Autor |
Zpráva |
Drag
Prezident N.O.C. - 350Z
|
|
Kojakovo změny |
|
Kojaku, očekávám, že se tu rozepíšeš o jednotlivých změnách, provedených v letošní zimě. Když už nechceš napsat aspoň částečnou reportáž k fotkám, který jsem v potu tváře zplodil......
|
|
čt Úno 01, 2007 8:02 pm |
|
|
Kojak
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
Re: Kojakovo změny |
|
|
|
Kojaku, očekávám, že se tu rozepíšeš o jednotlivých změnách, provedených v letošní zimě. Když už nechceš napsat aspoň částečnou reportáž k fotkám, který jsem v potu tváře zplodil...... |
Cau, tak doufam, ze jsem se moc nezmenil, no ale u Fatboye jsou upravy nutne. Nejde o to, ze nechci psat, ale neni to hotove, ani vyzkousene, Ale protoze jsi nacelnik, tak budiz. Protoze loni narostlo auto o 20 cm do sire, zmenila se tuhost serioveho podvozku, proste mi" zmekl". S Lexou jsme se pokusili o nejlevnějsi zpusob, silonove podlozky,páč taky 20 kola zalezla do podbehu, proste se to moc nepodarilo. V rychlejch vinglech jsem brousil a piloval Pilotky na černou kolomaz, videl jsi to sam v Alpach. Tak auto je v dílně u Mlčocha, mimo jine vyborni motorari a upravci fseho. Tak jsme tam nacpali štelovatelnej podvozek KW, je vyroben pro "Z", soucasne jsme dali vykonnejsi brzdy Brembo, poucen tvou prihodou s motorem jsme pridali i olejovy chladic s termoventilem, zpozdovač vypinani motoru pro zchlazeni turbodmychadel v podst. jeto jen rele. No a jeste zpet kapotu z hliniku, ale delaji se vydechy po obou podelnych stranach kapoty, asi 4/5 delky. Tak to je zatim vse, nejsem jist jestli to nekoho zajima, muzu samozrejme poppsat veskere upravy vozu, budeli zajem. vse je profi tuning, je to jen o financich a mnozi to znaji, i ja jsem se dostal nekam, kam jsem nechtel. Mohu jen rici, ze kazdy zasah do serie na sebe vaze dalsi zmeny, ktere jsou n utne, zejmena u zvyseni vykonu. Tak zatim zdravim, Kojak
Naposledy upravil Kojak dne pá Zář 21, 2007 5:52 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
ne Úno 04, 2007 5:08 pm |
|
|
Drag
Prezident N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
Neboj se, tohle téma je stopro zajímavé
Už se o tobě, resp. tvém FatBoyovi píše skoro všude....viz. Maxipervers, tuningclub-cv, o MT nemluvě.
Doufám, že už píšeš reportáž o úpravách, abych to nemusel psát já...
A ty pak budeš jen břečet, co jsem tam napsal blbě
|
|
út Úno 06, 2007 11:01 am |
|
|
jindra
branec
|
|
otázka |
|
Ahoj.
Chtěl bych se zeptat co všechno bych měl zakoupit, když do seriového motoru budu dávat biturbo greddy a intercooler?
dík
|
|
st Zář 19, 2007 3:34 pm |
|
|
Kojak
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
Re: otázka |
|
|
|
Ahoj.
Chtěl bych se zeptat co všechno bych měl zakoupit, když do seriového motoru budu dávat biturbo greddy a intercooler?
dík |
Koupit celý turbo kit
_________________ Máme rádi modré ptáky. Jsme "Jedničky".... |
|
st Zář 19, 2007 4:44 pm |
|
|
jindra
branec
|
|
re |
|
Promiň zapoměl jsem napsat biturbo kit greddy. Myslel jsem jestli je nutný zasahovat do motoru, spojky či převodovky?
Dík
Nebo se prosím rozepiš víc o svym žihadle, třeba to z toho pochopim.
Nějak se mi totiž nepovedlo sehnat informace o tom jak to vlastně s tim turbem je. Většinou jen debaty o tom jestli turbo ,nebo kompresor. Já jsem si už kit objednal a má mi přijít za 14 dní. Tak mám trochu strach abych něco nepo...
|
|
st Zář 19, 2007 6:20 pm |
|
|
Kojak
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
Nebudu tě strašit, hodně už jsem o tom napsal na techto stránkách a už se mi nechce to opakovat. Určitě budeš potřebovat lepší spoj. lamelu a přítlačák, org.mi shořel za 3t km a ostatní přijde časem. Počítej s krou´tákem cca 420-440Nm. |Tě pic
_________________ Máme rádi modré ptáky. Jsme "Jedničky".... |
|
st Zář 19, 2007 7:27 pm |
|
|
viktůrek
Jeho Veličenstvo
|
Re: Kojakovo změny |
|
|
|
Kojaku, očekávám, že se tu rozepíšeš o jednotlivých změnách, provedených v letošní zimě. Když už nechceš napsat aspoň částečnou reportáž k fotkám, který jsem v potu tváře zplodil...... |
no.. pokud vim tak kojak pujde jen do čalounění a to ještě neni 100%... ale myslim že někdo v klubu plánuje kompresor v zimě , novej lak a podobně tak by bylo fajn už něco povědět.. jseš velkej tajnustrář dragu:-))) užs e na to třesu od mimoně..
_________________ 5 z 12ti ptakopysků leknou kvůli nedostatku informací od svých rodičů.. Chraňte se!!!! Pepinos |
|
st Zář 19, 2007 8:50 pm |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
|
|
|