Autor |
Zpráva |
Sabajka
Člen FanClubu 350Z
|
|
Novinky od všech :-) |
|
Ahojíky lidi - tak je sobota 18. května 2007 - krásné počasí - někoho čeká praxe (Sabajka), někdo se učí na maturitu (Mobileus), někdo se s usměvem léčí doma - že Viktůrku, někdo se plácá ve vyhřívaném bazénku (Kojak) a někdo pracuje, až se z něho kouří (Drag) . Čekám od vás, milí-zlatí, nějaké novinky, neboť to tady vázne Tak mi povězte, na co se chystáte a co budete podnikat nejbližší dni a jak se vůbec máte..mějte se a smějte se Vaše S"č"abajka
_________________ IN OMNIA PARATUS |
|
so Kvě 19, 2007 4:54 pm |
|
|
mobileus
Člen FanClubu 350Z
Založen: 14.1.2007 Příspěvky: 607 Bydliště: Prague, to je město moje |
|
Re: Novinky od všech :-) |
|
|
|
Ahojíky lidi - tak je sobota 18. května 2007 - krásné počasí - někoho čeká praxe (Sabajka), někdo se učí na maturitu (Mobileus), někdo se s usměvem léčí doma - že Viktůrku, někdo se plácá ve vyhřívaném bazénku (Kojak) a někdo pracuje, až se z něho kouří (Drag) . Čekám od vás, milí-zlatí, nějaké novinky, neboť to tady vázne Tak mi povězte, na co se chystáte a co budete podnikat nejbližší dni a jak se vůbec máte..mějte se a smějte se Vaše S"č"abajka |
no vidis ze uz tu čabajku umíš používat
hele ja sem docela ve spechu umim pulku jednoho predmetu ze 4, plany na pristi tyden???? pondeli maturita, utery nebo streda asi zajedu k vikturkovi, streda budu drzet palce, čtvrtek mejt auto a v patek si du pro maturitní vysvědčení a hurá na sraz. A na všechny co tam dorazej se moooooooooc těšim. Tak zatim du se zas učit
_________________ NISSAN FOREVER |
|
so Kvě 19, 2007 7:14 pm |
|
|
viktůrek
Jeho Veličenstvo
|
... |
|
čus lidi.. sem tu jen na skok..
je mi průměrně takže žádný novinky nemám..
jinak mobi...jeis tu maturu neuděláš tak tě kopnu do prdele..
no.. mám hlad..tak si jdu dát svůj skvělý dietní kokteil...
zatim čus lidi
_________________ 5 z 12ti ptakopysků leknou kvůli nedostatku informací od svých rodičů.. Chraňte se!!!! Pepinos |
|
ne Kvě 20, 2007 11:56 am |
|
|
mobileus
Člen FanClubu 350Z
Založen: 14.1.2007 Příspěvky: 607 Bydliště: Prague, to je město moje |
|
Re: ... |
|
|
|
čus lidi.. sem tu jen na skok..
je mi průměrně takže žádný novinky nemám..
jinak mobi...jeis tu maturu neuděláš tak tě kopnu do prdele..
no.. mám hlad..tak si jdu dát svůj skvělý dietní kokteil...
zatim čus lidi |
doufam že nemáš glády, pač by to docela bolelo
_________________ NISSAN FOREVER |
|
ne Kvě 20, 2007 12:15 pm |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Můžete k příspěvkům připojovat soubory Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
|
|
|