Autor |
Zpráva |
cimboss
Anonymní
|
Zetko v bazaru v Olomouci |
|
V bazaru Samson v Olomouci stálo zetko, nevíte někdo co je to zač?
|
|
pá Kvě 18, 2007 5:54 am |
|
|
tomaskrtek
zobák
|
|
|
|
V tom baziši maj vždycky nějaký, jsou to ameriky ale v celkem pěkným stavu, s málo kilákama a za dobrý peníze... Ale ameriky jsou jeden velkej problém, počínaje brzdama....
|
|
pá Kvě 18, 2007 11:59 am |
|
|
cimboss
Anonymní
|
|
|
já jsem to jedno koupil. Škrká trojka a hučí lehce kardan. Neznám zetka, co to obnáší? A prosím tě, specifikuj blíž svoji odpověď. Jaký velký problém s amerikama?
|
|
pá Kvě 18, 2007 6:32 pm |
|
|
Drag
Prezident N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
Ameriky mají nižší hmotnost, tzn. jedou rychleji, tedy aspoň co se týče akcelerace. Ale sranda končí v momentě kdy chceš na okruh. V Mostě za půl hodiny zvadnou i Bremba a do ameriky šly jiné brzdy, méně dimenzované - nebudeš po dvaceti minutách brzdit. Výměna Bremba za např. Galfery obnáší cca 28000 vč. montáže. Jenže u amerik musíš měnit i brzdiče a hadice - jdeš k částce lehce pod 100tis.
Další věcí je chlazení motoru, v americe jsou tři teplotní pásma, ale žádné není v rozsahu střední evropy - mínus 25 až plus 35 - to je rozdíl šedesát.....
Další problém je v elektroinstalaci a elektronice, není to kompatibilní s díly v evropě - pokud se něco podělá, blbě se schání díly....
A spousta dalších drobností......
|
|
pá Kvě 18, 2007 6:55 pm |
|
|
cimboss
Anonymní
|
|
|
Hm, že bych koupil schmejd?
|
|
pá Kvě 18, 2007 10:20 pm |
|
|
Anonymní
|
|
|
|
|
Hm, že bych koupil schmejd? |
Ne, šmejd ne...
Ale vzhledem k zákonům v USA se tam prostě dělali jiné verze.....
Ale když nebudeš jezdit okruhy, nenabouráš to, a po pár letech to prodáš (než se to začne sypat) - tak budeš spokojený...
Já myslím, že tu zábavu z jízdy ti to dopřeje v USA verzi pořádnou....
|
|
so Kvě 19, 2007 8:37 am |
|
|
cimboss
Anonymní
|
|
|
To máš pravdu!!!Včera jsem na dálnici řval rozkoší!!A na okruh nejdu.
|
|
so Kvě 19, 2007 8:50 am |
|
|
Santy
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
|
|
Neboj smejd to urcite neni, je fakt ze jsou tam horsi brzdy ale to se da napravit, jinak kamarad ho ma taky a jezdi bez problemu a je rychlejsi nez evropske verze a i s dilama to neni tak spatne zatim nebyl problem. Jo a kardan je trosku hlucnejsi obcas je slyset ele i to je celkem v norme.
Sportu zdar
|
|
ne Kvě 20, 2007 12:24 am |
|
|
tomaskrtek
zobák
|
|
|
|
|
|
A máš tam vůbec xenony???
|
|
ne Kvě 20, 2007 2:09 pm |
|
|
cimboss
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
|
Jasně. Výroba 2004, najeto 20 000 mil.
|
|
ne Kvě 20, 2007 3:12 pm |
|
|
Kojak
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
Nazdar Cimboši, tvé auto je v pohodě, když to má klima, tak pásma neřeš. Na tvé brzdiče se určitě najdou účinnější desky a kotouče, aby jsi byl spokojen. Co se týká škrtání trojky i za teplé skřínš, je to synchron a časem bude problém, Mám třetí převodovku v garanci, první rachtala jedníčka a předloha, u druhé pískaly rychlosti, na třetí při studené skřini škrtá synchron u pětky, tak prostě než se to prohřeje pětku neřadím. Pískání u kardanu je jasně diferák, nejvíce je to slyšet při rychlosti 130-140.Řešit to budu garanci, zuby na hrušce slábnou a už mi přapadem jde olej z dif ven, jak se to více ohřívá. Takže Zje milé auto, ale kvality nevalné
_________________ Máme rádi modré ptáky. Jsme "Jedničky".... |
|
ne Kvě 20, 2007 8:12 pm |
|
|
tomaskrtek
zobák
|
|
|
|
Teda Kojaku, to mi děláš naschvál... Hanět Zetko zrovna v situaci kdy se mi po něm tak stejská že jsem našel pěkný lehce bouraný kabrio a velmi vážně zvažuji jeho koupi Nějak se mi dostalo pod kůži, nebo že by to bylo kvůli Tobě a Dragovi??? Doufám že kabrouše do klubu berete
|
|
po Kvě 21, 2007 7:28 am |
|
|
Santy
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
|
|
Teda Kojaku, to mi děláš naschvál... Hanět Zetko zrovna v situaci kdy se mi po něm tak stejská že jsem našel pěkný lehce bouraný kabrio a velmi vážně zvažuji jeho koupi Nějak se mi dostalo pod kůži, nebo že by to bylo kvůli Tobě a Dragovi??? Doufám že kabrouše do klubu berete |
Clovece vypada pekne zdase, ze je to jen do mekeho, ze to neni nejak moc bourane Tak to ti schvaluji
|
|
po Kvě 21, 2007 10:00 am |
|
|
tomaskrtek
zobák
|
|
|
|
ale jo, není to žádná hrůza, jestli doženu všechny díly za dobrej peníz tak hup do něj, už mám skoro všechno
|
|
po Kvě 21, 2007 10:17 am |
|
|
Kojak
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
|
|
Teda Kojaku, to mi děláš naschvál... Hanět Zetko zrovna v situaci kdy se mi po něm tak stejská že jsem našel pěkný lehce bouraný kabrio a velmi vážně zvažuji jeho koupi Nějak se mi dostalo pod kůži, nebo že by to bylo kvůli Tobě a Dragovi??? Doufám že kabrouše do klubu berete |
Určitě kuli mě, šup ať je doma pod plachtou. Doma mám pytel náhrd. dílu, zbytek má náčelnik Dlouhej chlup. Dej ho pani Krtkový, ať má radost. Ne,že se v tom budeš masírovat, když tak se mnou, synu.
_________________ Máme rádi modré ptáky. Jsme "Jedničky".... |
|
po Kvě 21, 2007 1:00 pm |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
|
|
|