Autor |
Zpráva |
Anonymní
|
... |
|
Takže s 280zx sem nepatřím...
|
|
po Říj 08, 2007 1:33 am |
|
|
Anonymní
|
|
po Říj 08, 2007 1:43 am |
|
|
Drag
Prezident N.O.C. - 350Z
|
|
Re: ... |
|
|
|
Takže s 280zx sem nepatřím... |
Když si přečteš tohle: http://forum.z-club.cz/viewtopic.php?t=437
tak zjistíš, že mezi nás patří, alespoň jako přidružený člen, každý majitel od 240Z až po 300ZX, budem rádi, když bys přijel na sraz.
Máš krásný auto.
|
|
po Říj 08, 2007 7:09 am |
|
|
Dědek
Anonymní
|
... |
|
Přijedu rád.Snad mi projde registrace...
|
|
po Říj 08, 2007 8:10 am |
|
|
wooffy
vojín
|
Re: 280zx |
|
Hele,není to to auto co bylo loni v Řásné??
|
|
po Říj 08, 2007 8:26 am |
|
|
sluník
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
kam jinam by jsi měl asi s tímhle krasavcem patřit?
Je to nádhera!Gratuluji k tak úžasnému autíku!
Co takhle dorazit tento víkend na srazík Nissánků ve Starých Splavech?
Rádi uvidíme nejen tebe,ale i tvé auto.
|
|
po Říj 08, 2007 10:10 am |
|
|
viktůrek
Jeho Veličenstvo
|
|
|
nádherný auto...
_________________ 5 z 12ti ptakopysků leknou kvůli nedostatku informací od svých rodičů.. Chraňte se!!!! Pepinos |
|
po Říj 08, 2007 10:55 am |
|
|
Kojak
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
z Prd krásný, |
|
PRD KRÁSNÝ, PŘÍMO NÁDHERNÝ. Dle mého pohledu dokonalé sport. auto,prostě klasika.
_________________ Máme rádi modré ptáky. Jsme "Jedničky".... |
|
po Říj 08, 2007 12:21 pm |
|
|
Dědek
Anonymní
|
... |
|
Jasně,že jsem byl v Řásné,viď,Sluníku...Ale ještě nebylo úplně zrenovováno,teď už je...A díky všem za chválu,potěší... A pokud nebude pršet,jedem s Jiřákem a jeho Z31 do Splavů,to je ložený.
|
|
po Říj 08, 2007 7:09 pm |
|
|
Dědek
Anonymní
|
... |
|
A omlouvám se za to fotoprostěradlo,nějak jsem to neodhad...
|
|
po Říj 08, 2007 7:12 pm |
|
|
tomm
vojín
|
|
|
|
To snad nemyslíš vážně,že nebylo zrenovovaný. Ať jsme lezli,kde jsme lezli,vše bylo jako nové.Prostě auto z továrny. Vždyť jsi neměl ani odřené řemenice. To by mě tedy zajímalo,co se na tom ještě dalo dodělávat.
Snad ti to výjde dojet do Splavů. Protože jak si to pamatuji z Řásné,tak to byla fantazie.
|
|
po Říj 08, 2007 7:15 pm |
|
|
Dědek
Anonymní
|
... |
|
No,alternátor nebyl dostatečně hliníkovej,sedačky byly zašlý,myslím,že jsem neměl ještě všechny pruhy na prazích,váha vzduchu se neleskla....Jo,pokud mi déšť nezabrání,razím na Splavy,doufám,že tam i na Zetkaře narazím,inspirace není nikdy dost...
|
|
po Říj 08, 2007 7:25 pm |
|
|
tomm
vojín
|
|
|
|
|
No,alternátor nebyl dostatečně hliníkovej,sedačky byly zašlý,myslím,že jsem neměl ještě všechny pruhy na prazích,váha vzduchu se neleskla....Jo,pokud mi déšť nezabrání,razím na Splavy,doufám,že tam i na Zetkaře narazím,inspirace není nikdy dost... |
Škoda,že nemám fotky z Řásný. Hlavně toho motoru a podvozku.
Myslím,že i zetkaři budou.
|
|
po Říj 08, 2007 7:33 pm |
|
|
wooffy
vojín
|
|
|
|
|
To snad nemyslíš vážně,že nebylo zrenovovaný. Ať jsme lezli,kde jsme lezli,vše bylo jako nové.Prostě auto z továrny. Vždyť jsi neměl ani odřené řemenice. To by mě tedy zajímalo,co se na tom ještě dalo dodělávat.
Snad ti to výjde dojet do Splavů. Protože jak si to pamatuji z Řásné,tak to byla fantazie. |
Přesně tak... ani fotit se to nedalo aniž by se v tom fotograf neviděl
Lesklo se to jako hlava některých členů
|
|
po Říj 08, 2007 7:43 pm |
|
|
sluník
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
|
Jasně,že jsem byl v Řásné,viď,Sluníku...Ale ještě nebylo úplně zrenovováno,teď už je...A díky všem za chválu,potěší... A pokud nebude pršet,jedem s Jiřákem a jeho Z31 do Splavů,to je ložený. |
No to je přeci jasný,že jsi tam byl!Si tak nějak nešlo nevšimnout,že! Na Splavy mám objednaný sluníčko,takže už teď se na vás těšíííííííím!
|
|
po Říj 08, 2007 9:35 pm |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
|
|
|