Autor |
Zpráva |
Drag
Prezident N.O.C. - 350Z

|
|
Re: :-( |
|
 |
 |
 |
 |
ježiš co vám všem hráblo? doufam že to myslíte z prdele a ne vážně.. myslim že ted na holku moc pomyšlení nemám..
dit sem se k ní choval úplně normálně ne? |
Jo normálně, myslíš, že jsme slepý a blbý ?? Co ta bambule v kalhotech ?? Měl by jsi se trochu kotrolovat, A eště na fotce., úleťáku.  |
Jardo, skvělý postřeh, je vidět, že pracovní návyky Tě neopustili
Viktore, to je prostě dokumentační fotka, a nechci vědět, co si to masíruješ v té kapse a co je ta boule....
FUJ, FUJ, FUJ. Ještě, žes dělal ostudu Maxiperversu, když jsi měl na sobě jejich mikinu, kdyby to bylo se Zkovou, tak snad navrhnu hlasovat o vyloučení.
Sexuální loudili v klubu nechceme 
|
|
ne Dub 22, 2007 6:37 pm |
|
 |
viktůrek
Jeho Veličenstvo
|
:-( |
|
sem potrhanej smíchem.
_________________ 5 z 12ti ptakopysků leknou kvůli nedostatku informací od svých rodičů.. Chraňte se!!!! Pepinos |
|
ne Dub 22, 2007 7:47 pm |
 |
 |
Sabajka
Člen FanClubu 350Z
|
|
Hmmmmm |
|
Člověk vstoupí do fanklubu a co se hned nedozví - no, ale ty jo, víte co, vy ani nevíte, jak je to pro mě těžké - píši Viktůrkovi na icq, a on mě není ani schopný poznat, až mu tedy napíšu, že jsem s ním tam včera stála 6 hodin - ty jo a já si myslela, že to pro mě byl tak nezapomenutelnej zážitek, když jsem tam s ním byla, viděla ho, když mě fotil z auta za "spanilé jízdy" a on normálně zapomněl moje jméno a vůbec nevěděl, kdo jsem..víte, jak mě to tedka bolí...všichni jste hrozný, takovej Viktor..milej a hezkej klučina a prostě mě přitahuje a nedokážu si pomoct..ale přeci takhel ho nemůžete chudáka bombardovat.. 
|
|
ne Dub 22, 2007 8:00 pm |
 |
 |
Drag
Prezident N.O.C. - 350Z

|
|
Re: Hmmmmm |
|
 |
 |
Člověk vstoupí do fanklubu a co se hned nedozví - no, ale ty jo, víte co, vy ani nevíte, jak je to pro mě těžké - píši Viktůrkovi na icq, a on mě není ani schopný poznat, až mu tedy napíšu, že jsem s ním tam včera stála 6 hodin - ty jo a já si myslela, že to pro mě byl tak nezapomenutelnej zážitek, když jsem tam s ním byla, viděla ho, když mě fotil z auta za "spanilé jízdy" a on normálně zapomněl moje jméno a vůbec nevěděl, kdo jsem..víte, jak mě to tedka bolí...všichni jste hrozný, takovej Viktor..milej a hezkej klučina a prostě mě přitahuje a nedokážu si pomoct..ale přeci takhel ho nemůžete chudáka bombardovat..  |
Viktore, já nevěřím svým očím.....
Jestli je to pravda, žes jí nepoznal, tak jseš fakt hroznej....
A to jsem Ti chtěl upřímně poděkovat, že díky tobě nám Fan klub jen kvete
Hele, když se na tebe takhle holky lepí, musíš s náma častěji, vlastně povinně vždy. 
|
|
ne Dub 22, 2007 8:17 pm |
|
 |
viktůrek
Jeho Veličenstvo
|
:-))) |
|
co to všichni píšete??
dit se na mě ještě jendou koukněte.. jo a mimochodem.. ta boule v mojí kapce je kapesník páč mám z jízdy kabrioletem ve 2°C docela rýmu..
ale koukněte na mě.. která holka touží po klukovi co nemá bicáky jak pomeranče, co má brejle a tak celkově nevim proč ze mě furt děláte děvku..
po tom co sem se rozešel s radkou sem měl zájem jen o jednu..ta mě odpálkovala.. a ted na všecko .....(toto slovo má cenzuru) ..
je sice pěkný že z toho máte všichni radost. já taky.. fan klub je čím dál větší ale když se podívam kdo tam je tak už ste mě dali dohromady skoro s každym...
Ještě chybí komár....
_________________ 5 z 12ti ptakopysků leknou kvůli nedostatku informací od svých rodičů.. Chraňte se!!!! Pepinos |
|
ne Dub 22, 2007 8:31 pm |
 |
 |
Drag
Prezident N.O.C. - 350Z

