Autor |
Zpráva |
wooffy
vojín
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Slunik: Ahojky
Anonim:Ahojky |
Nazdar Wooffy, doufám, že tu s náma občas pokecáš....
A taky doufám, že se k nám nepřenese virus z Nissanclubu |
Dragu,to si pis ze semtam pokecam.Jinak zalezi na tom jakej virus myslis |
Nejlepší virus je žádný virus.....
Ale trochu jsem šťouchnul do té poslední kauzy s "koncem v klubu", ale to není nic proti tobě, to jen věc, které se moc bojím i tady..... |
Jo ted uz chapu.Ale neboj, Ty ani Kojak se me nejak zvlast nelibite (jen ty vase zetka) a navic jsem spokojen s Tim co mam doma.
|
|
út Črc 17, 2007 3:52 pm |
|
|
Kojak
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Slunik: Ahojky
Anonim:Ahojky |
Nazdar Wooffy, doufám, že tu s náma občas pokecáš....
A taky doufám, že se k nám nepřenese virus z Nissanclubu |
Dragu,to si pis ze semtam pokecam.Jinak zalezi na tom jakej virus myslis |
Nejlepší virus je žádný virus.....
Ale trochu jsem šťouchnul do té poslední kauzy s "koncem v klubu", ale to není nic proti tobě, to jen věc, které se moc bojím i tady..... |
Jo ted uz chapu.Ale neboj, Ty ani Kojak se me nejak zvlast nelibite (jen ty vase zetka) a navic jsem spokojen s Tim co mam doma. |
He hele Vůdy, do nás dvou se neser, máme věrné partnerství, stvrzené podpisy. Musíš si najít jinýho chlapa. I když to moc nechápu, když jsi s tím doma spokojenej.
_________________ Máme rádi modré ptáky. Jsme "Jedničky".... |
|
út Črc 17, 2007 6:19 pm |
|
|
Sabajka
Člen FanClubu 350Z
|
|
hehe |
|
Dobrý den...já jsem Sabina.....téééééda pro přátele Sabča hehe mírná provokace...takze kliiiidddddd čabajka je zpět máte radost...ale tak KOjaku..on je woofik...trošičku..no sám uvidíš až ho poznáš.. btw:miláčkuju tě Wooffíku
_________________ IN OMNIA PARATUS |
|
út Črc 17, 2007 7:04 pm |
|
|
wooffy
vojín
|
Re: hehe |
|
|
|
Dobrý den...já jsem Sabina.....téééééda pro přátele Sabča hehe mírná provokace...takze kliiiidddddd čabajka je zpět máte radost...ale tak KOjaku..on je woofik...trošičku..no sám uvidíš až ho poznáš.. btw:miláčkuju tě Wooffíku |
Kojaku,Věř že Sabaječka je větší zlatíčko než ty nebo Drag I když atí máte asi lepší vy.
Sabajko: Vítej zpět miláčku
|
|
út Črc 17, 2007 7:27 pm |
|
|
Sabajka
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
|
|
|
|
Dobrý den...já jsem Sabina.....téééééda pro přátele Sabča hehe mírná provokace...takze kliiiidddddd čabajka je zpět máte radost...ale tak KOjaku..on je woofik...trošičku..no sám uvidíš až ho poznáš.. btw:miláčkuju tě Wooffíku |
Kojaku,Věř že Sabaječka je větší zlatíčko než ty nebo Drag I když atí máte asi lepší vy.
Sabajko: Vítej zpět miláčku |
O tom autě by se "lásko" dalo silně pochybovat:-) já mám taky vymazlenýho miláčka...navíc v červené perleti:-) heč.. jůůůůůůů heč Dragu a Kojaku..jsem větší zlatíčko než vy...
Wooffík.... díky za přivítání ....srdíčko mé jediné...
|
út Črc 17, 2007 8:23 pm |
|
|
Kojak
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
|
|
|
Trhni si, bisexuále For Čabajka: kde jsi se tak dlouho flákala, zlatíčko. Spousta novinek. Viki opět zamilovaný, Drag je..............., no ty by jsi čučela, no a já, no to už vůbec na stránky nepatří
|
út Črc 17, 2007 9:35 pm |
|
|
sluník
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
teda hoši vy se nezdáte.Že by na vás lezlo jaro v létě?teda myslím na Vikiho,když se nám zamiloval (nic proti,já mu to z celého srdce přeju).Kojaku a co ty a Drag?To nám jaksi zůstalo utajeno.
|
|
út Črc 17, 2007 10:10 pm |
|
|
Anonymní
|
|
|
|
|
|
|
|
O tom autě by se "lásko" dalo silně pochybovat:-) já mám taky vymazlenýho miláčka...navíc v červené perleti:-) heč.. jůůůůůůů heč Dragu a Kojaku..jsem větší zlatíčko než vy...
