Autor |
Zpráva |
Zdenda
vojín
|
|
|
Už ze starších příspěvků jsem si říkal, že pokud by člověku šlo čistě jen o výkon, tak že je lepší jít do něčeho jiného, jak píšeš "fabrickýho". Každopádně mi zatím výkon Zetka stačí, takže se budu snažit podobné myšlenky co nejvíce vyhánět z hlavy
|
|
ne Črc 06, 2008 9:46 pm |
|
|
centros
Člen N.O.C. - 350Z
|
Kojak prospal sezónu |
|
Kojaku, kdy budeš konečně mít hotové auto? Za chvíli bude sníh a těch tvých 600 koní si ani neuprdne.
_________________ 2006 350Z, Nismo 9.5xR18, Toyo R-888 255/35R18, brzdy AP Racing, nerez hadice, kapalina RBF600, tlumiče HKS Hipermax III, podvozek Kinetix, Hotchkis, rám šasi GT Spec, MREV2 Plenum, Motordyne 5/16" Spacer, K&N, spojka a setrvák JWT, svíčky Denso Iridium |
|
st Črc 23, 2008 6:48 am |
|
|
Kojak
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
Re: Kojak prospal sezónu |
|
|
|
Kojaku, kdy budeš konečně mít hotové auto? Za chvíli bude sníh a těch tvých 600 koní si ani neuprdne. |
no máš recht, kapánek se to protahuje, teď momentálně jsou kola v Budějicích na přeleštění, ale protože to jsou trojdílná OZ, tak nejdřív do Lexani rozebrat, on jedinej má klíč na titan šrouby, prostě si tak zajištuje servis.....Tak už jsem dávno přestal spěchat Čalounění hotové, už to jenom zkompletovat , teda jestli se nám tam vejde motor, trošku nabyl na vějšce-víko saní je trošku bachratější, takasi pustit motor níž na silentbl. z nového typu Z atd Proto jsem si koupil ještě vettu, abych měl čím šmejdit
_________________ Máme rádi modré ptáky. Jsme "Jedničky".... |
|
čt Črc 24, 2008 8:39 pm |
|
|
pipni
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
|
st Dub 29, 2009 5:00 pm |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Můžete k příspěvkům připojovat soubory Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
|
|
|