Autor |
Zpráva |
komar
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
sháním lakýru, kterej by mi stříknul haupnu do bíle perletě a zbytek auta do černé perletě za rozumnou cenu + oživil nebo nově potáhl někdo střechu kůží. Díky když se tu o tom bavíte
|
|
po Srp 27, 2007 3:00 pm |
|
|
viktůrek
Jeho Veličenstvo
|
|
|
|
|
sháním lakýru, kterej by mi stříknul haupnu do bíle perletě a zbytek auta do černé perletě za rozumnou cenu + oživil nebo nově potáhl někdo střechu kůží. Díky když se tu o tom bavíte |
je jestli že máš přísun peněz tak neni problem.. je sice drahej ale puntičkář..
_________________ 5 z 12ti ptakopysků leknou kvůli nedostatku informací od svých rodičů.. Chraňte se!!!! Pepinos |
|
po Srp 27, 2007 4:45 pm |
|
|
mobileus
Člen FanClubu 350Z
Založen: 14.1.2007 Příspěvky: 607 Bydliště: Prague, to je město moje |
|
|
|
|
|
sháním lakýru, kterej by mi stříknul haupnu do bíle perletě a zbytek auta do černé perletě za rozumnou cenu + oživil nebo nově potáhl někdo střechu kůží. Díky když se tu o tom bavíte |
udělej to obráceně, bílý auto cerna kapota bude to zajmavejsi, k tomu bily nebo cerny kola a je to
_________________ NISSAN FOREVER |
|
po Srp 27, 2007 6:14 pm |
|
|
viktůrek
Jeho Veličenstvo
|
|
|
|
|
|
|
udělej to obráceně, bílý auto cerna kapota bude to zajmavejsi, k tomu bily nebo cerny kola a je to |
souhlasim-- černý auto a bílá kapota bude vypadat jak když jsinaboural a nemáš na nastříkání nový kapoty..
_________________ 5 z 12ti ptakopysků leknou kvůli nedostatku informací od svých rodičů.. Chraňte se!!!! Pepinos |
|
po Srp 27, 2007 6:34 pm |
|
|
mobileus
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
|
|
|
|
|
|
udělej to obráceně, bílý auto cerna kapota bude to zajmavejsi, k tomu bily nebo cerny kola a je to |
souhlasim-- černý auto a bílá kapota bude vypadat jak když jsinaboural a nemáš na nastříkání nový kapoty.. |
nebo to táhnout rozšiřující se pruh po celym autě až dozadu
|
po Srp 27, 2007 7:32 pm |
|
|
komar
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
berte v potaz ze tam je cerna strecha ... takze by to moc neladilo, a navic asi kdyz to bude stribrna perlet tak to moc k ty bouracce vypadat nebude ne? kola mam vybrane jen je sehnat ... kdyz je nesezenu tak to holt budou bile oztka ...
ale jak rikam chci cernou perlet kde perlicky budou stribrne ( ne ty barevne ktere ma kazdej) a bilou haupnu s perleti to sou moje naroky ... interier zatim necham protoze nanej nemam ... prozatim kdo vi jak to bude ted kyz mam tu praci
|
|
po Srp 27, 2007 7:35 pm |
|
|
mobileus
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
|
|
berte v potaz ze tam je cerna strecha ... takze by to moc neladilo, a navic asi kdyz to bude stribrna perlet tak to moc k ty bouracce vypadat nebude ne? kola mam vybrane jen je sehnat ... kdyz je nesezenu tak to holt budou bile oztka ...
ale jak rikam chci cernou perlet kde perlicky budou stribrne ( ne ty barevne ktere ma kazdej) a bilou haupnu s perleti to sou moje naroky ... interier zatim necham protoze nanej nemam ... prozatim kdo vi jak to bude ted kyz mam tu praci |
ale kdyz bys to udelal obracene tak by to prave sedelo, auto bila perlet a kapota strecha a 3. dveře černá perleŤ
|
po Srp 27, 2007 7:46 pm |
|
|
viktůrek
Jeho Veličenstvo
|
|
|
|
|
|
|
ale jak rikam chci cernou perlet kde perlicky budou stribrne ( ne ty barevne ktere ma kazdej) a bilou haupnu s perleti to sou moje naroky ... interier zatim necham protoze nanej nemam ... prozatim kdo vi jak to bude ted kyz mam tu praci |
ale kdyz bys to udelal obracene tak by to prave sedelo, auto bila perlet a kapota strecha a 3. dveře černá perleŤ |
takže ty necháš stříknout celý auto kromě střechy?? a jak dlouho máš na střeše tu barvu? jesi je vybledlá tka už to bude vidět...
