Autor |
Zpráva |
Kojak
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
|
|
2 Kojak: Ty jedeš taky na ten Nissan sraz do Miřetína? No já si osobně myslím, že s váma chlapama tam budu mít co dělat, je vás přeci jen dosti..ok..pokud tam tedy jedeš, budu se těšit |
No je to milé, ale já nějak už na srazy nepatřím. Jsem jiná věk. kategorie. Domluvíme se s náčelníkem, protože na Niss sraz patříme a rád poznám nové kamarády. Ale chrnět ve spacáku na zemi, no spiš na jeden den. Snad se to netluče s jinou plán. akcí. Ale stopro na jeden bych rád, budou tam jistě hezké kárky
_________________ Máme rádi modré ptáky. Jsme "Jedničky".... |
|
čt Dub 26, 2007 8:28 pm |
|
|
Sabajka
Člen FanClubu 350Z
|
|
;-) |
|
Ok..a ne že se domluvíte a ty pak řekneš..že je to daleko..ne-e to neberu...pěkně uděláš brrm brrmm autíkem a přijedeš - ráda poznám dalšího člena N.O.C -
_________________ IN OMNIA PARATUS |
|
čt Dub 26, 2007 8:56 pm |
|
|
Kojak
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
Re: ;-) |
|
|
|
Ok..a ne že se domluvíte a ty pak řekneš..že je to daleko..ne-e to neberu...pěkně uděláš brrm brrmm autíkem a přijedeš - ráda poznám dalšího člena N.O.C - |
Neboj, já náčelníka Velký chlup ukecat.
_________________ Máme rádi modré ptáky. Jsme "Jedničky".... |
|
pá Dub 27, 2007 8:06 am |
|
|
Sabajka
Člen FanClubu 350Z
|
|
:-)) |
|
Ahojíky...no spíše jsem zvědavá na tebe jestli dorazíš...což o to "Dragulík" toho ukecám já hodím očko a bude tak se nějak pánové domluvte...a btw zítra si to užijte..a udělejte mi nějaké fotečky..ať se mám na co koukat
|
pá Dub 27, 2007 5:21 pm |
|
|
Sabajka
Člen FanClubu 350Z
|
|
Omluva.. |
|
Omlouvám se Dragovi - za toho "Dragulíka", vážně ano - promiň....
|
so Dub 28, 2007 7:36 pm |
|
|
mobileus
Člen FanClubu 350Z
Založen: 14.1.2007 Příspěvky: 607 Bydliště: Prague, to je město moje |
|
Re: Omluva.. |
|
|
|
Omlouvám se Dragovi - za toho "Dragulíka", vážně ano - promiň.... |
dragulík????to je jak žigulík
_________________ NISSAN FOREVER |
|
ne Dub 29, 2007 12:11 am |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Můžete k příspěvkům připojovat soubory Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
|
|
|