Autor |
Zpráva |
viktůrek
Jeho Veličenstvo
|
Sokolovská Ilegal tuning party... |
|
Ahoj lidičky.
Milenky,milenci, alkohol, mejdany a rvačky už nás s Kojakem nebaví..
Tak jsme si v sobotu dali rande v Praze pod účelem že se pojedem podívat na Autoshow... asi tak na půlce cesty do Holešovic jsme si vzpoměli na našeho fanklubáka a kámoše Komára který má v Sokolově svůj pravidelný a čím dál větší tuning sraz. A protože už jsme byli na půlce cesty na Autoshow tak nejsme blázni ject za komárem žejo....
Na prvním kruháči jsme to otočili a hurá do sokolova:)
Kolem poledne jsme byli na místě a po přivítání se Sabajkou a Komárem jsme si začali prohlížet místní úpravy...
POdotýkam že zetko je v servisu takže jsme jeli Jardovou 3litrovou 6ti válcovou audinou o asi 300koních.. no..to bych nebyl já abych Jardíkovi nák nepoděkoval za ten výlet. Tvářil se hodně udiveně když pořadatel nahlásil že má jít Kojak s číslem 150 a jeho audi na sprint...
No...já jsem samozdřejmě o ničem nevěděl..to bude asi nákánáhoda... Abych to neprodlužoval... o tunu lehčí Fabie RS, BMW, docela nařechanej Passat a ani spouty dalších neměli moc šancí... Hodně zvláštní obličeje měli místní tuneři když je tam rozmetával kombík s chlápkem co si po cestě z okna odklepával cigáro a většinou ještě zaspal na startu...
A protože to byla tuning akce jak má být tak nechyběl ani pohár za 1.místo ve sprintech!!!!
A ted mi dožte palce protože mi kojak zakázal to sem psát..v těhle věcech je až moc skromnej tak u něj musí bejt nákej ten dement co všecko rozkecá ne?
Dal bych vám sem fotky poháru nebo tak podobně ale stále tady nejdou vkládat obrázky... tak musíme počkat až s tim "někdo" něco udělá..
_________________ 5 z 12ti ptakopysků leknou kvůli nedostatku informací od svých rodičů.. Chraňte se!!!! Pepinos |
|
ne Říj 21, 2007 8:54 am |
|
|
Drag
Prezident N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
Nevím, kdo řídil auto na sprintech.....
Ale tomu pilotovi GRATULUJI!!!!
Taky jsem chtěl jet, ale ještě jsem nestihl nazout zimáky, a nechtěl jsem v té zimě hledat vyproštění ze škarpy
|
|
ne Říj 21, 2007 11:43 am |
|
|
sluník
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
Ty woe,tak tomuhle říkám masakr!Sakra,ten chlap se nezdá!Samozřejmě připojuji obrovitánskou gratulaci!A Viktůrkovi přeji,aby ve zdraví přežil až si to tady Jarda přečte.
|
|
ne Říj 21, 2007 3:55 pm |
|
|
viktůrek
Jeho Veličenstvo
|
|
|
|
|
Nevím, kdo řídil auto na sprintech.....
Ale tomu pilotovi GRATULUJI!!!!
Taky jsem chtěl jet, ale ještě jsem nestihl nazout zimáky, a nechtěl jsem v té zimě hledat vyproštění ze škarpy |
zimálky? dit si říkal že je Mojimír nemocnej...
_________________ 5 z 12ti ptakopysků leknou kvůli nedostatku informací od svých rodičů.. Chraňte se!!!! Pepinos |
|
po Říj 22, 2007 5:32 pm |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
|
|
|