Autor |
Zpráva |
Tom
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
Brzdy na 350Z |
|
Tak se nám pomalu blíží nová sezóna a ti z nás, kdo v minulém roce (stejně jako já) nevydrželi a "museli si prostě ten okruh zkusit", asi budou řešit co s brzdama. Já jsem zatím našel toto a prosím o konzultaci.
1. http://www.brembo.com/CatalogoHP/DetailPages/kitDetail.aspx?id=5892&idLingua=1 - předek, ty mně přijdou spíš na naše vyjížďky než na okruh , u nás dodává ELIT cca za 17tis
2. http://www.brembo.com/CatalogoHPGT/DetailPages/KitDetail.aspx?id=1B1.7013A&idLingua=1 - předek, to bude asi brutálka
umí je dodat:
http://tuning.autodoplnky.cz/brzdy/brembo/gran-tourismo/?smid=6054 - za 109 (332) - 119tis (355) vč. DPH
3. http://www.galfer.es/asp/catalogo_aplicaciones.asp?ids=AAAIgJAAhAAAA41ABT&p_marca=264&p_model=4595&p_cataleg=C - předek, ty se mně docela líbí, www.cmexclusive.cz je umí dodat v kitu 2 disků a 4 destiček (kit EXTREME) za cca 30tis vč. DPH
o něco levněji to umí:
http://tuning.autodoplnky.cz/brzdy/galfer/brzdovy-kit-extreme/?smid=6054
4. http://www.sandtler.de/katalogangebote/bremsscheiben/sandtler_bremsen/informationen/einleitung.htm - opět www.cmexclusive.cz - tentokrát kompletka i na zadek, ale za (se stydím) 107tis vč. DPH
5. http://www.350z-tech.com/zwiki/Big_Brake_Kits - to jen tak obecně, k ničemu se ale nekloním, bo nemám info o cenách
Tak, víc nevypotím.
Co vy na to?
Otázka na Kojaka - co že ty to tam máš za Bremba?
Zdraví Tom
|
|
po Úno 19, 2007 4:59 pm |
|
|
pipni
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
|
po Úno 19, 2007 7:57 pm |
|
|
Kojak
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
Re: Brzdy na 350Z |
|
Cau kucii a Tome. uz jsme tam dali, ale nevyzkouseli bzdy GALFER RACING, jsou to brzdy s plouvoucimi kotouci ! nevlni se to !, maji vetsi podil litiny, dale jsou k tomu predni a zadni desky. Vse je do teploty 950 st.C. Jsou velmi vhodne pro klubouvé vozy, tedy okruhy a silnice. Kotouce jsou sede, s vyfrezovanymi drahami. Je to Spanelsko, ale velmi dobre, urcite je neusmazis. Cena cca 50t. Samo, ze brzdice zustavaji. Jinak LEXA von Lexani ma brzdy Novitec ctyr a sestipistove kompletni za zavadeci ceny od 55t, coz je supr cena zejmena pro verzi USA, kse jsou brzy vhodne pro trakar.
|
|
út Úno 20, 2007 1:36 pm |
|
|
Tom
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
Super Kojaku, ty Galfery jsou jiné, než ty co jsem našel?
|
|
út Úno 20, 2007 1:42 pm |
|
|
Anonymní
|
|
|
|
|
Super Kojaku, ty Galfery jsou jiné, než ty co jsem našel? |
Podivam se, pred chvili jsem dotaz nasel, musi sedet teplotta, ktera je nevidana, a pozor brzdi to i studene
|
|
út Úno 20, 2007 1:50 pm |
|
|
Anonymní
|
|
|
|
Cau kucii a Tome. uz jsme tam dali, ale nevyzkouseli bzdy GALFER RACING, jsou to brzdy s plouvoucimi kotouci ! nevlni se to !, maji vetsi podil litiny, dale jsou k tomu predni a zadni desky. Vse je do teploty 950 st.C. Jsou velmi vhodne pro klubouvé vozy, tedy okruhy a silnice. Kotouce jsou sede, s vyfrezovanymi drahami. Je to Spanelsko, ale velmi dobre, urcite je neusmazis. Cena cca 50t. Samo, ze brzdice zustavaji. Jinak LEXA von Lexani ma brzdy Novitec ctyr a sestipistove kompletni za zavadeci ceny od 55t, coz je supr cena zejmena pro verzi USA, kse jsou brzy vhodne pro trakar. |
Tome, jsou to ty na odkazu od tebe, cena sedi, poplet jsem to z Brembama, co jsem puvodne zamejslell a ke Galferum jsou jeste ocel. hadicky a jen predni desky s kotouci. Jinak tyto veci konzultuji s Mlcochem z 2M Motosport.
