Autor |
Zpráva |
tomaskrtek
zobák
|
|
|
út Čer 05, 2007 8:59 pm |
|
|
LK7R
Anonymní
|
|
|
Slusny brzdy desticky RED STUFF jsou stejne / lepsi jak Ferodo DS2500. Z UK vyjdou levneji nez v CZ ... mozna ze uz se to ale zmenilo.
|
|
st Čer 06, 2007 12:36 am |
|
|
cimboss
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
|
Prosím o radu. Na americe jsou brzdy opravdu naprd. Znáte někoho, kdo by objednal a namontoval na předek jiné a současné přední dal na zadek? Jestli to ovšem jde, neměřil jsem rozteče šroubů. Nejlépe z moravy.
|
|
so Čer 09, 2007 6:52 pm |
|
|
Drag
Prezident N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
|
|
Prosím o radu. Na americe jsou brzdy opravdu naprd. Znáte někoho, kdo by objednal a namontoval na předek jiné a současné přední dal na zadek? Jestli to ovšem jde, neměřil jsem rozteče šroubů. Nejlépe z moravy. |
S roztečema problém není, ale zadní kotouče mají jiný průměr, takže ty z předku tam bez úprav nedáš.
A po našich bolestných zkušenostech s brzdama bych doporučoval kity určené speciálně pro Z, s TUW......, v ideálním případě včetně brzdičů.
Diskuze ohledně brzd už tu byla - zapátrej ve foru cca 3 měsíce zpět.
|
|
ne Čer 10, 2007 9:23 am |
|
|
cimboss
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
|
No jo, ale nikde jsem nenašel, kdo to je schopen udělat.
|
|
čt Čer 14, 2007 9:45 pm |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
|
|
|