Autor |
Zpráva |
mobileus
Člen FanClubu 350Z
Založen: 14.1.2007 Příspěvky: 607 Bydliště: Prague, to je město moje |
|
Re: :-(((( |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AHOJ LIDI..
tak se tu vyskytl malý problém..
kdo jste byl v mimoni víte že mi bylo hodně špatně aže sem podcenil jízdu v kabrioletu v noci.. takže mám ted horečkua nikam nejdu..
omlouvam se hlavně mobimu , lindě a haničce... chtěl sem vás vidět ale sem vůl no.. tak příště..
ahoj
Viktůrek II. Z boží vůle marod |
hele jakej vůl, seš nemocnej sakra, mno newadí já se na pilotování dodávky jaksi nabídnout nemužu take nevím co dál ale proboha vubec si nic nevyčítej... |
lindo a ty jedes?????? jestli mam s tebou pocitat s mistem v aute??? |
práve to jeste řešííím zítra dám vedet stačí to? |
stačí
_________________ NISSAN FOREVER |
|
po Kvě 07, 2007 7:39 am |
|
|
viktůrek
Jeho Veličenstvo
|
:-(( |
|
lidičky..vypadá to celkem špatně i se sokolovem..mám pořád 38-40horečky a mám ještě jeden hodně velkej zdrav. problem.. jedu do nemocnice.. uvidim co mi řeknou.. jinak pokud máte kdokoli fotky z mimoně pošlete je na pavel@maxipervers.cz ... díky moc.. nák se vám za to odvděčim.. ale moc moc prosím.. máte to u mě..
ahoj a držte mi palce..
_________________ 5 z 12ti ptakopysků leknou kvůli nedostatku informací od svých rodičů.. Chraňte se!!!! Pepinos |
|
po Kvě 07, 2007 11:57 am |
|
|
Hanička
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
jejjeda chudáček náš Viktůrek doufám, že to nebude nic špatnýho, hlavně se z toho dostaň!!!:-*Budu držet palečky a je mi líto, že jsi nemocnej:o(:-*
|
|
po Kvě 07, 2007 1:48 pm |
|
|
Drag
Prezident N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
Za fan club se účastní Mobi, kameraman Bordel, a ještě jeden pomocník.
Je připraven doprovodný klubový vůz - Ford Transit - který zapůjčil náš člen Ondra - díky!!!
Odjezd doprovodného vozuje po půl osmé z Budějárny.
Vezu na Most i klubové předměty....
Bude několik videí, moře fotek, takže i ti lenivci, kteří se neúčastní, nic nepropásnou.
Ale stydte se, všichni mají moře keců ( Viktor má omluvenku, nechceme aby natáhl brka), a účast slabá.....
|
|
po Kvě 07, 2007 7:19 pm |
|
|
Sabajka
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
|
|
|
Je připraven doprovodný klubový vůz - Ford Transit - který zapůjčil náš člen Ondra - díky!!!
Bude několik videí, moře fotek, takže i ti lenivci, kteří se neúčastní, nic nepropásnou.
Ale stydte se, všichni mají moře keců ( Viktor má omluvenku, nechceme aby natáhl brka), a účast slabá..... |
A já jako omluvenku nemám, či co???
_________________ IN OMNIA PARATUS |
|
po Kvě 07, 2007 8:33 pm |
|
|
linda350z
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
hele přeju vám at si okruh co nejvííc užijete....je mi to tak desne moc líto že nemužu...
|
|
po Kvě 07, 2007 8:43 pm |
|
|
mobileus
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
|
|
|
|
Ale stydte se, všichni mají moře keců ( Viktor má omluvenku, nechceme aby natáhl brka), a účast slabá..... |
A já jako omluvenku nemám, či co??? |
ty???? ty si na černý listině nedoraziču na srazy
|
po Kvě 07, 2007 11:15 pm |
|
|
mobileus
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
takze musim rict ze Most byl fakt super, Zetek tam bylo dosti, a našlo se tam i mnoho jiných pěkných aut počínaje Ferrari a konče Buggati Veyron.
Až na příhodu s výměnou kol dopadlo vše dobře. A když mě svezl drag na okruhu Zetkem tak to byla třešínka na dortu
|
út Kvě 08, 2007 6:31 pm |
|
|
Kojak
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
|
|
takze musim rict ze Most byl fakt super, Zetek tam bylo dosti, a našlo se tam i mnoho jiných pěkných aut počínaje Ferrari a konče Buggati Veyron.
Až na příhodu s výměnou kol dopadlo vše dobře. A když mě svezl drag na okruhu Zetkem tak to byla třešínka na dortu |
Kurňa, furt nevím, kdo byl nejrychlejší. Typuju pořádí TOM, Milan, tem co neznam se vomlouvám. Tak honeem piš.
_________________ Máme rádi modré ptáky. Jsme "Jedničky".... |
|
út Kvě 08, 2007 7:19 pm |
|
|
mobileus
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
|
|
|
|
Až na příhodu s výměnou kol dopadlo vše dobře. A když mě svezl drag na okruhu Zetkem tak to byla třešínka na dortu |
Kurňa, furt nevím, kdo byl nejrychlejší. Typuju pořádí TOM, Milan, tem co neznam se vomlouvám. Tak honeem piš. |
tom tam nebyl, a zapomnel si na draga
a poradi sem da urcite drag az mu to poslou na mejla
|
út Kvě 08, 2007 7:28 pm |
|
|
Erik350Z
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
|
Zdravim,
fakt dobra akce. Okruh je mnohem zajimavejsi nez Brne...
Odecetl jsem casy z kamery, v druhe jizde jsem jel takhle:
2:15,0
2:14,5
2:15,3
2:31,7 (zmekly brzdy, zpomalil jsem)
2:45,2 (odpocinek pro brzdy)
2:13,9
2:12,5
a pak jsem skoncil, brzdy uz to nedavaly...
Tady je nejrychlejsi kolo, kamera byla ale dost nizko (mezi sedadlem a hlavovou operkou sedadla spolujezdce), takze trat je videt jenom obcas
Vysoka kvalita (27MB):
www.pterodon-download.com/erikovo/FastestLap2_12_5.wmv
Nizka kvalita (4MB):
www.pterodon-download.com/erikovo/FastestLap2_12_5lowres.wmv
|
|
út Kvě 08, 2007 9:40 pm |
|
|
mobileus
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
tak tady par fotos pro ty co nebyli
|
so Kvě 12, 2007 10:17 am |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Můžete k příspěvkům připojovat soubory Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
|
|
|