Autor |
Zpráva |
Kojak
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
Zánik Z klubu v Čechách? |
|
Tak, když skončila poslední VH v KV, tak jsem utrousil, že VH byla začátkem konce Z klubu a bohužel jsem se asi nemýlil. Drag, který je posledním rokem předsedou, už na to sere, vzláště po obecném zhodnocení finančního hospodaření.Nový nástupce není a nevěřím, že si to někdo veme na triko. Zabere toaž moc času. Doufám, že se udrží alespoň domena, abychom měli možnost se alespoň na něčem dohodnout. Zřejmě budu jeden z prvních, který klub opustí. Okruhy mě neberou, páč tam nehodlám ničit auto a jinak naplánováno není nic. Docházím mezi členy Mustang klubu a safra to je jiný kafe. I v zimě pořádají chlastačky, řeší auta, akce.... Mrzí mě, že náš klub je naprosto nefunkční. Byl bych moc rád, aby jste napsali svůj názor a návrhy. Tedy pokud ještě na tyto stránky někdo chodí.........
_________________ Máme rádi modré ptáky. Jsme "Jedničky".... |
|
st Úno 04, 2009 7:23 pm |
|
|
Ondra.
četař
|
|
|
si Zetkem nejezdím, ale chodím na forum kouknout každý den.. Umřelo to tady, škoda.. KOjaku, Dragu a další, které jsem poznal osobně > kdykoli napište, jsem pro každou chlastačku, motokáry, posezení..
PS: proč na sebe nikdo nechce vzít náčelníkování?
|
|
st Úno 04, 2009 11:12 pm |
|
|
centros
Člen N.O.C. - 350Z
|
Život klubu mi chybí |
|
Chodím sem taky skoro každý den a nikdo nic nepíše. Když jsem psal já, často ani k mým příspěvkům nikdo nic nenapsal, tak mne to přestalo bavit, pořád jen psát do prázdna. Třeba s Kojakem, Pípni, Zbyňkem a občas i někým jiným si cinknem a pokecáme, raději než psát do mrtvého fóra. Píše si nás tady dokola asi tak sedm, to si můžem rovnou zavolat. Je nás aktivních málo. Škoda. Předsedu bych dělat nechtěl, nemám na to čas a Dragovi to taky nezávidím, ať už to vede / nevede jakkoliv.
_________________ 2006 350Z, Nismo 9.5xR18, Toyo R-888 255/35R18, brzdy AP Racing, nerez hadice, kapalina RBF600, tlumiče HKS Hipermax III, podvozek Kinetix, Hotchkis, rám šasi GT Spec, MREV2 Plenum, Motordyne 5/16" Spacer, K&N, spojka a setrvák JWT, svíčky Denso Iridium |
|
čt Úno 05, 2009 10:46 pm |
|
|
Hannibal
Člen N.O.C. - 350Z
|
Re: Zánik Z klubu v Čechách? |
|
|
|
Tak, když skončila poslední VH v KV, tak jsem utrousil, že VH byla začátkem konce Z klubu a bohužel jsem se asi nemýlil. Drag, který je posledním rokem předsedou, už na to sere, vzláště po obecném zhodnocení finančního hospodaření.Nový nástupce není a nevěřím, že si to někdo veme na triko. Zabere toaž moc času. Doufám, že se udrží alespoň domena, abychom měli možnost se alespoň na něčem dohodnout. Zřejmě budu jeden z prvních, který klub opustí. Okruhy mě neberou, páč tam nehodlám ničit auto a jinak naplánováno není nic. Docházím mezi členy Mustang klubu a safra to je jiný kafe. I v zimě pořádají chlastačky, řeší auta, akce.... Mrzí mě, že náš klub je naprosto nefunkční. Byl bych moc rád, aby jste napsali svůj názor a návrhy. Tedy pokud ještě na tyto stránky někdo chodí......... |
Jojo umíráme . Bez akcí to jinak nebude.Neptejme se co může klub udělat pro nás ,ale co můžou členové udělat pro klub . Tak zkusme každý navrhnout nejakou akcičku. Motokáry jsou fain tak dejte někdo termín ( já ho nedám ,protože na můj nikdo nereagoval). Zamluvme si bowling a dejme klubový turnajek. Oblékněte si maskáče a pojdme se na paintbolu vzájemně pozabíjet . Nebo zajistím ubytování a vožerem si zetkéřsky huby
_________________ ante portas |
|
so Úno 07, 2009 9:23 pm |
|
|
Kojak
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
Re: Zánik Z klubu v Čechách? |
|
|
|
|
|
Tak, když skončila poslední VH v KV, tak jsem utrousil, že VH byla začátkem konce Z klubu a bohužel jsem se asi nemýlil. Drag, který je posledním rokem předsedou, už na to sere, vzláště po obecném zhodnocení finančního hospodaření.Nový nástupce není a nevěřím, že si to někdo veme na triko. Zabere toaž moc času. Doufám, že se udrží alespoň domena, abychom měli možnost se alespoň na něčem dohodnout. Zřejmě budu jeden z prvních, který klub opustí. Okruhy mě neberou, páč tam nehodlám ničit auto a jinak naplánováno není nic. Docházím mezi členy Mustang klubu a safra to je jiný kafe. I v zimě pořádají chlastačky, řeší auta, akce.... Mrzí mě, že náš klub je naprosto nefunkční. Byl bych moc rád, aby jste napsali svůj názor a návrhy. Tedy pokud ještě na tyto stránky někdo chodí......... |
Jojo umíráme . Bez akcí to jinak nebude.Neptejme se co může klub udělat pro nás ,ale co můžou členové udělat pro klub . Tak zkusme každý navrhnout nejakou akcičku. Motokáry jsou fain tak dejte někdo termín ( já ho nedám ,protože na můj nikdo nereagoval). Zamluvme si bowling a dejme klubový turnajek. Oblékněte si maskáče a pojdme se na paintbolu vzájemně pozabíjet . Nebo zajistím ubytování a vožerem si zetkéřsky huby |
Rád se účastním, ja zastvítí sluníčko a ohřeje se trochu asfalt, vyrazíme na silnici si zablbnout, už jsem nažhavenej. A vožíračka, dobrej nápad.
