Autor |
Zpráva |
cimboss
Člen N.O.C. - 350Z
|
sedadlo |
|
Kdybyste někdo potřeboval mám jedno sedadlo spolujezdce, evropská verze, airbag v pořádku, vypadá dobře.
|
|
út Lis 04, 2008 2:12 pm |
|
|
Kojak
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
Re: sedadlo |
|
|
|
Kdybyste někdo potřeboval mám jedno sedadlo spolujezdce, evropská verze, airbag v pořádku, vypadá dobře. |
Ježíš, co je zas todle? Co tam máš místo sedačky ? Klec na medvědy ?
_________________ Máme rádi modré ptáky. Jsme "Jedničky".... |
|
út Lis 04, 2008 7:06 pm |
|
|
cimboss
Člen N.O.C. - 350Z
|
Re: sedadlo |
|
|
|
|
|
Kdybyste někdo potřeboval mám jedno sedadlo spolujezdce, evropská verze, airbag v pořádku, vypadá dobře. |
Ježíš, co je zas todle? Co tam máš místo sedačky ? Klec na medvědy ? |
Prd, jak jsem zetko ťukl,všechny airbagy šly, tak místo airbagu do sedačky jsem koupil celou sedačku,ale člověk co mi to prodával nechtěl prodat jednu ale rovnou dvě, za super cenu, tak mi jedna zbyla. Kdo by chtěl do domácnosti za pár peněz je možno.
|
|
st Lis 05, 2008 8:19 am |
|
|
Kojak
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
Je mi to jasný, to byly jen srandičk y.Hlavně, že auto je ok, až budeš v Praze, nebo okolí, uděláme kafíčko.
_________________ Máme rádi modré ptáky. Jsme "Jedničky".... |
|
st Lis 05, 2008 5:36 pm |
|
|
centros
Člen N.O.C. - 350Z
|
Sedačka do obýváku |
|
Tak to by byla pecka, dát si do obýváku sedačku ze Zetka. Teda, to mě bere. Uvažuju si to dát do kanceláře na pracovní židli. Akorát nevím, na co mi tam bude ten airbag
_________________ 2006 350Z, Nismo 9.5xR18, Toyo R-888 255/35R18, brzdy AP Racing, nerez hadice, kapalina RBF600, tlumiče HKS Hipermax III, podvozek Kinetix, Hotchkis, rám šasi GT Spec, MREV2 Plenum, Motordyne 5/16" Spacer, K&N, spojka a setrvák JWT, svíčky Denso Iridium |
|
st Lis 19, 2008 2:27 pm |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Můžete k příspěvkům připojovat soubory Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
|
|
|