Autor |
Zpráva |
girlforspeed
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
so Bře 17, 2007 1:37 pm |
|
|
Libas
vojín
|
|
|
mno tohle Zetko jsem viděl v časáku v sekci Bazar, bylo na prodej nebo ještě je, nevim........jinak zajímavý styling
tak šup, hned se přidat do klubu, jak jsem ho viděl v tom časáku, tak jsem si říkal: 'ten ještě není v klubu, hm......'
|
|
so Bře 17, 2007 4:44 pm |
|
|
girlforspeed
Člen FanClubu 350Z
|
|
Club... |
|
Ne...není na prodej...a do clubu nechce...nerad se přidružuje:o))
|
|
so Bře 17, 2007 4:57 pm |
|
|
Kojak
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
Re: Club... |
|
|
|
Ne...není na prodej...a do clubu nechce...nerad se přidružuje:o)) |
Fakt krasne auto, skoda ze se nekamaradi, asi je na karku zarlivej. Treba se nekdy ukaze jako host. Vono taky bejt furt s nacelnikem, to je nekdy na hlavu
|
|
so Bře 17, 2007 6:10 pm |
|
|
Anonymní
|
|
|
|
|
|
Fakt krasne auto, skoda ze se nekamaradi, asi je na karku zarlivej. Treba se nekdy ukaze jako host. Vono taky bejt furt s nacelnikem, to je nekdy na hlavu |
Jo tak tuhle karku znam, byl sem se na ni podivat teho casu, kdyz bylo na prodej kousek za olomoucem, ale nakonec jsme vybrali jine zetko.
|
|
so Bře 17, 2007 10:54 pm |
|
|
Santy
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fakt krasne auto, skoda ze se nekamaradi, asi je na karku zarlivej. Treba se nekdy ukaze jako host. Vono taky bejt furt s nacelnikem, to je nekdy na hlavu |
Jo tak tuhle karku znam, byl sem se na ni podivat teho casu, kdyz bylo na prodej kousek za olomoucem, ale nakonec jsme vybrali jine zetko.
|
|
|
so Bře 17, 2007 10:54 pm |
|
|
Santy
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
Dragu, clovece ja navim co s tou SPZTKOU SANTY je nejak velka a nevejde se do rameckou a to jsem zkousel i jiny ramecek,,,((( Takze nevim co stim? Jeste zkusim sehnat jiny ramecek, ale nevim.
|
|
so Bře 17, 2007 10:57 pm |
|
|
Anonymní
|
|
ne Bře 18, 2007 5:42 pm |
|
|
mobileus
Člen FanClubu 350Z
Založen: 14.1.2007 Příspěvky: 607 Bydliště: Prague, to je město moje |
|
|
|
_________________ NISSAN FOREVER |
|
ne Bře 18, 2007 6:02 pm |
|
|
Drag
Prezident N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
|
|
Dragu, clovece ja navim co s tou SPZTKOU SANTY je nejak velka a nevejde se do rameckou a to jsem zkousel i jiny ramecek,,,((( Takze nevim co stim? Jeste zkusim sehnat jiny ramecek, ale nevim. |
Rámečky na to mám, chceš černý nebo stříbrný. On je to formát Německý...., rozdíl je cca 1mm na každé straně, dá se to i upravit.
Mě to pasuje do rámečku, znáš je - jsou stříbrné....
|
|
ne Bře 18, 2007 7:01 pm |
|
|
Anonymní
|
|
|
|
|
|
|
Dragu, clovece ja navim co s tou SPZTKOU SANTY je nejak velka a nevejde se do rameckou a to jsem zkousel i jiny ramecek,,,((( Takze nevim co stim? Jeste zkusim sehnat jiny ramecek, ale nevim. |
Rámečky na to mám, chceš černý nebo stříbrný. On je to formát Německý...., rozdíl je cca 1mm na každé straně, dá se to i upravit.
Mě to pasuje do rámečku, znáš je - jsou stříbrné.... |
No asi ten cerny, je bez reklam? Je vyklapeci, ze se to da snadno prohazovat, totiz to nacvakavani je hrozny ( Mas obrazek toho ramecku, bych ho asi chtel
|
|
ne Bře 18, 2007 7:13 pm |
|
|
Santy
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
|
|
|
Zdar, jak se vede? Uz mas vse vyladene na Ztku? Na pristi srazik uz pojedes zetkem
|
|
ne Bře 18, 2007 7:15 pm |
|
|
Santy
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
Zdar, co delas o vikednu, ze bych se zastavil rpo ten cerny ramecek pro znacku,,,,tedy pokud je to ta nemecka verze ze je trochu vetsi a odklapeci, abych mohl snadno vymenovat znacku
|
|
pá Bře 30, 2007 9:00 pm |
|
|
Anonymní
|
|
|
tak tohle Z teda na prodej je !!! celkem se mi líbí a pan majitel jak mi řek tak do klubu zřejmně zatím půjde.....v sobotu se vnem svezu na sprintíku na renocaru, snad tak uvidíme !!!!
|
|
út Dub 03, 2007 1:20 pm |
|
|
Kojak
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zdar, jak se vede? Uz mas vse vyladene na Ztku? Na pristi srazik uz pojedes zetkem |
Čau Santíku, čoveče ta hlin.kapota se při vaření pěkně zkroutila, pytel práce, ale snad v pátek vyjedu. Doufám,že se na tom nevysere nákej nedodělek, což je už pravidlo u většich předělávek.
|
|
út Dub 03, 2007 5:57 pm |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
|
|
|