|
po Srp 27, 2007 8:18 pm |
|
|
mobileus
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ale kdyz bys to udelal obracene tak by to prave sedelo, auto bila perlet a kapota strecha a 3. dveře černá perleŤ |
takže ty necháš stříknout celý auto kromě střechy?? a jak dlouho máš na střeše tu barvu? jesi je vybledlá tka už to bude vidět... |
on má střechu koženou, elektrickou
|
po Srp 27, 2007 8:30 pm |
|
|
Kojak
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
|
|
sháním lakýru, kterej by mi stříknul haupnu do bíle perletě a zbytek auta do černé perletě za rozumnou cenu + oživil nově potáhl někdo střechu kůží. Díky když se tu o tom bavíte |
Čau Bzuku, helechlape zeptám se tady,je tu šikovnej soukromník, žádná velká firma. A coto máš za kárku, promkiń straré osobě, ale snad jsem jí ani neviděl
_________________ Máme rádi modré ptáky. Jsme "Jedničky".... |
|
po Srp 27, 2007 9:07 pm |
|
|
komar
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
Kojak: No to je asi fakt, mozna v miretine si ji videl ale kdo vi, Nissan Micra K10 1.3 Sport verze
Mobi: ee nechcu libilo by se mi to tak jak to chci a vis jak stavim auto pro sebe a ne pro nekoho...
vlastik: Mam kozenou strechu, proto i ten dotaz an tu kuzi ... je v elektrice ... takze asi tak ... je vybledla a navic mi o ni i nejakej ubozak tipl cigarko takze to je jedina jeji vada ... :/
|
|
po Srp 27, 2007 9:57 pm |
|
|
komar
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
jo a jen pro ukazku hodim obrazek predniho plastu abyse nereklo ze si to nechavam pro sebe
nekdo si nas tam vyfotil kdyz sme to zkouseli v pribrami aja to koupil zadek je nafotce zase na webu TS... v akce klubu
|
|
po Srp 27, 2007 9:59 pm |
|
|
Kojak
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
|
|
jo a jen pro ukazku hodim obrazek predniho plastu abyse nereklo ze si to nechavam pro sebe
nekdo si nas tam vyfotil kdyz sme to zkouseli v pribrami aja to koupil zadek je nafotce zase na webu TS... v akce klubu |
No jasně, jsem pitomec,dobře si na ní pamatuju. Chlape,ale bílákapota k černé, to bude hrozný kontrast barev. Nechci ti do toho kecat, ale Viki má skoro vyjímečně pravdu. Na tom Nissan srazu v pionyr. táboře byl lakýra s Nissanem,na střeše měl válečnou jap. vlajku. rudé slun ce s paprsky. Tem mi dělal Z, jestli ho znáš, zkus ho, jestli nedělá doma. Jinak je v v Průhonicích v Pyramidě / Seat/. Je hodně dobrej.
_________________ Máme rádi modré ptáky. Jsme "Jedničky".... |
|
po Srp 27, 2007 10:09 pm |
|
|
mobileus
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
|
|
Kojak: No to je asi fakt, mozna v miretine si ji videl ale kdo vi, Nissan Micra K10 1.3 Sport verze
Mobi: ee nechcu libilo by se mi to tak jak to chci a vis jak stavim auto pro sebe a ne pro nekoho...
vlastik: Mam kozenou strechu, proto i ten dotaz an tu kuzi ... je v elektrice ... takze asi tak ... je vybledla a navic mi o ni i nejakej ubozak tipl cigarko takze to je jedina jeji vada ... :/ |
1. na strechu se neptal vlastík ale viktůrek a to je set sakra rozdil
2. ty fotky na TS nejdou zvetsit, oproti ostatním pac stránka neexistuje
|
po Srp 27, 2007 10:10 pm |
|
|
mobileus
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
|
|
|
|
nekdo si nas tam vyfotil kdyz sme to zkouseli v pribrami aja to koupil zadek je nafotce zase na webu TS... v akce klubu |
No jasně, jsem pitomec,dobře si na ní pamatuju. Chlape,ale bílákapota k černé, to bude hrozný kontrast barev. Nechci ti do toho kecat, ale Viki má skoro vyjímečně pravdu. Na tom Nissan srazu v pionyr. táboře byl lakýra s Nissanem,na střeše měl válečnou jap. vlajku. rudé slun ce s paprsky. Tem mi dělal Z, jestli ho znáš, zkus ho, jestli nedělá doma. Jinak je v v Průhonicích v Pyramidě / Seat/. Je hodně dobrej. |
jo to je v pohode borec a má to moc pekny uz v praze na srazu sme tu micru obdivovali
|
po Srp 27, 2007 10:12 pm |
|
|
|