|
|
út Úno 20, 2007 2:11 pm |
|
|
Tom
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
|
|
|
Cau kucii a Tome. uz jsme tam dali, ale nevyzkouseli bzdy GALFER RACING, jsou to brzdy s plouvoucimi kotouci ! nevlni se to !, maji vetsi podil litiny, dale jsou k tomu predni a zadni desky. Vse je do teploty 950 st.C. Jsou velmi vhodne pro klubouvé vozy, tedy okruhy a silnice. Kotouce jsou sede, s vyfrezovanymi drahami. Je to Spanelsko, ale velmi dobre, urcite je neusmazis. Cena cca 50t. Samo, ze brzdice zustavaji. Jinak LEXA von Lexani ma brzdy Novitec ctyr a sestipistove kompletni za zavadeci ceny od 55t, coz je supr cena zejmena pro verzi USA, kse jsou brzy vhodne pro trakar. |
Tome, jsou to ty na odkazu od tebe, cena sedi, poplet jsem to z Brembama, co jsem puvodne zamejslell a ke Galferum jsou jeste ocel. hadicky a jen predni desky s kotouci. Jinak tyto veci konzultuji s Mlcochem z 2M Motosport. |
Super, tak vypadá, že je rozhodnuto, alespoň za mne do nich jdu. Ty jsi tedy koupil: 2 disky přední, 4 desky přední a 4 desky zadní (zadní kotouče zůstávají původní?)? T.
|
|
út Úno 20, 2007 2:53 pm |
|
|
Anonymní
|
|
|
|
|
|
|
|
Tome, jsou to ty na odkazu od tebe, cena sedi, poplet jsem to z Brembama, co jsem puvodne zamejslell a ke Galferum jsou jeste ocel. hadicky a jen predni desky s kotouci. Jinak tyto veci konzultuji s Mlcochem z 2M Motosport. |
Super, tak vypadá, že je rozhodnuto, alespoň za mne do nich jdu. Ty jsi tedy koupil: 2 disky přední, 4 desky přední a 4 desky zadní (zadní kotouče zůstávají původní?)? T. |
a jeste zjistim tu cenu, 4 predni desky, 2 kotouce, ocel hadicky, jedna se jen o predek, teplota 950,b na zadek dam k puvod kotouc. Ferodo desky. Pry to bohate staci.......
|
|
út Úno 20, 2007 3:05 pm |
|
|
Anonymní
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Super, tak vypadá, že je rozhodnuto, alespoň za mne do nich jdu. Ty jsi tedy koupil: 2 disky přední, 4 desky přední a 4 desky zadní (zadní kotouče zůstávají původní?)? T. |
a jeste zjistim tu cenu, 4 predni desky, 2 kotouce, ocel hadicky, jedna se jen o predek, teplota 950,b na zadek dam k puvod kotouc. Ferodo desky. Pry to bohate staci....... |
ome ja je mam za 30 bez DPH,ale uz od lonska, ceny se meni k tvemu prospechu, nejsou tam ty karbon simy, ale ocel hadicky, na zadku mam kotouce dobry, na stare desky nalepime obl Fero racing. Privezli me novyho Gryzzliho, tak ho jedu nicit do lesa. Cau
|
|
út Úno 20, 2007 3:17 pm |
|
|
Tom
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
Takže definitivně:
GALFER sada předních brzdových kotoučů a desek "kit EXTREME" NISSAN 350 Z 3.5i V6 24V -- rok výroby 01- / brzdový systém BRE, průměr kotouče 324mm, počet otvorů na šrouby 5 ( tato sada obsahuje sadu předních desek FDR1065, pár drážkovaných plovoucích předních kotoučů DFX, brzdovou kapalinu Racing a carbonové protihlukové shimy )
kód: Galfer 37.209.00
a zadní desky: Galfer FDR 23.438.00/R
Z www.autodoplnky.cz se to dá vše sehnat za cca 33.051 Kč vč. DPH
Po telefonické konzultaci prosím pana presidenta o ověření cen u jeho skopčáckých dodavatelů .
Pro všechny ostatní: nevím zda chcete mít všichni stejný brzdy , ale čím více nás bude, tím lepší cenu asi dostaneme. S Dragem chceme výměnu realizovat cca v polovině dubna. Tom
|
|
út Úno 20, 2007 8:17 pm |
|
|
Santy
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
|
čt Úno 22, 2007 9:22 pm |
|
|
Santy
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
|
čt Úno 22, 2007 9:47 pm |
|
|
pipni
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
|
čt Úno 22, 2007 9:54 pm |
|
|
Santy
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
Tak to jsme na tom stejne, cely vecer koukam na brzdy na sani a svody..., jo PaVa vcera na zetku brzy trochu upekl ma tu USA verzi ta nema ani bremba..(
Jo Greddy dela i turbinu...a tom uvazujes taky vid kdyz chces nasadit kotouce 370ky
|
|
čt Úno 22, 2007 9:57 pm |
|
|
pipni
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
|
|
Tak to jsme na tom stejne, cely vecer koukam na brzdy na sani a svody..., jo PaVa vcera na zetku brzy trochu upekl ma tu USA verzi ta nema ani bremba..(
Jo Greddy dela i turbinu...a tom uvazujes taky vid kdyz chces nasadit kotouce 370ky |
Turbo si necham udelat az na konec. Tedka cekam na 19" kolecka z japonska:) Svodum a sanim zatim nerozumim...
|
|
čt Úno 22, 2007 10:07 pm |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
|
|
|