|
|
Re: :-))) |
|
 |
 |
co to všichni píšete??
dit se na mě ještě jendou koukněte.. jo a mimochodem.. ta boule v mojí kapce je kapesník páč mám z jízdy kabrioletem ve 2°C docela rýmu..
ale koukněte na mě.. která holka touží po klukovi co nemá bicáky jak pomeranče, co má brejle a tak celkově nevim proč ze mě furt děláte děvku..
po tom co sem se rozešel s radkou sem měl zájem jen o jednu..ta mě odpálkovala.. a ted na všecko .....(toto slovo má cenzuru) ..
je sice pěkný že z toho máte všichni radost. já taky.. fan klub je čím dál větší ale když se podívam kdo tam je tak už ste mě dali dohromady skoro s každym...
Ještě chybí komár.... |
No vidíš, a já si do teď myslel, že jsi jen děvkař
A ty seš podobojí....
Moderátora Fan klubu jsme vybrali dobře, bere všechno stejně.
|
|
ne Dub 22, 2007 8:38 pm |
|
 |
Sabajka
Člen FanClubu 350Z
|
|
chjo.. |
|
výborně a na moje city se tu nemyslí vůbec....víte co..nechci ani jednoho z vás, viktor o mě nestojí..a vůbec je to všechno na "palici" 
|
|
ne Dub 22, 2007 8:40 pm |
 |
 |
viktůrek
Jeho Veličenstvo
|
... |
|
no teda lepčí klub sem si nemohl vybrat... kdo mohl vědět že ty krásný káry řídí banda dohazovačů???
je pravda že v maxi pervers ze mě maj taky prdel.. ale nedělaj za mě větčí děvku než jsem..
až si najdu holku tohle forum bude první kdo se o tom dozví aby jste mi mezi tim ještě nedohodili 20dalších a já pak dostal do tlamy od mý budoucí za nevěru která by vznikla jen větou že viktor si zase na srazu našel babu..
|
ne Dub 22, 2007 8:45 pm |
 |
 |
Hardy
Site Admin

Založen: 17.12.2006 Příspěvky: 27 Bydliště: Czech Republic - Praha |
|
|
|
Já ti dám kapesník - zvrhlíku
Z hlediska zachování mravnosti na tomto fóru jsem byl donucen k cenzure

|
|
po Dub 23, 2007 12:06 am |
 |
 |
viktůrek
Jeho Veličenstvo
|
:-))) |
|
ty voe hardy ty když něco prpneseš tak to stojí za to.. 
|
po Dub 23, 2007 12:27 pm |
 |
 |
Kojak
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
Re: Hmmmmm |
|
 |
 |
 |
 |
Člověk vstoupí do fanklubu a co se hned nedozví - no, ale ty jo, víte co, vy ani nevíte, jak je to pro mě těžké - píši Viktůrkovi na icq, a on mě není ani schopný poznat, až mu tedy napíšu, že jsem s ním tam včera stála 6 hodin - ty jo a já si myslela, že to pro mě byl tak nezapomenutelnej zážitek, když jsem tam s ním byla, viděla ho, když mě fotil z auta za "spanilé jízdy" a on normálně zapomněl moje jméno a vůbec nevěděl, kdo jsem..víte, jak mě to tedka bolí...všichni jste hrozný, takovej Viktor..milej a hezkej klučina a prostě mě přitahuje a nedokážu si pomoct..ale přeci takhel ho nemůžete chudáka bombardovat..  |
Viktore, já nevěřím svým očím.....
Jestli je to pravda, žes jí nepoznal, tak jseš fakt hroznej.... Bodeť by jí poznal, měl vodkrvenej mozek, nebo co tam má.
A to jsem Ti chtěl upřímně poděkovat, že díky tobě nám Fan klub jen kvete
Hele, když se na tebe takhle holky lepí, musíš s náma častěji, vlastně povinně vždy.  |
_________________ Máme rádi modré ptáky. Jsme "Jedničky".... |
|
po Dub 23, 2007 5:00 pm |
|
 |
Kojak
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
Re: chjo.. |
|
 |
 |
výborně a na moje city se tu nemyslí vůbec....víte co..nechci ani jednoho z vás, viktor o mě nestojí..a vůbec je to všechno na "palici"  |
Vítej Sabajkoa nezoufej, Tady je normální, že když někdo napíše kravinu, tak se ostatní na něm vyřáděj. \viktůrek je zřejmě v pořádku a ty vydrž. Čauky
_________________ Máme rádi modré ptáky. Jsme "Jedničky".... |
|
po Dub 23, 2007 5:04 pm |
|
 |
viktůrek
Jeho Veličenstvo
|
:-( |
|
abych tě uvedl do obrazu jardo.. oni si ze mě všichni dělali jako vždy jen prdel tak to taky neber vážně..
|
po Dub 23, 2007 5:06 pm |
 |
 |
Sabajka
Člen FanClubu 350Z
|
|
2 KOjak.. |
|
Prosím Tě..to samozřejmě byla legrace..ale děkuji Ti, že se staráš... je to od tebe milé..no a Viktůrek to všechno ustojí..vždyt je to náš kluk ne?? 
|
|
po Dub 23, 2007 5:38 pm |
 |
 |
Kojak
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
Re: 2 KOjak.. |
|
 |
 |
Prosím Tě..to samozřejmě byla legrace..ale děkuji Ti, že se staráš... je to od tebe milé..no a Viktůrek to všechno ustojí..vždyt je to náš kluk ne??  |
For Sabajka: ať se ti u nás líbí, Viki je fajn, jenom někdy je takovej divnej, nekecám, no fakt. A vod kud jsi, chlape ?? 
_________________ Máme rádi modré ptáky. Jsme "Jedničky"....
Naposledy upravil Kojak dne po Dub 23, 2007 5:51 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
po Dub 23, 2007 5:47 pm |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Můžete k příspěvkům připojovat soubory Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
|
|
|