Autor |
Zpráva |
Kojak
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
Re: Odstraneni omezovace rychlosti 260kmh |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jsem tu u jednoho prispevku cetl, ze jel 280kmh. Nabizi nejak firma u nas odstraneni tohoto omezovace? Jak je to pak se zarukou? |
Já to vytáhl na 297 km/h na dig. ukazateli, na budíku to skončilo na 280,
jel jsemna nové dálnici Brno - Znojmo, byla bez kamionů.
A do omezovače jsem nešahal, jen jsem se postupně, zlehka rozjížděl...
On omezovač spíná podle otáček, ne podle rychlosti, takže když nedáš plyn k podlaze, tak se otáčky zvedají celkem pomalu.
Trojka mi jede do 165 a čtyřka přes 200
Jinak co se týče záruky, šáhneš do elektroniky a motoru a konec. Protože Nissan žádný takový zásah neschválí, a rád se záruce vyhne.
Jako každá fabrika.....
Kojak taky jezdí hodně rychle, ale at to napíše sám, abych ho nepráskl |
Vis, ze jsem opatrny se chlubit, bohuzel jsou odchylky tachometru od skutecnosti primo umerne zvysujici se rychlosti. Kdysy jsem cetl nejake tabulky, nejlepe pri mereni odchylek dopadl Jag a nemec. luxusni auta, a to bylo pri 250km na tachom, tak pres GPS az 8 km mene. Ostatni vozy vcetne Japan hruza. Vim, ze tvuj motor, tedy ten povodni byl super a taky ze zkusenosti vim, ze dva nebo deset stejnych motoru maji ruzne vykony. S tim, se setkal asi kazdy. Je to asi o presnosti jednotlivych dilu, nebo serii dilu, sestaveni motoru atd, byt to sekaji masiny. No u cipovani, samozrejme dava zaruku cipujici firma, s jednou uz makem 6 let. V Nissanu poznaji prd, tak neni co resit. Aby to udelalo tvych 10%,. muselp se upravt sani, tedy alespon lepsi svody, fitr a taky to snadneji vyplachnout, tedy ladaky s resonatory, Mam s tim zkusenost z Jaga XK 8, udelali jsme zavodni svody na motor 4,2 V8, ladene vyfuky Supersprint, vyhodili jsme katal., a obrovsky sport. filtr. Jo a samo, ze se poladila jednotka. a vysledek ? puvodni vykon 300 ps, novy 315 ps, bylo to znat spis na kroutaku, byla tam lepsi krivka kroutaku, o 1000 ot nize. A votom to je. Bylo to mereno u Opel Srba 2x a pokazde to vyslo jinak. Takze mereni na brzdach take neni moc presne. A to nejvic vykonu udelaly ty svody a odstr.kat. Najdi si fi. DigiTech, maji tam tabulky na cipy a power boxy, proste u neprepl. je vysledek nevyrazny. |
Svody..o tech zrovna premyslim take,myslis tyto? http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Nissan-350z-Infiniti-G35-Down-Downpipe-Y-Pipe-Header_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ33633QQihZ014QQitemZ330086786809QQrdZ1
To je ono a i s parohama, cena kulantni, me ty zakazkove staly 70t, motor 2x ven, nevesel se tam,pytel problemu,tyto urcite pasujou.
a jeste filtr...
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/NISMO-NISSAN-350Z-FAIRLADY-Z-R-TUNE-COLD-AIR-INTAKE-KIT_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ38634QQihZ001QQitemZ110091860321QQrdZ1 |
a jeste jeden kousek...
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/INJEN-COLD-AIR-INTAKE-CAI-03-06-Nissan-350Z-SP1986-Z33_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ38634QQihZ006QQitemZ160082865376QQrdZ1 |
|
|
pá Úno 16, 2007 12:01 am |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
|
|
|