Autor |
Zpráva |
cimboss
Člen N.O.C. - 350Z
|
prosba k členům N.O.C. |
|
Zetko jsem koupil před 4 dny, a zatím tápu kde co je. Mohl by mi někdo z vás pomoci a poslat mi manuál, nemám, potřebuji překontrolovat oleje, nevím co mi bliká na pal. počítači ani neumím nic nastavit. Proč přicházet na něco co už je někde popsáno.
|
|
ne Kvě 20, 2007 9:42 am |
|
|
Drag
Prezident N.O.C. - 350Z
|
|
Re: prosba k členům N.O.C. |
|
|
|
Zetko jsem koupil před 4 dny, a zatím tápu kde co je. Mohl by mi někdo z vás pomoci a poslat mi manuál, nemám, potřebuji překontrolovat oleje, nevím co mi bliká na pal. počítači ani neumím nic nastavit. Proč přicházet na něco co už je někde popsáno. |
Manuál Ti nepošlu, poněvadž Tě neznám, ale pokud si přijedeš do Prahy, můžeme se sejít a půjčím Ti ho na kopírku.......
|
|
ne Kvě 20, 2007 3:22 pm |
|
|
Kojak
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
|
Zetko jsem koupil před 4 dny, a zatím tápu kde co je. Mohl by mi někdo z vás pomoci a poslat mi manuál, nemám, potřebuji překontrolovat oleje, nevím co mi bliká na pal. počítači ani neumím nic nastavit. Proč přicházet na něco co už je někde popsáno. |
V servisu, čí prodejně jistě český manuál koupíš.
_________________ Máme rádi modré ptáky. Jsme "Jedničky".... |
|
ne Kvě 20, 2007 7:29 pm |
|
|
tomaskrtek
zobák
|
|
|
|
|
jestli jsi z okolí Olomouce tak se stav za mnou v Prostějově, rád poradím, sice Zetko nemáme-už a ještě-ale rok a půl jsme v něm drandili a máme ho v malíčku
|
|
po Kvě 21, 2007 7:31 am |
|
|
pipni
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
|
po Kvě 21, 2007 11:02 pm |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
|
|
|