Autor |
Zpráva |
Kojak
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
Mimoń- drby |
|
Tak jsem byl na pár hodin v Mimoni, hned se dozvěděl o tom smrtáku. Jinak hodně milejch lidiček. Taky nový fancklubák Vlastovítek, kterej má konečně své tričko, Drag přihodili čepici. Hned se mi vyvaloval v autě, tak doufám, že přibudou nějaké fotky. Ani nevím,jak dopadl Náčelník v soutěži, čekám pytel fotek šťastného Mojdy a hrdého otce a nikde nic. No snad uhájil klubové barvy. Krtkovic tentokrát v celé rodinné sestavě, škoda, že jsem neviděl Lindu. Jeden ráfek mi říkal, že Linda touží po sexu v Zetku , no škoda, že jsem už zadanej, ale ne zase blbej, tak se Lindo ozvi . V nejhorším ti Zetko půjčím No jo, ale to bych byl asi vopravdu blbej, no Zetek je dost, hezkejch kluků taky... Jo Viki byl nějakej smutnej, ale o tom nebudu mluvit. Asi to bylo kvůli Hanince, nechce ho. Nějak mu to letos s holkama nejde. No, víc už jsem se nedozvěděl, tak doufám, že někdo odpokračuje nové drby.
_________________ Máme rádi modré ptáky. Jsme "Jedničky".... |
|
so Srp 25, 2007 9:33 pm |
|
|
viktůrek
Jeho Veličenstvo
|
|
|
můj milý tatínku..
smutný sem nebyl z haničky.. spíš naopak.. ale spíš z toho co jsi mi řekl..
jinak novej drb žádnej nemam.. snad jen že na mě holky furt serou ale to už je stará záležitost... nenajde se tu náká?? třeba mobi??
_________________ 5 z 12ti ptakopysků leknou kvůli nedostatku informací od svých rodičů.. Chraňte se!!!! Pepinos |
|
so Srp 25, 2007 11:11 pm |
|
|
Kojak
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
|
|
můj milý tatínku..
jinak novej drb žádnej nemam.. snad jen že na mě holky furt serou ale to už je stará záležitost... nenajde se tu náká?? třeba mobi?? |
Hele, už by jsi měl mít jasno, co chceš. Holku, nebo chlapa. Jinak, až bude Máca ve špitálu, můžeš přijet uklízet, vařit, doma se nauč žehlit a uvidíš, co je dělat mužskýmu děvku. :DNo vlastně, to nejní blbej nápad, ale budeš si mejt nohy, klacku. Jak dopad Velitel, furt je ticho v éteru.
|
ne Srp 26, 2007 7:55 am |
|
|
vlastik.vitek
Člen FanClubu 350Z
|
|
ne Srp 26, 2007 9:58 am |
|
|
Drag
Prezident N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
|
|
|
|
můj milý tatínku..
jinak novej drb žádnej nemam.. snad jen že na mě holky furt serou ale to už je stará záležitost... nenajde se tu náká?? třeba mobi?? |
Hele, už by jsi měl mít jasno, co chceš. Holku, nebo chlapa. Jinak, až bude Máca ve špitálu, můžeš přijet uklízet, vařit, doma se nauč žehlit a uvidíš, co je dělat mužskýmu děvku. :DNo vlastně, to nejní blbej nápad, ale budeš si mejt nohy, klacku. Jak dopad Velitel, furt je ticho v éteru. |
Ahoj, Jardo, v Mimoni byla velká konkurence, první byl Fufu s Nissanem 100, pak Yaris, pak ta šílená Supra (viz Panenský Týnec).....
Asi jsme byli čtvrtí...
Mojmír se na dvě hodky uložil ke spánku, a pak profesionálně nafotil předávání pohárů...
Holky z GT vyhrály tři poháry a Šmoula se Šmoulinkou - členové Komárova tuningu Sokolov vyhráli další tři poháry!!!!
Tím, že si mladej schrupnul, dokázal, že srazy má na háku, domů dojel odpočatej, v pohodě a řádil až do pozdního večera....
|
|
ne Srp 26, 2007 10:43 am |
|
|
viktůrek
Jeho Veličenstvo
|
DRB TýDNE |
|
Kdžy jsme byli v mimoni tka jsem vyslechl takovej krátkej rozhovor mezi lindou a dragem.. jednalo se zde o budoucí úpravy dragovo zetka...
Drag povídal něco o matné barvě..bud šedé nebo oranžové s celopločným air brushem... a jak řekl on Bude to ještě brutálnější.. to snad ani nejde dragu:-)))
jinak jeho fešák dostane i něco pod kapotu... k letošnímu ježíšku se rozhodl mu dát kompresor, od kojaka super sprinty atd.. Takže kojak bude mít konečně někoho kdo mu muže ukázat co je to rychlost:-))
jinak ještě bude mít takový ty běžnosti jako diodový světla apod..
co tomu říkáte? nemělo by to být nový téma??
zatim čus lidičky a pište pište pište...
_________________ 5 z 12ti ptakopysků leknou kvůli nedostatku informací od svých rodičů.. Chraňte se!!!! Pepinos |
|
ne Srp 26, 2007 10:49 am |
|
|
Kojak
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
Re: DRB TýDNE |
|
|
|
Kdžy jsme byli v mimoni tka jsem vyslechl takovej krátkej rozhovor mezi lindou a dragem.. jednalo se zde o budoucí úpravy dragovo zetka...
