Autor |
Zpráva |
Drag
Prezident N.O.C. - 350Z
|
|
SOUTĚŽ |
|
Napadlo mě vyhlásit soutěž. Každý, kdo pošle na mail: predseda.350Z@seznam.cz ,zajímavé fotky Zetek v solidním rozlišení a velikosti (min. cca 500 kb), bude zařazen do slosování o originální samolepku Gumball 3000.
Toto ještě není vyhlášení soutěže, ale příprava na to. Čekám Vaše připomínky a podněty........
|
|
so Kvě 12, 2007 7:19 pm |
|
|
mobileus
Člen FanClubu 350Z
Založen: 14.1.2007 Příspěvky: 607 Bydliště: Prague, to je město moje |
|
Re: SOUTĚŽ |
|
|
|
Napadlo mě vyhlásit soutěž. Každý, kdo pošle na mail: predseda.350Z@seznam.cz ,zajímavé fotky Zetek v solidním rozlišení a velikosti (min. cca 500 kb), bude zařazen do slosování o originální samolepku Gumball 3000.
Toto ještě není vyhlášení soutěže, ale příprava na to. Čekám Vaše připomínky a podněty........ |
tak to dík pač všechny hezký fotky zetek sem dal sem nebo ti je pred pul rokem poslal do galerky
_________________ NISSAN FOREVER |
|
so Kvě 12, 2007 7:21 pm |
|
|
Kojak
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
Tu nálepku mi můžeš rovnou poslat, když tam dáš fotku mýho Z. Je nejlepčí, nejhezčí a nejzajímavější. A co soutěž BUM BALL 2007. Tu můžem vodjet v rámci členstva ZC a FC.
_________________ Máme rádi modré ptáky. Jsme "Jedničky".... |
|
so Kvě 12, 2007 7:43 pm |
|
|
viktůrek
Jeho Veličenstvo
|
|
|
|
|
Tu nálepku mi můžeš rovnou poslat, když tam dáš fotku mýho Z. Je nejlepčí, nejhezčí a nejzajímavější. A co soutěž BUM BALL 2007. Tu můžem vodjet v rámci členstva ZC a FC. |
ty voe jardo to nemělo chybu..
_________________ 5 z 12ti ptakopysků leknou kvůli nedostatku informací od svých rodičů.. Chraňte se!!!! Pepinos |
|
so Kvě 12, 2007 9:09 pm |
|
|
viktůrek
Jeho Veličenstvo
|
:-))) |
|
hele..dragu..už sem ti jednu hoodně zajímavou poslal:-)
_________________ 5 z 12ti ptakopysků leknou kvůli nedostatku informací od svých rodičů.. Chraňte se!!!! Pepinos |
|
so Kvě 12, 2007 9:27 pm |
|
|
bordel
vojín
|
|
|
|
|
Toto ještě není vyhlášení soutěže, ale příprava na to. Čekám Vaše připomínky a podněty........ |
Predpokladam, ze soutezici musi byt autorem fotky
_________________ www.photohorizon.net <<fotky z různých akcí
1.6 SOHC VTEC - žádný Zetko |
|
ne Kvě 13, 2007 4:22 pm |
|
|
Anonymní
|
|
|
|
|
|
Predpokladam, ze soutezici musi byt autorem fotky |
Nemusí , když to někde šlohne a nebudeme vědět, kde, tak je to jeho problém....
|
|
ne Kvě 13, 2007 5:14 pm |
|
|
mobileus
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
|
|
|
|
|
Nemusí , když to někde šlohne a nebudeme vědět, kde, tak je to jeho problém.... |
a kdy začne soutěž???? mam par peknejch fotek, treba i americkyho dvojníka kojakova zetka az na kola skoro k nerozeznání.
|
ne Kvě 13, 2007 6:17 pm |
|
|
Anonymní
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nemusí , když to někde šlohne a nebudeme vědět, kde, tak je to jeho problém.... |
a kdy začne soutěž???? mam par peknejch fotek, treba i americkyho dvojníka kojakova zetka az na kola skoro k nerozeznání. |
kdy to vypukne????
|
|
po Kvě 14, 2007 4:43 pm |
|
|
komar
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
Kojak: vynikajici hlaska, vazne si me pobavil )) bych vas natrel
|
|
st Kvě 16, 2007 9:09 am |
|
|
tomaskrtek
zobák
|
|
|
|
tak tady máš pár fotek...
|
|
ne Kvě 20, 2007 4:14 pm |
|
|
mobileus
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
|
|
tak tady máš pár fotek... |
koukam tome ze si mel rad v mládí LEGO
a to stříbrný doufam neni nikoho s klubu
|
ne Kvě 20, 2007 4:20 pm |
|
|
tomaskrtek
zobák
|
|
|
|
nee, to byla předváděčka, a ty kekéni z Nissanu to sešrotovali..p.s. LEGO mám rád do teď
|
|
ne Kvě 20, 2007 5:03 pm |
|
|
mobileus
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
|
|
nee, to byla předváděčka, a ty kekéni z Nissanu to sešrotovali..p.s. LEGO mám rád do teď |
LEGO je super
to se teda předvedli ty předvádeči na předváděčce mi to radsi mohli dat ja bych jim taky neco predvedd
A konečne by se už drag mohl vyjádřit k soutěži co??? my se tu snažíme as obrazkama a jeste ani neřek jestli soutěž bude nebo nebude a kdy bude a tak.
Omlouvam se všem nechci nahradit vikturka jenom zitra maturuju tak mi trosku hrabe
|
ne Kvě 20, 2007 5:45 pm |
|
|
viktůrek
Jeho Veličenstvo
|
.. |
|
hele dragu už si dostal na mail mojí krásnou fotku?
řekl si že to má být zajímavá fotka zetka.. a myslim že takovýhle zetko jsi ještě neviděl..
|
ne Kvě 20, 2007 5:48 pm |
|
|
|