Autor |
Zpráva |
Sabajka
Člen FanClubu 350Z
|
|
Pro pobavení Z-clubu :-) |
|
Páteční cesta do jižních Čech mi přinesla tak trochu "malé" radosti - všichni říkáte, že jsem malá a k malé Sabince patří malé autíčko takže můj nový přírůstek do rodiny - no není to roztomiléééééé
_________________ IN OMNIA PARATUS |
|
st Kvě 09, 2007 4:31 pm |
|
|
viktůrek
Jeho Veličenstvo
|
|
|
tomuhle říkáš malý auto? To nalevo je moje první auto na lonský mimoni. A to černý je to jak to mělo vypadat. Navrhoval sem to sám a kdybych nebyl debil a nenaboural tak je to možná už z polovičky pěkný tak jak je to tady....
_________________ 5 z 12ti ptakopysků leknou kvůli nedostatku informací od svých rodičů.. Chraňte se!!!! Pepinos |
|
st Kvě 09, 2007 4:50 pm |
|
|
Kojak
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
Re: Pro pobavení Z-clubu :-) |
|
|
|
Páteční cesta do jižních Čech mi přinesla tak trochu "malé" radosti - všichni říkáte, že jsem malá a k malé Sabince patří malé autíčko takže můj nový přírůstek do rodiny - no není to roztomiléééééé |
Sabinko blahopřeji, vy dva, opravdu nádhera, jen jsem v rozrušení nepoznal, co je ta bílá blecha zač.
_________________ Máme rádi modré ptáky. Jsme "Jedničky".... |
|
st Kvě 09, 2007 5:14 pm |
|
|
Sabajka
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
|
|
|
|
Páteční cesta do jižních Čech mi přinesla tak trochu "malé" radosti - všichni říkáte, že jsem malá a k malé Sabince patří malé autíčko takže můj nový přírůstek do rodiny - no není to roztomiléééééé |
Sabinko blahopřeji, vy dva, opravdu nádhera, jen jsem v rozrušení nepoznal, co je ta bílá blecha zač. |
Z toho si nic nedělej, já to nevím ani tak, natož v rozrušení
|
st Kvě 09, 2007 5:21 pm |
|
|
Kojak
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sabinko blahopřeji, vy dva, opravdu nádhera, jen jsem v rozrušení nepoznal, co je ta bílá blecha zač. |
Z toho si nic nedělej, já to nevím ani tak, natož v rozrušení |
Jejda, tak budeš napínat zase ty mě, dobře mi tak, hořím tohou vědět, co to je. Tvary Yaríska, ale je to ňáký mrńavý, sakryš a není to EYGO??? Nebo Aygo. Ale v každým případě tě má někdo moooc rád.
|
st Kvě 09, 2007 5:43 pm |
|
|
Sabajka
Člen FanClubu 350Z
|
|
Heh.. |
|
Počkej, ale já vážně netuším - co je to za autíko - kdybych to věděla ráda Ti to řeknu...a to auto samozřejmě není moje to, že patří do rodiny byl holý výmysl - ale tak malá Sabinka - malé autíko -ale já jsem na velké věci..my bychom se k sobě nehodili (s autem myšleno)
|
st Kvě 09, 2007 5:49 pm |
|
|
Kojak
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
Re: Heh.. |
|
|
|
Počkej, ale já vážně netuším - co je to za autíko - kdybych to věděla ráda Ti to řeknu...a to auto samozřejmě není moje to, že patří do rodiny byl holý výmysl - ale tak malá Sabinka - malé autíko -ale já jsem na velké věci..my bychom se k sobě nehodili (s autem myšleno) |
: i s autem, joo
|
st Kvě 09, 2007 5:56 pm |
|
|
Sabajka
Člen FanClubu 350Z
|
|
hih.. |
|
Jéžíš to je radši jedno..nebo se do toho zamotáme...
|
st Kvě 09, 2007 7:53 pm |
|
|
|