|
ne Úno 08, 2009 1:13 pm |
|
|
komar
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
No ac nevlastnim zetko a mam jen primeru od nissanku tak kdybych se mohl ucastnit vasich akci rad se pridam, sem sice jen clenem fan klubu ale budu moc rad kdyz budu mezi vas moci zavitat, ale jediny s kym sem v kontaktu je vlastne jarda kojak, protoze sem vas nemel moznost poznat, akorat chvilku vase mazliky ve Varech v dostihovym arealu kam sem navedl jardu kojaka kdyz sem tam letel ... a na forum takze lezu a jukam jen nevim co se kde deje protoze do fan nikdo nic nepise a zrejme po vikturkovi, mobileusovi a dalsich co jsou cleny fan klubu se slehla zem ... kde pa je treba ta kraska Linda? po te se mi take stejska mejte se chlapy, zima uz bude brzo pryc a pak se urcite vydame brazdit silnice spolecne
co se tyce veci okolo sem pro kazdou spatnost
|
|
ne Úno 22, 2009 10:55 pm |
|
|
centros
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
|
Taky už se těším na jakoukoli akci. Až bude hezky, chystám se uspořádat nějakou projížďku v okolí Berouna. Jsou tam moc fajn silničky. A mimochodem, kam nám zmizel předseda???
_________________ 2006 350Z, Nismo 9.5xR18, Toyo R-888 255/35R18, brzdy AP Racing, nerez hadice, kapalina RBF600, tlumiče HKS Hipermax III, podvozek Kinetix, Hotchkis, rám šasi GT Spec, MREV2 Plenum, Motordyne 5/16" Spacer, K&N, spojka a setrvák JWT, svíčky Denso Iridium |
|
po Úno 23, 2009 9:23 pm |
|
|
komar
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
|
|
Taky už se těším na jakoukoli akci. Až bude hezky, chystám se uspořádat nějakou projížďku v okolí Berouna. Jsou tam moc fajn silničky. A mimochodem, kam nám zmizel předseda??? |
to nikdo nevi, ja se rad pridam, zap cechy jsou velky sokolov u k.varu je malej a do berouna vcelku kousek ...
|
|
čt Úno 26, 2009 11:32 pm |
|
|
Kojak
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
|
|
|
|
Taky už se těším na jakoukoli akci. Až bude hezky, chystám se uspořádat nějakou projížďku v okolí Berouna. Jsou tam moc fajn silničky. A mimochodem, kam nám zmizel předseda??? |
to nikdo nevi, ja se rad pridam, zap cechy jsou velky sokolov u k.varu je malej a do berouna vcelku kousek ... |
S Dragem občas mluvím,když mi vezme telefon, jinakse neozve, teď se snad fláká v Egyptu s Mojdou, jinak prý má moc práce, o klubu vůbec nemluví, tak že s ním počítat nelze. Co řídičák, už máš aŽ se počasí umoudří, určitě se na projíždku sjedem
|
pá Úno 27, 2009 4:02 pm |
|
|
komar
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
|
|
|
|
|
|
to nikdo nevi, ja se rad pridam, zap cechy jsou velky sokolov u k.varu je malej a do berouna vcelku kousek ... |
S Dragem občas mluvím,když mi vezme telefon, jinakse neozve, teď se snad fláká v Egyptu s Mojdou, jinak prý má moc práce, o klubu vůbec nemluví, tak že s ním počítat nelze. Co řídičák, už máš aŽ se počasí umoudří, určitě se na projíždku sjedem |
No samozrejme, uz funguju od 10.unora, a co ty chlape doufam ze to zdravicko uz lepsi, a pripravuju ilegalku na 18.4.2009 tak treba kdyz se vam nekomu bude chtit objevit rad vas uvidim, VIP poukazy nejsou problem
|
|
ne Bře 08, 2009 7:27 am |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Můžete k příspěvkům připojovat soubory Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
|
|
|