Drag povídal něco o matné barvě..bud šedé nebo oranžové s celopločným air brushem... a jak řekl on Bude to ještě brutálnější.. to snad ani nejde dragu:-)))
jinak jeho fešák dostane i něco pod kapotu... k letošnímu ježíšku se rozhodl mu dát kompresor, od kojaka super sprinty atd.. Takže kojak bude mít konečně někoho kdo mu muže ukázat co je to rychlost:-))
jinak ještě bude mít takový ty běžnosti jako diodový světla apod..
co tomu říkáte? nemělo by to být nový téma??
zatim čus lidičky a pište pište pište... |
To jsi se všiml z boží vůle klacku, že už mám diodový světla dávno. Už se těším n Náčelnickej kompresor, to bude hukot, konečně nebudu muset na něj věčně někde čekat. Doufám, že k tomu udělá životní pojistku i pro minitunera. Vím sice o hezčím lakování s příčnejma pruha, viz fotoalbum. Airbr už není v módě, ale to je otázka osobního názoru na věc.
|
ne Srp 26, 2007 11:17 am |
|
|
Kojak
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
[quote="Drag"]
|
|
|
|
můj milý tatínku..
Hele, už by jsi měl mít jasno, co chceš. Holku, nebo chlapa. Jinak, až bude Máca ve špitálu, můžeš přijet uklízet, vařit, doma se nauč žehlit a uvidíš, co je dělat mužskýmu děvku. :DNo vlastně, to nejní blbej nápad, ale budeš si mejt nohy, klacku. Jak dopad Velitel, furt je ticho v éteru. |
Ahoj, Jardo, v Mimoni byla velká konkurence, první byl Fufu s Nissanem 100, pak Yaris, pak ta šílená Supra (viz Panenský Týnec).....
Asi jsme byli čtvrtí...
Mojmír se na dvě hodky uložil ke spánku, a pak profesionálně nafotil předávání pohárů...
Holky z GT vyhrály tři poháry a Šmoula se Šmoulinkou - členové Komárova tuningu Sokolov vyhráli další tři poháry!!!!
Tím, že si mladej schrupnul, dokázal, že srazy má na háku, domů dojel odpočatej, v pohodě a řádil až do pozdního večera....[/quote Tak to je v pr.., ten tojotáckej hnus, no holky a Bzuk to zachránili, 100 byla pěkná, Yarise jsem se nevšiml, ale budiš. S tím předním kolem to bylo bez šance. Na příští rok jim tonandáme, já to přečelouním do kůže, vínová a černá, něco kolem motoru, ty kompresor a nový lak, nová přední guma a zameteme s nima. Ale jen příští rok, mě ty cup tun. moc nebaví. Už píšou v Carautu o novém Skylinu, 480ps, 550 newtonmetr, čtyrkolka, cupé, prostě nové GT-R
|
ne Srp 26, 2007 11:30 am |
|
|
Kojak
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
Re: :) |
|
Čau Vlastíku, prima momentky, zapoměl jsem zatáhnout pupík, Drag přistižen In flagranti při nezákonném prodeji textilu , z klubu už tam nikdo asi nebyl
|
ne Srp 26, 2007 11:39 am |
|
|
mobileus
Člen FanClubu 350Z
Založen: 14.1.2007 Příspěvky: 607 Bydliště: Prague, to je město moje |
|
|
|
|
Čau Vlastíku, prima momentky, zapoměl jsem zatáhnout pupík, Drag přistižen In flagranti při nezákonném prodeji textilu , z klubu už tam nikdo asi nebyl |
když tam nikdo nebyl tak v tom pripade ten co jel se zetkem sprinty neni s klubu
_________________ NISSAN FOREVER |
|
ne Srp 26, 2007 12:10 pm |
|
|
Kojak
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
|
|
|
Čau Vlastíku, prima momentky, zapoměl jsem zatáhnout pupík, Drag přistižen In flagranti při nezákonném prodeji textilu , z klubu už tam nikdo asi nebyl |
když tam nikdo nebyl tak v tom pripade ten co jel se zetkem sprinty neni s klubu |
Jo, to nevím, evidence v bordelu, znám jen straší členy. No ta béne, když tě mám u ruky, co ty a Viki. Myslel jsem, že na bukvice chodí jen Viki. Von je divnej.
|
ne Srp 26, 2007 12:38 pm |
|
|
mobileus
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
|
|
|
|
|
když tam nikdo nebyl tak v tom pripade ten co jel se zetkem sprinty neni s klubu |
Jo, to nevím, evidence v bordelu, znám jen straší členy. No ta béne, když tě mám u ruky, co ty a Viki. Myslel jsem, že na bukvice chodí jen Viki. Von je divnej. |
ja ho pustil k vode on je furt nekde v lese na bukvicích a bukvičkách mezitím co já sleduju v televizi zprávy o nákym uchylovi v lese.
|
ne Srp 26, 2007 12:50 pm |
|
|
Kojak
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jo, to nevím, evidence v bordelu, znám jen straší členy. No ta béne, když tě mám u ruky, co ty a Viki. Myslel jsem, že na bukvice chodí jen Viki. Von je divnej. |
ja ho pustil k vode on je furt nekde v lese na bukvicích a bukvičkách mezitím co já sleduju v televizi zprávy o nákym uchylovi v lese. |
Jéminkote, vždyt toho kladenskýho chytli
|
ne Srp 26, 2007 12:57 pm |
|
|
mobileus
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ja ho pustil k vode on je furt nekde v lese na bukvicích a bukvičkách mezitím co já sleduju v televizi zprávy o nákym uchylovi v lese. |
Jéminkote, vždyt toho kladenskýho chytli |
viki to naraficil na nekoho jinyho takze vlastne nechytli, to si neslysel ze zas tam je dalsi????
|
ne Srp 26, 2007 1:00 pm |
|
|
viktůrek
Jeho Veličenstvo
|
|
|
to je f-f-f-ftipný p-p-pánové
|
ne Srp 26, 2007 1:05 pm |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Můžete k příspěvkům připojovat soubory Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
|
|
|