Autor |
Zpráva |
Drag
Prezident N.O.C. - 350Z
|
|
Tuning Cup |
|
Vzhledem k tomu, že Drag a Kojak začali soutěžit v TuningCupu, založil jsem tento topic.
A oznamuji, že v Panenském Týnci byl Kojak čtvrtý a Drag šestý.
Kojaku gratuluji, málem jsi šel na bednu, i když ti auto tak zkritizovali
A vidět tebe na bedně, to by byli fotky.......
Shodou okolností jsme se zatím účastnili dvou akcí s největší konkurencí
|
|
st Črc 18, 2007 1:16 pm |
|
|
viktůrek
Jeho Veličenstvo
|
Re: Tuning Cup |
|
|
|
Vzhledem k tomu, že Drag a Kojak začali soutěžit v TuningCupu, založil jsem tento topic.
A oznamuji, že v Panenském Týnci byl Kojak čtvrtý a Drag šestý.
Kojaku gratuluji, málem jsi šel na bednu, i když ti auto tak zkritizovali
A vidět tebe na bedně, to by byli fotky.......
Shodou okolností jsme se zatím účastnili dvou akcí s největší konkurencí |
máš pravdu začali ste soutěžit v tuning cupu..ale zapoměl si na malý dodatek... jarda už skončil... viděl si ty auta co byli před náma? je to jen o tom kdo má jaký známý a ne kdo má jaký auto...
a čekat 4hodiny na to až příjde nákej ten náčelník s lejstrem kam si poznamená že máme zasraný auto to je docela přehnaný ne?
myslim že by sme příště mohli hodit jinej plán... dát auta co nejblíž sprintum, vytáhnout židličky a koukat na sprinty... je to rozhodně záživnější než sedět v tuning cupu... teda aspon pro ty co rozumí autum...
víš...dragu..
_________________ 5 z 12ti ptakopysků leknou kvůli nedostatku informací od svých rodičů.. Chraňte se!!!! Pepinos |
|
čt Črc 19, 2007 9:42 am |
|
|
Drag
Prezident N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
Viki, taky jsem pochopil, že je nutné mít známé, už na tom pracuju a bude se to zlepšovat......
|
|
čt Črc 19, 2007 10:30 am |
|
|
viktůrek
Jeho Veličenstvo
|
|
|
|
|
Viki, taky jsem pochopil, že je nutné mít známé, už na tom pracuju a bude se to zlepšovat...... |
je fajn že si pochopil tohle ale nepochopil jsi mě..
myslim že je blbý být v soutěži kde se rozhoduje o tom kdo má hezčí úsměv než auto ne? to neni tuning cupu ale spíš jen kamarádská soutěž.
asi sem hodně negativní ale připomíná mi to školu... kdo je větčí vlezdoprdelka dostane dvojku.. a když se najde náký odvážlivec a překouří učitele v kabinetu tak dostane jedničku. Je to sice něco jinýho ale princip podobný. Být na vašim místě tak chci vítězit v soutěžích kde se nekouká na jméno nebo postavení v tuningové scéně ale kde se hodnotí auto...
_________________ 5 z 12ti ptakopysků leknou kvůli nedostatku informací od svých rodičů.. Chraňte se!!!! Pepinos |
|
čt Črc 19, 2007 10:40 am |
|
|
Kojak
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
Viki, kurňa, jsi v ČR, fuguje to to všude stejně, neboj příští rok budeš u Z sedět jen ty na Cupu, auto vymydlený, teda jestli se to naučíš, pak tam teda někoho přehulíš /znáš to ze školy/ a je to doma. Ten servis uděláš i pronáčelníka a budeš náš voblíbenec.
_________________ Máme rádi modré ptáky. Jsme "Jedničky".... |
|
čt Črc 19, 2007 12:38 pm |
|
|
Anonymní
|
|
|
|
|
Viki, kurňa, jsi v ČR, fuguje to to všude stejně, neboj příští rok budeš u Z sedět jen ty na Cupu, auto vymydlený, teda jestli se to naučíš, pak tam teda někoho přehulíš /znáš to ze školy/ a je to doma. Ten servis uděláš i pronáčelníka a budeš náš voblíbenec. |
Místopředseda uhodil hlavičku na hřebíček
|
|
čt Črc 19, 2007 12:45 pm |
|
|
sluník
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
Zábavné téma.Co bude na pořadu příště?Roznožky?
|
|
čt Črc 19, 2007 11:10 pm |
|
|
Kojak
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
|
|
Zábavné téma.Co bude na pořadu příště?Roznožky? |
Jejda, to bylo prima
_________________ Máme rádi modré ptáky. Jsme "Jedničky".... |
|
so Črc 21, 2007 10:00 pm |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
|
|
|