jede... jel jsem do Benešova a na takový dlouhý rovince sem tam měl 170..a nák sem to ani nevnímal.. až pak sem se kouknul a docela sem se podivil..na dálnici s tim ted jezdit nebudu.. nemam dálničku a pokutu fakt riskovat v mojí finanční situaci nemínim.. tak si počkam na novej rok a koupim si jíí..doufam..
ale jinak sem s nim moc spokojenej.. brzdí to, jede to a prostě fajn autíčko.. ještě si do toho seženu nákej ten reprák a rádio, náký kola a bude to fešák..ale to až na jaře.. blíží se vánoce a nerad bych doma nadělil ostatnim oloupaný brambory...
Hodil bych sem fotku ale stále nás zúžuje ten samý problém..
mějte se všichni moc fajn.. |
Ty jo,tak to teeeeeda gratuluji k přibližovadlu (i když už to vím delší dobu,ale čekala jsem,kdy se pochlubíš).Přeji ať autíko slouží k plné spokojenosti a hlavně jezdi opatrně.
|
|
út Říj 30, 2007 11:58 am |
|
|
Petr
Člen FanClubu 350Z
Založen: 27.1.2007 Příspěvky: 78 Bydliště: Čistá v Krkonoších |
|
|
|
jj taky gratuluju
út Říj 30, 2007 6:54 pm |
|
|
Hanička
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
Fiesta je pěkný autí, to gratuluji!!! A jen tak jsem se chtěla zeptat jestli teda bude ten srazík????
|
|
út Říj 30, 2007 7:38 pm |
|
|
viktůrek
Jeho Veličenstvo
|
|
|
|
|
Fiesta je pěkný autí, to gratuluji!!! A jen tak jsem se chtěla zeptat jestli teda bude ten srazík???? |
to se ptam já vás.. ne vy mě.. tak navrhněte místo a datum a já se nák podřídim.. pochybuju že zetkaři pojedou...tak aspon my..
|
st Říj 31, 2007 5:19 pm |
|
|
Hanička
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
No jako mě by samozřejmě napadl jedině Liberec takže bych to nechala na vás a určitě bych se chtěla na vás juknout:-*
|
|
st Říj 31, 2007 6:00 pm |
|
|
viktůrek
Jeho Veličenstvo
|
|
|
|
|
No jako mě by samozřejmě napadl jedině Liberec takže bych to nechala na vás a určitě bych se chtěla na vás juknout:-* |
hm..tak to se budem asi jen dohadovat a nikdo nci nenavrhne.. tka co takhle třeba 17.11. dávam to záměrně za dlouho aby si každej udělal čas... někde v praze...pište a neodmlouvejte.. ne se nepřipouští.. omlouvá se nepřítomnost z těchto důvodů... těžkké krvácení, zvracení, umírání nebo porod... takže Mobi..jestli nezvracíš, nekrvácíš a nemáš ted někdy termín tak Tě tam chci vidět!!!
|
st Říj 31, 2007 10:37 pm |
|
|
komar
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
Planujeme oslavu narozenin klubu Tuning Sokolov a rok zalozeni akci ...
|
|
st Říj 31, 2007 11:07 pm |
|
|
Hanička
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
o.k. já bych zkusila nějak dorazit, ae zatím nemůžu nic slibovat:o)Zatím to tak vidím na těch 85% což je dobrý:-*
|
|
čt Lis 01, 2007 2:21 pm |
|
|
Sabajka
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
|
Já uvidím neb jsem nemocná se zánětem průdušek a není mi moc fajn:-) tak uvidím, jak se budu cítit - každopádně Viktůrkovi gratulace k autíčku ; my víme, ne Viki
_________________ IN OMNIA PARATUS |
|
čt Lis 01, 2007 7:24 pm |
|
|
|