Wooffík.... díky za přivítání ....srdíčko mé jediné... |
Sabaječko,čabaječko.Nechej kluky aspoň při těch autech
|
|
st Črc 18, 2007 4:40 am |
|
|
Sabajka
Člen FanClubu 350Z
|
|
hooojjjíkkyyyy... |
|
To Kojak: Ahojíky....ale to víš,byla jsem se starat o dětičky jako instruktorka na konském tábore...takže jsem byla 14 dní mimo internet...ale ted jsem zpět..jupppíííí jůůůůůů Viki a zamilován....Drag - no jo no pár teček na něj úplně sedí...no ale od tebe chci taky slyšet nějaké drby...takže šup šup...mobilní telefon to jistí
Anonymous-předpokládám že Wooffík- hehe...dobře..no ..tak teda...chlapci..máte ta nejkrásnější auta na světě...ale já jsem stejně to největší zlatíčko..cháááácháááááá
Tak jo mějte se a smějte..se..proč? protože smích léči..a ted je nádherné počasí..takže to tak být musí.... Vaše Sabaječka-čabaječka...
|
st Črc 18, 2007 9:40 am |
|
|
wooffy
vojín
|
Re: hooojjjíkkyyyy... |
|
|
|
To Kojak: Ahojíky....ale to víš,byla jsem se starat o dětičky jako instruktorka na konském tábore...takže jsem byla 14 dní mimo internet...ale ted jsem zpět..jupppíííí jůůůůůů Viki a zamilován....Drag - no jo no pár teček na něj úplně sedí...no ale od tebe chci taky slyšet nějaké drby...takže šup šup...mobilní telefon to jistí
Anonymous-předpokládám že Wooffík- hehe...dobře..no ..tak teda...chlapci..máte ta nejkrásnější auta na světě...ale já jsem stejně to největší zlatíčko..cháááácháááááá
Tak jo mějte se a smějte..se..proč? protože smích léči..a ted je nádherné počasí..takže to tak být musí.... Vaše Sabaječka-čabaječka... |
JJ Ten anonimus jsem byl ja Ale bylo me jasne ze me poznas podle rukopisu
|
|
st Črc 18, 2007 9:57 am |
|
|
Sabajka
Člen FanClubu 350Z
|
|
Re: hooojjjíkkyyyy... |
|
|
|
|
|
Tak jo mějte se a smějte..se..proč? protože smích léči..a ted je nádherné počasí..takže to tak být musí.... Vaše Sabaječka-čabaječka... |
JJ Ten anonimus jsem byl ja Ale bylo me jasne ze me poznas podle rukopisu |
Tak ještě abych nepoznala....muže mého srdce...že zlatíčko
|
st Črc 18, 2007 12:31 pm |
|
|
Kojak
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
|
|
teda hoši vy se nezdáte.Že by na vás lezlo jaro v létě?teda myslím na Vikiho,když se nám zamiloval (nic proti,já mu to z celého srdce přeju).Kojaku a co ty a Drag?To nám jaksi zůstalo utajeno. |
To víš, Sluníčko ono opravdu nejde vše vykecat, koor když to jsou věci soukromé. měj se hezky, v neděli padáme s Vikim do Zadaru, žádná ženská se mnou nechtěla... Už mě nikdo nechce, jen Viki
|
st Črc 18, 2007 2:12 pm |
|
|
Sabajka
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
|
|
|
|
|
teda hoši vy se nezdáte.Že by na vás lezlo jaro v létě?teda myslím na Vikiho,když se nám zamiloval (nic proti,já mu to z celého srdce přeju).Kojaku a co ty a Drag?To nám jaksi zůstalo utajeno. |
To víš, Sluníčko ono opravdu nejde vše vykecat, koor když to jsou věci soukromé. měj se hezky, v neděli padáme s Vikim do Zadaru, žádná ženská se mnou nechtěla... Už mě nikdo nechce, jen Viki |
Jaaaaakkkkkkkkkk neeechcccee???, a coooo jáááá???
|
st Črc 18, 2007 3:24 pm |
|
|
sluník
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
|
|
|
|
To víš, Sluníčko ono opravdu nejde vše vykecat, koor když to jsou věci soukromé. měj se hezky, v neděli padáme s Vikim do Zadaru, žádná ženská se mnou nechtěla... Už mě nikdo nechce, jen Viki |
Si měl říct,bych ti nějakou dodala.
|
|
st Črc 18, 2007 9:21 pm |
|
|
Kojak
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Si měl říct,bych ti nějakou dodala. |
TO víš jsem vosel, ale určítě pojedu ještě jednou. Ale pozor, žádné roby. Jen sluníčka
|
čt Črc 19, 2007 12:44 pm |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
|
|
|