Autor |
Zpráva |
viktůrek
Jeho Veličenstvo
|
neF fan klubák |
|
tak máme zase novýho člověka který fandí klubu.. tady tomu říkáme fan klub,, .. tad už jsi zajetý v naší řeči tak tě tu vítam a přeju ti co nejmín utracených peněz za klubové předměty..
_________________ 5 z 12ti ptakopysků leknou kvůli nedostatku informací od svých rodičů.. Chraňte se!!!! Pepinos |
|
so Srp 25, 2007 11:13 pm |
|
|
mobileus
Člen FanClubu 350Z
Založen: 14.1.2007 Příspěvky: 607 Bydliště: Prague, to je město moje |
|
Re: neF fan klubák |
|
|
|
tak máme zase novýho člověka který fandí klubu.. tady tomu říkáme fan klub,, .. tad už jsi zajetý v naší řeči tak tě tu vítam a přeju ti co nejmín utracených peněz za klubové předměty.. |
ja taky vítám i když newim koho
_________________ NISSAN FOREVER |
|
ne Srp 26, 2007 10:09 am |
|
|
Hanička
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
já taky vítám toho neznámého
|
|
ne Srp 26, 2007 10:44 am |
|
|
Drag
Prezident N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
Viki si asi nic nepamatuje....
Nový člen je Tom z Nissanclubu - nick Tomm...
Vítej Toma.
|
|
ne Srp 26, 2007 10:45 am |
|
|
viktůrek
Jeho Veličenstvo
|
|
|
děkuji pane przidentovi za opravu.. náks em tam zapoměl zmínit jak se jmenuje..
jinak mám malou novinku ohledně časopisů...
a myslim že jí rači bude chtít říct drag.. mě se to nechce psát..
_________________ 5 z 12ti ptakopysků leknou kvůli nedostatku informací od svých rodičů.. Chraňte se!!!! Pepinos |
|
ne Srp 26, 2007 10:52 am |
|
|
mobileus
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
|
|
děkuji pane przidentovi za opravu.. náks em tam zapoměl zmínit jak se jmenuje..
jinak mám malou novinku ohledně časopisů...
a myslim že jí rači bude chtít říct drag.. mě se to nechce psát.. |
tak to se ti táto omlouvám a vítám tě ještě jednou, sem nevedel ze si to ty oni mi te nak zatajili. TÁTO VÍTEJ.
|
ne Srp 26, 2007 12:06 pm |
|
|
vlastik.vitek
Člen FanClubu 350Z
|
|
ne Srp 26, 2007 12:10 pm |
|
|
tomm
vojín
|
|
|
|
Lidičky,DÍky. Akorát ,že jsem si toho tady nevšiml a založil jsem téma Tomm. Tak snad to nebude vadit. Ale jinak jsem celkem normální. No snad to ti,co mě znají i potvrdí. Tedy pokud si některé mé ,,šílené" kamarádky nehrají s počítačem... Viď Sluniku.
|
|
st Srp 29, 2007 8:24 pm |
|
|
Drag
Prezident N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
|
|
Lidičky,DÍky. Akorát ,že jsem si toho tady nevšiml a založil jsem téma Tomm. Tak snad to nebude vadit. Ale jinak jsem celkem normální. No snad to ti,co mě znají i potvrdí. Tedy pokud si některé mé ,,šílené" kamarádky nehrají s počítačem... Viď Sluniku. |
Pokud si dotyčné šílené kamarádky hrají s počítačem, tak je to ještě v poho....
Ale oni si občas chtějí hrát i s něčím jiným((
|
|
st Srp 29, 2007 8:53 pm |
|
|
sluník
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
|
|
Lidičky,DÍky. Akorát ,že jsem si toho tady nevšiml a založil jsem téma Tomm. Tak snad to nebude vadit. Ale jinak jsem celkem normální. No snad to ti,co mě znají i potvrdí. Tedy pokud si některé mé ,,šílené" kamarádky nehrají s počítačem... Viď Sluniku. |
No co,vždyť víš,že pro tebe cokoliv,kdykoliv. Ještě řekni,že nejsi rád.Vždyť jsi díky tomuhle obrázku vyhrál Magora roku!A wo tom to je,ne?
|
|
st Srp 29, 2007 10:10 pm |
|
|
mobileus
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
|
|
já vše řečené naprosto vyvracím, Tomma nelze v žádným případě považovat za normálního, tom je magor až do morku kostí!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
čt Srp 30, 2007 3:05 pm |
|
|
mobileus
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
|
|
|
|
Pokud si dotyčné šílené kamarádky hrají s počítačem, tak je to ještě v poho....
Ale oni si občas chtějí hrát i s něčím jiným(( |
třeba se zetkem co?
|
čt Srp 30, 2007 3:06 pm |
|
|
tomm
vojín
|
|
|
|
No Mobi??? Ty jsi tovylepšil. Nakonec vždyť ty jsi taky Magor,jenže nemáš pohár,heč.
|
|
čt Srp 30, 2007 8:20 pm |
|
|
mobileus
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
|
|
No Mobi??? Ty jsi tovylepšil. Nakonec vždyť ty jsi taky Magor,jenže nemáš pohár,heč. |
jako neser mě a neřikej že seš normální, to me fakt dokáže vytočit toto TÁTO SI PROSTE MAGOR !!!
|
čt Srp 30, 2007 8:58 pm |
|
|
Kojak
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
|
|
Fakt seš krásněj, docela mě to vzalo, trochu sem lapal po dechu, ale fakt hodně dobrej. Zase mám konkurenci, do pr..... práce. čověk nemůže mít chvilku klidu , Eště, že to Sluník vylepčil, dědku
_________________ Máme rádi modré ptáky. Jsme "Jedničky".... |
|
čt Srp 30, 2007 9:00 pm |
|
|
|