Autor |
Zpráva |
Anonymní
|
|
|
|
|
Dík, Lenka už to objevila taky a byl celý večer klid , bryndák je fakt super, měli bysme ho společně všichni koupit Hovadu |
Jo jo a nezapomen na plastenku pro Milana, ja ji zatahnu
|
|
po Úno 19, 2007 5:39 pm |
|
|
Anonymní
|
|
|
|
|
Jardo, mám katalog s oblečením, a tam je toho spousta....
Cokoliv přinesu, na to mi potisknou logo klubu...
Je to jen otázka peněz, kolik chceme, nebo můžeme do toho vložit.
Nebo to můžem udělat úplně jinak, já vám pošlu všem katalog oblečení, vy si vyberete, a potisknem to na zakázku, kus od kusu, všechno v rámci jedné zakázky.
Vyjde to nejlevněji.
Švýcarů je přes 400, takže se tam toho hodně prodá, hodně vyberou, maj toho hodně na skladě..... |
Tak nacelniku, hlasim, sem vdovec, soup sem ji k éru a štrnac dni pohoda. Neni nad domaci klidek..
|
|
po Úno 19, 2007 10:19 pm |
|
|
Anonymní
|
|
|
|
|
|
|
Jardo, mám katalog s oblečením, a tam je toho spousta....
Cokoliv přinesu, na to mi potisknou logo klubu...
Je to jen otázka peněz, kolik chceme, nebo můžeme do toho vložit.
Nebo to můžem udělat úplně jinak, já vám pošlu všem katalog oblečení, vy si vyberete, a potisknem to na zakázku, kus od kusu, všechno v rámci jedné zakázky.
Vyjde to nejlevněji.
Švýcarů je přes 400, takže se tam toho hodně prodá, hodně vyberou, maj toho hodně na skladě..... |
Tak nacelniku, hlasim, sem vdovec, soup sem ji k éru a štrnac dni pohoda. Neni nad domaci klidek.. |
Jardo, přeju Ti to, užij si klídek a pohodu. Už ten pocit taky znám, asi je to věkem....
|
|
po Úno 19, 2007 10:36 pm |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
|
|
|