Autor |
Zpráva |
Lusta
zobák
|
|
Problém při hrabání |
|
Zdravím lidi. Mám 350z a když dám na jedničku na rovince hrábě, tak se mi hrozně rozeskáče zadek, jako bych lítal po hrbolech a hrozně mi začne skákat i radička. Na dvojku jsem to nezkoušel, ale asi to bude to samé. Nevíte čím by to mohlo být? Ještě jsem s tím nebyl v servisu a dost mě to děsí, přotože mi to začalo dělat až poslední dobou, tak jestli se mi někde neutrhl nějakej silentblok.
|
|
so Zář 27, 2008 3:44 pm |
|
|
Zdenda
vojín
|
|
|
Nefunguje nejak hure protiprokluz? Nebo to dela i s vypnutym ESP?
Ja kdyz vypnu ESP, tak se zadek klouze jak po masle i na suchym asfaltu
|
|
čt Říj 02, 2008 8:35 pm |
|
|
Mario
vojín
Založen: 5.11.2007 Příspěvky: 30 Bydliště: Uherské Hradiště |
|
Re: Problém při hrabání |
|
|
|
Zdravím lidi. Mám 350z a když dám na jedničku na rovince hrábě, tak se mi hrozně rozeskáče zadek, jako bych lítal po hrbolech a hrozně mi začne skákat i radička. Na dvojku jsem to nezkoušel, ale asi to bude to samé. Nevíte čím by to mohlo být? Ještě jsem s tím nebyl v servisu a dost mě to děsí, přotože mi to začalo dělat až poslední dobou, tak jestli se mi někde neutrhl nějakej silentblok. |
Cau, dosla me kapalina v osřikovačích, nevíte nekdo proboha co mam delat?!?! jsem z toho úplně vedle...
_________________ 350Z, vortech, hks, ... |
|
pá Říj 03, 2008 11:49 am |
|
|
Lusta
zobák
|
|
|
|
|
|
Nefunguje nejak hure protiprokluz? Nebo to dela i s vypnutym ESP?
Ja kdyz vypnu ESP, tak se zadek klouze jak po masle i na suchym asfaltu |
to mě dřív taky, ale ted mi to vždycky hrozně rozeskáče... dělám to samozřejmě jen s vypnutým esp. začne se u toho hrozně klepat i řadička a zadní kola jako by poskakovali na silnici
|
|
pá Říj 03, 2008 3:17 pm |
|
|
Lusta
zobák
|
|
|
|
|
|
|
Zdravím lidi. Mám 350z a když dám na jedničku na rovince hrábě, tak se mi hrozně rozeskáče zadek, jako bych lítal po hrbolech a hrozně mi začne skákat i radička. Na dvojku jsem to nezkoušel, ale asi to bude to samé. Nevíte čím by to mohlo být? Ještě jsem s tím nebyl v servisu a dost mě to děsí, přotože mi to začalo dělat až poslední dobou, tak jestli se mi někde neutrhl nějakej silentblok. |
Cau, dosla me kapalina v osřikovačích, nevíte nekdo proboha co mam delat?!?! jsem z toho úplně vedle... |
To snad nemyslíš vážně ne?
|
|
pá Říj 03, 2008 3:18 pm |
|
|
Kojak
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cau, dosla me kapalina v osřikovačích, nevíte nekdo proboha co mam delat?!?! jsem z toho úplně vedle... |
To snad nemyslíš vážně ne? |
To víž ne, snaží se ti asi říc, že je vše ok. Když vypneš esp, tak buď gumuješ, nebo ti to poskakuje, jsou tam faktory teplota gum, silnice, druh pneu a druh povrchu silnice.To že ti poskakuje řadička, no ona se pohybuje i když se rozjíždíš s esp, je to v uložení motoru a převodovky, není to ideál. Poslední dobou se ochladilo a teplota má velká vliv, Ještě jsem neslyšel o utrženém sil., uložení agregátu, Uber plyn
_________________ Máme rádi modré ptáky. Jsme "Jedničky".... |
|
pá Říj 03, 2008 3:51 pm |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
|
|
|